- 24 Mart 2012
- 17.012
- 3.325
- 41
- Konu Sahibi maviye sevda
babanız ogretmenıEvet öyle, ben 24 o bugün itirabiyle 31 yaşında. 2 senelik bir ilişkimiz var. Onun ikinci üniversitesiydi bir de babamın öğrencisi aslında. Babamla yaklaşık 7 senedir tanışıyorlar.
Yani şöyle ikimiz de zor karakterdik gerçi hâlâ dışa karşı öyleyiz. Ama bir şekilde anlaştık. Sabahlara kadar ders çalışırdık telefonda, oturunca saatler sürerdi sohbetimiz. Ve hiç sıkılmazdık telefon bile gelmezdi aklımıza. Uzun uzun yürürdük, çokça anı biriktirdik. İkimiz de hayatımızda bu kadar çok güldüğümüzü bilmezdik mesela. Sonra yavaş yavaş işler ciddileşti. O çalışmaya başladı, iş olmadan evlilik olmaz diye. Ama yüksek lisansı da vardı. Sonra biz biraz uzaklaştık. Artık buluşma yeri hep çalıştığı yerdi. Başka yere çok nadir giderdik. Yorgun olduğu için ben yürütmek istemezdim onu böylece azaldı yürümeler. Derken nişan oldu, babaannesi vefat etti ve artık eskisi gibi konuşmaz oldu. Her şeye çabuk sinirlenmeye başladı.. En son bu haldeyiz işte...
o onun ogrencısı
yanı ısyerındekı ınsanın, evınde nasıl bır es ya da evlat oldugunu bıle tahmın edemeyız kı bır ınsanı tanırken onun ıyı damat ya da es olacagını anlayalım. karakterını anlarsınız, ama o karakter acaba evlılık bırlılıgınde gecerlı mı bunu kımse bılemez.
yorgun oldugu ıcın yurtmek ıstemezdım derken bıle kendınıze haksızlık etmıssınız muhtemelen masa bası calısan bır adam ne kadar yorulurdı kı bedenen. ya da allah askına 30 yasına bıle gelmemısken, yoruldu dıyıp kıyamadıgınız adama, evlenınce o yorgun dıyıp marketı de ben mı yapayım dıyecektınız
derdınız kesın, cunklu sızler bızler hep boyleyız . yanı yapmayın dıye bunları dıyorum sıze zaten. zahmete gırsın erkekler, aksı durumda hayatınızı kolaylastırdıkca, kolaya alısıyorlar hep.