nişanı atıyorum

Gerçekten bazen şaka yapıyor gibi yazıyorsun , bir önceki konunu okumadım fakat yazılanlardan gördüm kadarıyla daha önce fiziksel şiddet olmuş , ve hala en baştan başlamak , en baştan birini tanımak filan yazıyorsun. Bir gün yediğin dayaktan sonra ölürsen o zaman başlayacak bir hayatın da kalmaz .

Bak ben de 29 yaşında bir nişan attım , 33 ümde şimdiki eşimle evlendim , 36 ımda boşanmak istiyorum , şu virüs durumu olmasaydı bugün davasını açan bir kadın olarak bunları yazacaktım sana , annem 20 yıllık eşinden ayrıldı , 3 çocuğu vardı annemin , 15 sene sonra biriyle evlendi . Sen hala diyorsun ki yapamam falanlar filanlar...

Ee o zaman evlen , evlendikten en fazla 2 gün sonra yersin dayak , duyarsın hakaret , bir de üzerine küfür. Ohhhh missss

babam yok.. 1 yıl önce kanserden vefat etti.. bi başımıza annem kardeşim ben varız ve buna rağmen evin önüne gelip rezil edebildi herkese
Bende onu sorçaktım bu senin nişanlı olduğun herif çok fırsatçı bence baban yok diye sana bunları yapabiliyor
Daha seni baban yok diye koruyup kollğçağına
Evlenirsen eğer bu herifle baban yok diye seni daha da ezmeye kalkar sahipsiz gibi görüyor o seni şimdi

kesinlikle yazılanların hepsi doğru
bu akşam kendisine mesaj atıcam bittiğini bidaha olmicağını söylicem eşyalarını kimle aldırmak isterseler aldırsınlar artık ben düşünmek istemiyorum ömür boyu üzülceğime şimdi üzülürüm geçer sizinle konuşmalarla birlikte tamamen kafamda bitirdim insanın ben yapmışımdır benim suçumdur benim yüzümden bu kadar sinirlendi diye düşünmesi kadar salakça bir düşünce yokmuş bugün bunu net anladım

kesinlikle son zamanda bende böyle düşünmeye başladım kimsesiz gördüğü için yapabildi bunları

böyle durumları duymak insana güç veriyor bir yandanda çok üzüyor haklısınız dicek bişey yok

Gerçekten napicami sasirmissjn . atsana nişanı neyi bekliyorsun.seni geçtim daha nisanliyken üstüne yürüyen birinden bahsediyoruz,ailen demiyomu sana at su nişanı diye.akil sağlığın yerinde degilmi senin ??? Nisanliyken bunu yapan yarın seni öldrur biliyorsun degilmi

Bir tanıdığım var eşi bayıltana kadar dövüyor ailesinin evine dönüyor hop geri barışıyor tekrar dayak yiyor tekrar geliyor millet sahip çıkıyor yok yine gidiyor. Bazı insanlar bunu seviyor. Yeter ki evli olayım başımda erkek olsun da diye. Kusura bakmayın ama siz asla ayrılmazsınız. Bence kendinize itiraf edin. Çünkü ayrılacak insan bunca olaya rezilleğe kafası tertemiz olur. Sizin hala acabalarınız var. Bugün sizin bu adamdan nasıl kurtulurum diye konu açmanız gerekirken yeni birini tanımak zor geliyor diyorsunuz. Benim size önereceğim tek şey çocuk yapmayın. En azından hakaret ben şiddet bitene kadar. Yani hiçbirzaman...

Evlenmden bu yüzünü gördüğün için Allahın sevdigi kuluymussun

Hala nişanı atmadım diyordunuz. Hmmm birazdan seviyorum da dersiniz. Bunun bir üst versiyonu sövsede dövsede beyimdir cümlesi. Bence evlenin

Ayrilirsam yasim gecer falan diye düşünuyorsan sakın düşünme öyle şeyler.Evlenirsen seni öyle vir cendereye sokacak ki ,nefes bile alamayacaksin.Herseyin suçlusu olur ,devamli asagilanirsin.Gör lutfen gercekleri.At su nişanı.Ne güzel,kolayca kurtulacak devirdesin.

Evlenin? Szi böyle yaşamayı kendinize layık görüyorsanız evlenin. Zaten evlenecek gibisiniz.

Neselicadı, yanlıs dusündugün bir konu var.Esyani kiminle aldırırsan aldır demeyeceksin.Bu insiyatifi tanimayacaksin ona ve ailesine.Gelip iletisime gecmelerini mi bekliyorsun.Derleyip toplayip kapisina gonderivereceksin.Aramalarini ,mesajlarini engelleyivereceksin.Seni rezil etmis,şiddet uygulamis birine secenek sunma.Kapiyı kapat.Anneni bu izansız insanlarla muhattap etme.

boşan ayrıl demeyi sevmem her zman oluruna bakarim ama bu isin oluru kalmamis . evlenipte boşanmaktan iyidir

Bu adam simdiden boyleyse evlilikte dover de bu. Yol yakimken bitirmen en iyisi. Simdi bitiremezsen bosanmak daha zor. Mahkemelerde ugrasacaksin bir de bosanirken. Kolelik onun istedigi. Degmez ugrasma.

Valla gizli psikolojik siddeti anlıyorum da mesela benim psikopat bile daha agzına küfür tehdit argo almıs degil, elini kaldırmıslıgı bile yok. Dolayısıyla ben anlayamamıstım da siz her sey açık net iken neyin davasını yürütüyosunuz? Ailenizin yanında üstünüze yürümek nedir? O ailenin ve sizin hiç mi kıymetiniz yok. Bu adamla bes dakika bile ziyan.

Sana sihirli bir sözcük söyleyeyim.Ayrıl.Diken ustundeyim şiddet eğilimi var diyorsun.Evlenince 6 ya da 7 ile çarp bakiyim onu.Ayrilmayacaksanda kendini savunma sanatlarına yonel bari ne diyim.

Hakediyorsunuz iyi yapmış.

Defalarca size ailenize küfür eden değişmeyen insanı hala affediyorsanız tehditlerinden şikayetçi olmuyorsanız hakediyorsunuz ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…