Merhaba KK üyeleri
Ben birkaç hafta önce düğün tarihi sorunsalı başlığı altında biraz anlatmıştım derdimi aslında genel olarak konu biliniyor ama asıl sorunlar daha sonrasında başladı ya da ben yeni yeni fark ediyorum.
Biraz bahsedeyim 2 aydır nişanlıyım. Nişanlımla aynı şehirde yaşasak da ailesi uzakta ve düğün tarihi ve genel olarak eşyalar ya da düğün nasıl olacak, örf adet olayları vs. biz kendi aramızda konuştuğumuz için anlaşamamıştık. Benim ailem de onun ailesi gelsin istedikleri için nişanlım itiraz ediyordu. Ve artık ailemle çok mecbur olmadıktan sonra aynı ortamda olmak istemediğini soğuduğunu söyledi. Ama yine de biz geçen hafta benim ablamlar abimler hep beraber toplandık, düğünü konuşalım herkes de mazeretini ya da ne düşündüğünü söylesin dedik. Herkesin ortak düşüncesi yazdı. Çünkü işten 2 düğün için de izin almak aşırı zordu herkes için. Ve bu süreçte de yanımda olmak istedikleri için en uygun yaz olacağını söylediler. Başta bende çok kızıyordum herkes bir kere olsun bana göre ayarlasın diye ama herkesin geçerli bir sebebi vardı ve ikna oldum. Ama tek itiraz eden kişi nişanlımdı ve hep tezini öne sürdü. Yaz olmaz dedi. Ve gerçekten herkese özellikle babama karşı çok da saygılı konuşmadı resmen yarıştı onunla. Haliyle babam da sinirlendi. Sonra nişanlım çıktı gitti işim var diyerek. Tabi ben herkes gergin diye konuşmadım onunla akşam yazdım ve tartıştık onun tarafında olmadığımı söyledi ve uzun süre görüşmeyelim konuşmayalım dedi. Ertesi gün 10 dakika aynı ortamda bulunduk ve yüzüme bakmadı bende gitmedim. O günden beri sorguluyorum her şeyi. Baştan beri olan olayları falan. Bana kalsa ertesi günü bitirmiştim her şeyi ama herkes bekle biraz ortalık sakinleşsin dediler. Kafam çok karışık ve soğuyorum galiba. Sizce ne yapmalıyım?