- 17 Şubat 2015
- 7.879
- 21.122
- 348
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Iyi zamanda herkes iyi olur ...ama evlilik sürekli seks yapmak değil sürekli cilve güzel giyinmek değil tam tersi evlilik çok zor kötü zamanların çok oluyor o zamanlarda sana saygılı davranmalı sana merhamet göstermeli...birlikte guzelce konusabilmelisiniz ..bak senin tüm anlattıklarin benim eski eş bozuntusu yakma kendini şu an sancı çekiyorum Dr gidicem bir yandan seni kurtarmaya çalışıyorum emin ol..hakaret küfür vs çok duydum ama ayrılmadim ikna etti beni her zaman senin gibi kaç kere bitti asla olmaz dedim ama evlendim hamile kaldım karnıma tekme yedim ..emzirdim sırtıma bebek kucagimdayken tekme yedim ...sonra 5 dk sonra aşkım diyordu serefsiz pislik...ben sırtımin ağrısıyla kivranirken ..bak bu adam kufur hakaret ediyordu ama nisanliyken el kaldırmadı fazla gezmedik ondan belkide duvara vururum sana vurmam diyordu sözde...bak seninki şimdiden vuruyor düşün sonunu .2. evliliğimi yaptım asıl evlilik neymiş saygı sevgi neymiş öğrendim ...dedimya evlilik zor ..ilk evlendik zor zamanlar yine geçiriyorum hamileyim ve zor bir gebelik ve bir kızım var bu insan Allah razı olsun bana ağzından bir hakareti bırak bagirmadi bile ...belki 2 veya 3 kere karşılıklı tartıştık ama seslerimiz yukselmedi ve sonuca vardık ...onun yanında huzuru ve aşkı buldum huzur doluyorum...sana huzur vermeyen den kurtul, bir kere dünyaya geliyoruz ilerde olacak evladına acı kendine acimiyorsanyaşım 26.. iyi zamanlarda çok çok iyi bir insan sahiplenen saygılı davranan çevresinde sevilen biri profil bu.. ama gel gör ki içe bakıldığında ne çektiğimi sadece ben biliyorum
Ben de buraya takildim ailenin yanında kızın üzerine yürüyor bir de şahıs.Ve ailen hala nişanı attirmadi mi ? İlginç bı ailesiniz.hepinizde mazosistlik var heralde
ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Ne guzel kendini belli etmiş.Ya gizli psıkopat olsaydı.Kaç kurtul derim boşanmaktan kat be kat iyidir.ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
babam kanserden vefat etti 1 yıl olduAilenin yaninda ustune yurumesi!!
Ee baban ne yapti ne dedi? Benim babam daha o evden cikmadan bana boyle saygisizlik yapilmasina ustelik ailemin yaninda ( bu saygisizlik ailemede) izin vermezdi ki.. o adami o evden s...tir eder tum iliskimi koparirdi vermezdi artik. Senin ailen nasil sakin baban nerde? Anlamadim
Kendi kiminle yapabilecekmiş acaba?bana dedi ki sen saygısız birisin kimseyle yapamazsın bu cümlesine çok takıldım ben saygısızdım da durdukyere mi öyleydim acaba ? arada iki tarafta birbirine küfür etti o etti bende boş durmadım bana zarar verdiğinde de hiçbir zaman boş durmadım ben de ona zarar vermeye çalıştım kendi gücümle. son kavgamızda bana kötü bi laf etti bende onun kaldıramıcağı kötü bi laf ettim diye iş buralara kadar geldi öfkesi dinmedi evi basmaya kadar vardırdı işi ama hiç bende kötü laf ettim diye karşılığı buldum demedi
Ya insanların sinrini zıplatmak için mi konu açıyorsunuz.ya inanın varya beni en çok mahfeden en baştan başlamak herşeye.. en baştan birini tanı tekrar baştan herşeyine alış yanı asla yapamam gibi geliyor buna bir inansam şuan mesajı atıcam bitti diye hiç düşünmeden
Ya insanların sinrini zıplatmak için mi konu açıyorsunuz.
Hiç evlenmesen ne olur? Kocam olsun yeterki arada kafama da tekme yerim, tokatta mantığındasınız galibaa.
Annem çok üzülüyor, bütün gündemimiz bu, bir günümüz huzurlu değil diyorsunuz, ama hala adam gelsin de affedeyim diye bekliyorsunuz.
Affedin, hayat sizin...nasıl isterseniz öyle yaşayın...ama bu evliliğe bir çocuk doğurup, onun hayatını da çöp etmeye hakkınız yok...hergün dayak yiyince, anneee diye arayıp onu üzmeye de hakkınız yok... ne yaşayacaksanız, kıymetli kocanızla 4 duvar içinde baş başa yaşayın. Erkek elzeeem, sakın kaçırmayın elinizdekini, mazallah 30 a ne kaldı şuradaa.
sana ulaşacak merci bırakma...telefonunu değiştir, sosyal medyalarını yenilee.. Daha önce bir çok sefer affetmişsin sanırım, 3-5 aya ısrarcı davranır, peşinden koşarsa, asla değiştiğine, değişebileceğine inanmaa.bitirdim artık geri dönüşümüz olmaz bizim
ilgisizsin dedim diye bile kaç kez koltuktan koltuğa fırlattı küfür hakaret böyle biriyle nasıl evlenilir ben şiddeti normal görmeye başlamışım kendimi suçlayıpta
Evet bi baba profili bu yuzden cok onemli basinizda erkek yok diye sahipsiz saniyor sizi adi insan. Basiniz saolsun. Allah babalarimizi basimizdan eksik etmesinbabam kanserden vefat etti 1 yıl oldu
Babası 1 sene önce kanserden vefat etmiş... böyle sert şeyleri yazmasak keşke.Ailenin yaninda ustune yurumesi!!
Ee baban ne yapti ne dedi? Benim babam daha o evden cikmadan bana boyle saygisizlik yapilmasina ustelik ailemin yaninda ( bu saygisizlik ailemede) izin vermezdi ki.. o adami o evden s...tir eder tum iliskimi koparirdi vermezdi artik. Senin ailen nasil sakin baban nerde? Anlamadim
Bence binlerce kez şükret Allah sana bunlari gösteriyor diye ya evlendikten sonra görseydin beklemeden nişanı at emin ol daha iyi birisi karşına çıkarailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Şimdi yaşayacağınız olaylar emin olun sonra yaşayacaklarınızdan çok hafif olacak. Sırf bu endişe yüzünden devam etmeyin. Tekrar seveceksiniz, sevileceksniz. Korkunuzu biliyor bu yüzden üstünüze geliyor.nişan atıldı .. şimdi tek korktum yine pislik yapmadan olay çıkartmadan gelip eşyalarını alsınlar tek istediğim bu ama ben bu da olaysız olmıcak ona eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?