• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı atıyorum

ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Kaybedecek birseyi olmayan rezil olmaktan utanmayan birinden hemen uzaklaş, benim eşimin ailesi de gelenek görenek bilmez kimseden utanmazlar, ben her zaman bu tip adamlara değil de bunları yetiştiremeyen anaların çocukluğuna inilmesi gerektiğini düşünüyorum, aile önemli

yaşım 26.. iyi zamanlarda çok çok iyi bir insan sahiplenen saygılı davranan çevresinde sevilen biri profil bu.. ama gel gör ki içe bakıldığında ne çektiğimi sadece ben biliyorum
Madem o kadar saygılı nasıl hakaret küfür ediyor kendinizle çelişiyorsunuz tek yapacağın yüzüğü atmak sen vermesen de bir büyüğün versin ailesine evlendikten sonra da düzelmeyecek.

ya inanın varya beni en çok mahfeden en baştan başlamak herşeye.. en baştan birini tanı tekrar baştan herşeyine alış yanı asla yapamam gibi geliyor buna bir inansam şuan mesajı atıcam bitti diye hiç düşünmeden
Kızlarda en çok kızdığım konu bu neymiş yıllarını çöpe atacaklarmış adam yarın öbür gün seni dövüp çöpe atacak zaten😒

Zaten yapacagi o. Kesınlıkle ayrılmaz bu sapıktan.
Oncekı konusunda kollarını morartmıstı gene barısmıs. Bunu mu affetmeyecek.
Sonra da eşimden şiddet gördüm boşanıyoruz, pişmanım, çaresizim ... gibi konular açılacak.
Ah şu kadınların bile bile lades yapması.
O derece mi kör oluyorsunuz anlamıyorum ki..

ben daha bunun istisnasını görmedim şiddet göstermeyen bi adam seviyo da olabilir sevmiyor da ama gösteren yüzde yüz sevmiyordur. sizi sevmeyen bi adamla napıyosunuz? sevgiye deger biri degil misiniz? çok kolay bi sekilde mi bu yaşlara geldiniz? neden kendinizden nefret edermiş gibi hala o yüzüğü atıyorum ha attım ha atıcam diye bekliyorsunuz? hangi yalnızlık korkusu hangi eziklik dürtüsü sizi orada tutuyor ve şimdiye dek nasıl tuttu? lütfen bi elinizi yüzünüzü yıkayıp kendinize sorun su soruları.

Sonra da eşimden şiddet gördüm boşanıyoruz, pişmanım, çaresizim ... gibi konular açılacak.
Ah şu kadınların bile bile lades yapması.
O derece mi kör oluyorsunuz anlamıyorum ki..
Kör dıyelım. Dunden berı yuz tane yorum yapıldı keza Oncekı konusunda aynı yorumlar acıklamalı sekilde yapıldı. Nerdeyse butun kadınlar ayrıl dedı yapma dedı, orneklerle olacakları soyledı ler.
E acilsin gozun? Acaba de. Sahiden oyle de.
Vay be neleri gormezden gelmısım de. Kadın bana ne anlattı aynısı bana da olacak de.

Hayır. Neden desın? Yeni biriyle tanısmak zor cunku. Cok mantıklı bir neden ayrılmamak ıcın.

Kör dıyelım. Dunden berı yuz tane yorum yapıldı keza Oncekı konusunda aynı yorumlar acıklamalı sekilde yapıldı. Nerdeyse butun kadınlar ayrıl dedı yapma dedı, orneklerle olacakları soyledı ler.
Vay be neleri gormezden gelmısım de. Kadın bana ne anlattı aynısı bana da olacak de.

Hayır. Neden desın? Yeni biriyle tanısmak zor cunku. Cok mantıklı bir neden ayrılmamak ıcın.
Evet haklısınız.
Yeni birini bulmak zor ya evde kalırsa..
Bir yanım üzülüyor bir yanım kızıyor bu insanlara.

