• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı atıyorum

ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım

Yaşadıklarınız bu insanla yapacağınız evliliğin fragmanı, yol yakınken dönün...
Ekleme: Atmışsınız zaten, hayırlısı olsun, kazasız belasız kurtulursunuz inşallah.

Yaşadıklarınız bu insanla yapacağınız evliliğin fragmanı, yol yakınken dönün...
Ekleme: Atmışsınız zaten, hayırlısı olsun, kazasız belasız kurtulursunuz inşallah.
evet kesinlikle.. tek bağ eşyalar kaldı onlarıda kazasız belasız alırsa başka bir bağ kalmadı tek istediğim bu süreci atlatmak

bana dedi ki sen saygısız birisin kimseyle yapamazsın bu cümlesine çok takıldım ben saygısızdım da durdukyere mi öyleydim acaba ? arada iki tarafta birbirine küfür etti o etti bende boş durmadım bana zarar verdiğinde de hiçbir zaman boş durmadım ben de ona zarar vermeye çalıştım kendi gücümle. son kavgamızda bana kötü bi laf etti bende onun kaldıramıcağı kötü bi laf ettim diye iş buralara kadar geldi öfkesi dinmedi evi basmaya kadar vardırdı işi ama hiç bende kötü laf ettim diye karşılığı buldum demedi
Ya çapsız adamın teki hiç bir cümlesine takılma. Yok kimseyle yapamazsın faln filan klasik laflar. Hep aynı mı olur. Boşwer salla.

Saygı tüketilince ne yazık ki hiçbirşey kalmıyor. Yazık etmeyin kendinize. İnanın evlendikten sonra dönüşü çok daha zor oluyor. Bir tane hayatımız var. Kıymetini bilmek gerek.

ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Ileride olacaklar şimdiki olanların yanında devede kulak. Keşke tüm genç kızlar geleceklerini rüyalarında gorseler

Back