Nişanı Attık

Dik duruşunuz için tebrik ederim düşünün evlenmeden bu durumları en güzel kendini frenlemiş zamanları sonrasında ağzının içindeki küfür direkt size hatta fiziksel davranışa dönüşebilir . Düğün salonundaki en ufak lafo için gününüzü zehir eden kafasında büyüten bir insan sizi mahfeder

Hiç frenlemiş gibi değildi zaten. Allah gösterdi hepsini. Evlenince daha kötü olacaktı adım gibi eminim. Daha evlenmeden bu kadar beni üzen, yıpratan kişi. Hiç yüzünü gizleme gereği bile duymadı. O kadar kaybetme korkusu yoktu demek. İyi oldu ona. Psikolojik savaştan çıkmış gibi hissediyorum şimdi…

Evet. Bana bir de seni peygamber şefkatiyle seveceğim diyordu. Otogarda ağlattı beni ne diyeyim. Yukarda Allah var görüyor…
Baklava diye tutturmus manyak zaar, tiksaydin agzina 2 tane baklava sussaydi. Kan sekeri düşmüş. Ayrilmaniz isabet. Onda peygamber sefkati sende de peygamber sabrı olmadığına göre otursun kendi zikkimlansin baklavasini. Görgüsüz. Hic düğünde baklava yiycem diye tutturana, böyle de ayrilana denk gelmediydik. O da oldu Hayirlara vesile olsun.

Çok doğru bir karar almışsın. Keşke herkes senin gibi cesur olsa..

Baklava bahane, kendi dediği olsun istiyor tahakküm altına almak istiyor. Olmayınca sorun çıkarıp deliriyordu. Yine öyle yaptı ama ben de alttan almadım bu sefer. Dediğim gibi peygamber şefkatini geçtim insan gibi şefkati olsa yeterdi

Sırf hayatımda biri olsun diye manyağın biriyle evlilik yapamazdım. Takı iadesi konumu okursanız zaten gerçek yüzünü daha iyi görürsünüz
Aferin kız sana aferin :) darısı : evlenince düzelir bebek yapinca düzelir oğlan askere gidince düzelir devlet uzaya çıkarsa belki düzelir diyen gözü kapalı kızlarimiza olsun inşallah

Aferin kız sana aferin :) darısı : evlenince düzelir bebek yapinca düzelir oğlan askere gidince düzelir devlet uzaya çıkarsa belki düzelir diyen gözü kapalı kızlarimiza olsun inşallah
Hiçbir zaman düzelmiyorlar, 4 ay önce bir kere daha ayrılmanın eşiğinden dönmüştük sözler vermişti bana. Kesinlikle değişmiyorlar.

Hiçbir zaman düzelmiyorlar, 4 ay önce bir kere daha ayrılmanın eşiğinden dönmüştük sözler vermişti bana. Kesinlikle değişmiyorlar.
Keşke benimde nişanlı olduğum hale dönme şansım olsaydı muhtemelen ayrılırdim geleceği gorsem ..benim sanssızlığım eşim iyiydi o iyiyse gerisi olur sandim hala da iyidir ama aile de çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…