Kızcağızın konuları nişanı atıyorum, attım, atacağım, a-tı-yo-rum, bu sefer atıyorum şeklinde. Şimdi gerçekten nişanı atıyorum. Atmaya yazdım. Yarın evleniyorum ama nişanlımdan şiddet gördüm ne yapmalıyım. Evlendik ama pişmanım. Konularımdan hatırlarsınız. İlk aydan hamile kaldım ama dayak yiyorum. Tehdit ediliyorum diye diye umarım gitmez.

Zaten yapacagi o. Kesınlıkle ayrılmaz bu sapıktan.
Oncekı konusunda kollarını morartmıstı gene barısmıs. Bunu mu affetmeyecek.
Kollarını morartmayı bırak, biri sana çevrede insan varken yüksek sesle bağırdı, ailenin yanında hakaret etti. Veya hepsini geçtim. Alış veriş merkezinde sesini yükselten kadın erkekler bile ne kadar itici oluyor. Ben dönüp bakmam ve eğer arkadaşımsa görüşemem böyleleri ile.

Gerçekten bu adamlar maganda ya. Ş.size bak evine gelip bağırmış çağırmış bir de. Bu erkeklere bu hakkı kim veriyor. Valla sevgilim bana azıcık sesini yükseltse ben rahatsız oluyorum diyorum hayırdır. Allahaşkına yapmayın böyle. En aşağılıkça şey kadına çocuğa hayvana şiddet uygulamak. Nefret ediyorum bu tip erkeklerden. Bununla evlenip bunu ödüllendirme. Belliki mutlu değilsin huzurlu değilsin. Bunları yaşamaya asla ama asla hak etmiyorsun. Kendine gel lütfen. Hiç kimse böyle bir alçakça muameleyi hak etmez. Kendine layık görmemeli. Lütfen güçlü ol. Sen bir kadınsın. Her şeyin üstesinden gelebilirsin. Lütfen bu adamdan ayrıl. Sakın sana sakinleşip döndüğünde söylediği şeylere inanma. Bunların hepsi yalan. Sinirlerine bu denli hakim olamayan bir adam ilerde evlendiğinde de değişmez. Sen beni böyle kabul ettin der tedavi olmaz, hatta daha da ileri gidebilir. Lütfen bunları düşün.

Kollarını morartmayı bırak, biri sana çevrede insan varken yüksek sesle bağırdı, ailenin yanında hakaret etti. Veya hepsini geçtim. Alış veriş merkezinde sesini yükselten kadın erkekler bile ne kadar itici oluyor. Ben dönüp bakmam ve eğer arkadaşımsa görüşemem böyleleri ile.
Cocuga msj yazmaya gıtmıstı en son bıttı yazacaktı, barısma ihtimali bıttı deme ihtimalinden yuzde doksan cok.

Ailenin yaninda ustune yurumesi!!
Ee baban ne yapti ne dedi? Benim babam daha o evden cikmadan bana boyle saygisizlik yapilmasina ustelik ailemin yaninda ( bu saygisizlik ailemede) izin vermezdi ki.. o adami o evden s...tir eder tum iliskimi koparirdi vermezdi artik. Senin ailen nasil sakin baban nerde? Anlamadim

Cocuga msj yazmaya gıtmıstı en son bıttı yazacaktı, barısma ihtimali bıttı deme ihtimalinden yuzde doksan cok.
İlla bir dram bağımlılık var. Acı beyin deniliyor ya. Karşıdaki psikopat adamı ilkel beyni mağaradan kalmış, adam sanıyor.

Bazi onsanlar mazoşit biliyosunuz arkadaşlar. Bu kizinda illaki kendine yetecek akli vardirda error vermis. Adamin normal biri olmadigini biliyo ama vazgecmiyo ee napalim ?? 100 sayfada yorum yazsak yapma kizim desek bildigini okucak. Buna benzer bi iş arkadasim var yormuyorum kendimi peki sen bilirsin diyorum banane ya

Back