- 16 Ocak 2020
- 80
- 27
- 18
- 31
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Tam konulara geri döndüm bunları alıntılandı m siz yazmışsınız. Konu sahibi bu adam psikopat veya sosyopat! Siz bundan ayrılma konusunda korktuğunuzu belli etmemeniz lazım.Bugün aynı konuyu 2 kere açmışsınız,
Daha önce de Nisan atıyorum diye konunuz var siddet gördüğünüzü kollarinizin mosmor olduğunu yazmışsınız, gerçekten nişanı atıyor musunuz?
O zaman kendinizi düşünmüyorsanız annenizi kardeşinizi düşünüp ayrılmanız gerekmez mi?babam yok.. 1 yıl önce kanserden vefat etti.. bi başımıza annem kardeşim ben varız ve buna rağmen evin önüne gelip rezil edebildi herkese
Evlenınce duzelır cocuk falan olunca.3 ay önce açmıştım diğer konuyu evet... o zamanda bir şekilde affettirdi kendini ve tamam dedim devam ettik ama yine pamuk ipliğine bağlı ve sonuç yine aynı çıldırmak üzereyim bu yürek kalkmasından bıktım onunla hiçbir günüm iyi geçmiyor her an bişeye sinirlenirde bunları yaşarsak korkusundan artık pskolojim tamamen bozuldu
Deme öyle gerçek anlayabilir cidden ben o potansiyeli gördümEvlenınce duzelır cocuk falan olunca.
Sıddet gorup seceneklerınde ayrılmak olmayan nisanlı sevgili olan insanları cıdden anlamiyorum.. Evlısı cocuk var diyor hamileyim diyor ailem desteklemiyor diyorDeme öyle gerçek anlayabilir cidden ben o potansiyeli gördüm
Aslında sanırım sen haklısın bizim yorumlarımız etkilemediğine göre öyle yorumlar bekleniyor.Sıddet gorup seceneklerınde ayrılmak olmayan nisanlı sevgili olan insanları cıdden anlamiyorum.. Evlısı cocuk var diyor hamileyim diyor ailem desteklemiyor diyor
Ee sen nısanlısın???? Atacağın bır yuzuk?
Bak senın yazdıgın konuyu ocakta acmıs kollarım mosmor demıs, affetmıs. Mayıstayız? Konu gene aynı.
Nisan atıyorum baslık ama,nasıl davransam ıcerık?
Ben bunu desem de demesem de evlenecek zaten. Hala nisanı atmadım demesı de bundan, cocuk suan sınırlı. Siniri yatıssın gelsin ozur dilesin affedecek.
Aynen oyle, cocugun karakteri o bekle sabret. Delı mısın ne nısan atması oyle olmayan erkek var mı tarzı yorumlar bekleniyor. Yok oyle yorum. Aynı seyi yasasam, bende yasıyorum katlan duzelır demem. Ben ettim sen etme derım. İslerine gelirse.Aslında sanırım sen haklısın bizim yorumlarımız etkilemediğine göre öyle yorumlar bekleniyor.
Aldatma ve şiddet konularında da oyle..
Nişan atma,kurulu yuvayı yıkma,ailene laf getirtme,nişanlın sakinleşince gönlünü alır sabret .
Kocana iyi davran,alttan al, süslen, çocuk yap eve bağlanır,sinirlendirmezsen daha az döver falan gibi yorumlar falan yapılsa belki de hoşlarına gidecek.
onunla hiçbir günüm iyi geçmiyor her an bişeye sinirlenirde bunları yaşarsak korkusundan
Yazık değilmi size peki bunu düşündünüzmü? Ben çok üzülüyorum kadına şiddet duyunca ve sizide tanımıyorum peki evlenince çocuğunuz oldu diyelim ona bunları yaşatma hakkınız varmı bòyle bir adamı baba edip bide ödüllendirmeyin lütfenailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Benim eşim çocuk doktoru. Bebekler doğduktan sonra ilk onlar bakıyor. Bir bebek vücudunda morluklarla gelmiş. Çocuğun babası öyle "hıncını alamadığı" bir anda hamile karısını dövüyor çocuk da tabiki darbe alıyor. Doğum yediği dayaklardan sonra başlamış. Diyeceklerim bu kadar. Bazen kaçmak için ama şansın oluyor daha.
yuzyuze bakacak hal kalmadi ise nisani atsan ne atmasan ne,
bazen seylerin bittigini illa soylemeye gerek mi vardir ki bilemiyorum.
He dedigin yuzugunu falan gondermekse onu da bir ara yaparsin zaten.
Sen artik kendin bittigini kabullen de, en onemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?