- 11 Ağustos 2018
- 1.289
- 2.718
- 133
- 41
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Gerçekten bazen şaka yapıyor gibi yazıyorsun , bir önceki konunu okumadım fakat yazılanlardan gördüm kadarıyla daha önce fiziksel şiddet olmuş , ve hala en baştan başlamak , en baştan birini tanımak filan yazıyorsun. Bir gün yediğin dayaktan sonra ölürsen o zaman başlayacak bir hayatın da kalmaz .ya inanın varya beni en çok mahfeden en baştan başlamak herşeye.. en baştan birini tanı tekrar baştan herşeyine alış yanı asla yapamam gibi geliyor buna bir inansam şuan mesajı atıcam bitti diye hiç düşünmeden
Bende onu sorçaktım bu senin nişanlı olduğun herif çok fırsatçı bence baban yok diye sana bunları yapabiliyorbabam yok.. 1 yıl önce kanserden vefat etti.. bi başımıza annem kardeşim ben varız ve buna rağmen evin önüne gelip rezil edebildi herkese
kesinlikle son zamanda bende böyle düşünmeye başladım kimsesiz gördüğü için yapabildi bunlarıBende onu sorçaktım bu senin nişanlı olduğun herif çok fırsatçı bence baban yok diye sana bunları yapabiliyor
Daha seni baban yok diye koruyup kollğçağına
Evlenirsen eğer bu herifle baban yok diye seni daha da ezmeye kalkar sahipsiz gibi görüyor o seni şimdi
böyle durumları duymak insana güç veriyor bir yandanda çok üzüyor haklısınız dicek bişey yokGerçekten bazen şaka yapıyor gibi yazıyorsun , bir önceki konunu okumadım fakat yazılanlardan gördüm kadarıyla daha önce fiziksel şiddet olmuş , ve hala en baştan başlamak , en baştan birini tanımak filan yazıyorsun. Bir gün yediğin dayaktan sonra ölürsen o zaman başlayacak bir hayatın da kalmaz .
Bak ben de 29 yaşında bir nişan attım , 33 ümde şimdiki eşimle evlendim , 36 ımda boşanmak istiyorum , şu virüs durumu olmasaydı bugün davasını açan bir kadın olarak bunları yazacaktım sana , annem 20 yıllık eşinden ayrıldı , 3 çocuğu vardı annemin , 15 sene sonra biriyle evlendi . Sen hala diyorsun ki yapamam falanlar filanlar...
Ee o zaman evlen , evlendikten en fazla 2 gün sonra yersin dayak , duyarsın hakaret , bir de üzerine küfür. Ohhhh missss
Evlenmden bu yüzünü gördüğün için Allahın sevdigi kuluymussunailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Hala nişanı atmadım diyordunuz. Hmmm birazdan seviyorum da dersiniz. Bunun bir üst versiyonu sövsede dövsede beyimdir cümlesi. Bence evleninailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Evlenin? Szi böyle yaşamayı kendinize layık görüyorsanız evlenin. Zaten evlenecek gibisiniz.ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Neselicadı, yanlıs dusündugün bir konu var.Esyani kiminle aldırırsan aldır demeyeceksin.Bu insiyatifi tanimayacaksin ona ve ailesine.Gelip iletisime gecmelerini mi bekliyorsun.Derleyip toplayip kapisina gonderivereceksin.Aramalarini ,mesajlarini engelleyivereceksin.Seni rezil etmis,şiddet uygulamis birine secenek sunma.Kapiyı kapat.Anneni bu izansız insanlarla muhattap etme.kesinlikle yazılanların hepsi doğru
bu akşam kendisine mesaj atıcam bittiğini bidaha olmicağını söylicem eşyalarını kimle aldırmak isterseler aldırsınlar artık ben düşünmek istemiyorum ömür boyu üzülceğime şimdi üzülürüm geçer sizinle konuşmalarla birlikte tamamen kafamda bitirdim insanın ben yapmışımdır benim suçumdur benim yüzümden bu kadar sinirlendi diye düşünmesi kadar salakça bir düşünce yokmuş bugün bunu net anladım
Hakediyorsunuz iyi yapmış.ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?