- 16 Nisan 2008
- 5.159
- 13.831
- Konu Sahibi neyinasilyapmali
Yardım veya fikir mi Allah aşkına babanıza o kadar üzüldüm ki bu kadar bir insan ailesini ayaklar altına alamaz yazıklar olsun size cidden arkanızda bu denli duran bir aile varken karakteri beş para etmez adam için mi fikir bekliyorsunuz ailenizi bu derece aşağılayan biri ile ömür geçirmeyi mi düşünüyorsunuz size yakın zamanda yaşayacağınız şeyi soyleyim gidip başınızı yakicaksiniz ailenizi hemde karşınıza alıp evlendikten belli bir süre sonra çok da zaman gecmicek bak dicek size senin ailen böyle sen böylesin neden çünkü aileni sildin ona muhtaçsin (onun gözünde) veya en ufak bir kavgada senin ailende böyleydi dicek hep bir laf sokma hep bir aşağılama yasiyasak sizi hep ailenizden vurucak sonra gelip burda konu açarsınız yine hayatınızı yakmak istiyorsanız gidin buyrun evlenin ne diyim Allah evladinda hayırlısını versin dedikleri bu olsa gerek herkes evlat olamıyor bunu net gördüm sizde.
+++
Sürekli yapılanları unutmadığını söyleyecek,
Önce Ailesinin gidip gelmelerini istemeyecek,
Sonra kadının ailesiyle görüşmemesini ama kendi ailesinin 365 gün 7/24 hayatlarının içinde ve hertürlü durumda müdahil olmalarını isteyecek.