nişanı atıyorum

Bugün aynı konuyu 2 kere açmışsınız,
Daha önce de Nisan atıyorum diye konunuz var siddet gördüğünüzü kollarinizin mosmor olduğunu yazmışsınız, gerçekten nişanı atıyor musunuz?
Tam konulara geri döndüm bunları alıntılandı m siz yazmışsınız. Konu sahibi bu adam psikopat veya sosyopat! Siz bundan ayrılma konusunda korktuğunuzu belli etmemeniz lazım.

Korktuğunuzu algılarsa bundan zevk aldığından sizi tehdit etmeye devam eder. Sizi öldürmeye ve yaralamaya da çalışır.Genelde hep teşebbüs ederler ki o süreci uzun süre yaşayabilmek için. Sizi dövmek için, hakaret için bahane üretirler. Şu an size fixe olmuş durumda. Tüm düşünce akışı sizin üzerinizde. Aman dikkat edin. Bir psikiyatristten yardım alın. Asla yalnız kalmayın. Yanınızda kendinizi koruyacak bir şeyler bulundurun. Asla onunla arabaya binmeyin. Ailesi ile aileniz muhatap olabilir ama bunu bile psikiyatristten yardım alarak düşünerek yapın.
Ailesi olmasa böyle yetiştirmeseler olmazdı tabi. Sürekli öve öve , hayır öğretmeyerek böyle şımarık dengesiz ruh hastası yetiştiriyorlar. Kadın cinayetleri böyle oluyor biliyorsunuz değil mi?
Ama kızdırmamanız lazım.

babam yok.. 1 yıl önce kanserden vefat etti.. bi başımıza annem kardeşim ben varız ve buna rağmen evin önüne gelip rezil edebildi herkese
O zaman kendinizi düşünmüyorsanız annenizi kardeşinizi düşünüp ayrılmanız gerekmez mi?
Evlendikten sonra daha büyük sorunlarla onları mutsuz etmek istemezsiniz değil mi?

Kesinlikle hemen hemen saniye bile kaybetmeden , Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan belli derler ya , aynen öyle .

3.5 senelik evliliğimde , küfür eden ve öfke kontrolü olmayan bir eşim var , bugün şirket avukatımla konuştum dava için maalesef ki şuan yeni dava açılamıyormuş.

Şimdi sana değiştiririm gibi gelse de hiiiç öyle olmuyor , ettiği küfürler var ya ok gibi saplanıyor

Evlenınce duzelır cocuk falan olunca.

Deme öyle gerçek anlayabilir cidden ben o potansiyeli gördüm
Sıddet gorup seceneklerınde ayrılmak olmayan nisanlı sevgili olan insanları cıdden anlamiyorum.. Evlısı cocuk var diyor hamileyim diyor ailem desteklemiyor diyor

Ee sen nısanlısın???? Atacağın bır yuzuk?
Bak senın yazdıgın konuyu ocakta acmıs kollarım mosmor demıs, affetmıs. Mayıstayız? Konu gene aynı.
Nisan atıyorum baslık ama,nasıl davransam ıcerık?
Ben bunu desem de demesem de evlenecek zaten. Hala nisanı atmadım demesı de bundan, cocuk suan sınırlı. Siniri yatıssın gelsin ozur dilesin affedecek.

Evlen hamile kal sonra karnına birde o tekme atsın ..sonra Çocuğun ağlarken onun yanında seni dövsun.. çocuğunda kızsa eğer öyle bir adam bulsun ve annem sabretti bende sabredeyim desin nesiller boyu böyle gelip gitsin taki aranızdan bir akıllı çıkana kadar hadi hayırlısı

Aslında sanırım sen haklısın bizim yorumlarımız etkilemediğine göre öyle yorumlar bekleniyor.
Aldatma ve şiddet konularında da oyle..
Nişan atma,kurulu yuvayı yıkma,ailene laf getirtme,nişanlın sakinleşince gönlünü alır sabret .
Kocana iyi davran,alttan al, süslen, çocuk yap eve bağlanır,sinirlendirmezsen daha az döver falan gibi yorumlar falan yapılsa belki de hoşlarına gidecek.

Aynen oyle, cocugun karakteri o bekle sabret. Delı mısın ne nısan atması oyle olmayan erkek var mı tarzı yorumlar bekleniyor. Yok oyle yorum. Aynı seyi yasasam, bende yasıyorum katlan duzelır demem. Ben ettim sen etme derım. İslerine gelirse.
Zaten de ayrılmayacak.

onunla hiçbir günüm iyi geçmiyor her an bişeye sinirlenirde bunları yaşarsak korkusundan

Bu yazdığını ben evliliğimde çoğu kez yaşadım , kardeşim kızının videosunu atar onu izlerken bile tedirgin olurum , iyi ki de bir çocukları olmuş bakışıyla birlikte yine bir şeye sinirlenecek diye , kardeşimle aram 500 metre mesafede , 8 ayda ancak kahvaltıya çağırabildim , ne zaman çağıracak olsam bağırış çağırış , bir pazar günü annem kahvaltıya gelecek desem benim bir pazarım var lar , ama kendi annesine her hafta sonu , hafta içi gitmek istemeler ve ben artık bu gidip gelme konusunda bıçak kemiğe dayandığında biz bu konuyu konuşalım dediğimde üstüme yürümeler falaaan.

Bu hayatta zaten evliliğe inancım yoktu ki hep öyle kalsaymış keşke , 33 yaşımda evlendim , şimdi yaşım 36 , kesinlikle bu kocayı boşadıktan sonra asla ama asla evlenmeyi düşünmüyorum.

hayır gerçekten ayrılamamak değil evlenmek zaten söz konusu olamaz artık bile bile kendimi ateşe atmak olur bu saatten sonra.. sadece o bitti kelimesini söyleyipte herşeyi silip atmak çok zorluyor şuanda beni geçen sefer bir şekilde beni ikna etmişti ama bu sefer ikna yolu hiç kalmadı ben sizin yorumlarınızı okuyorum çok fazla yazamıyorum yanlış anlaşılmasın çok zordayım

Niye hala düşünüyorsunuz ki?Yapılacak şey belli.Hala seviyorum dersiniz şimdi birde

Benim eşim çocuk doktoru. Bebekler doğduktan sonra ilk onlar bakıyor. Bir bebek vücudunda morluklarla gelmiş. Çocuğun babası öyle "hıncını alamadığı" bir anda hamile karısını dövüyor çocuk da tabiki darbe alıyor. Doğum yediği dayaklardan sonra başlamış. Diyeceklerim bu kadar. Bazen kaçmak için ama şansın oluyor daha.

yuzyuze bakacak hal kalmadi ise nisani atsan ne atmasan ne,
bazen seylerin bittigini illa soylemeye gerek mi vardir ki bilemiyorum.

He dedigin yuzugunu falan gondermekse onu da bir ara yaparsin zaten.
Sen artik kendin bittigini kabullen de, en onemlisi o

Yazık değilmi size peki bunu düşündünüzmü? Ben çok üzülüyorum kadına şiddet duyunca ve sizide tanımıyorum peki evlenince çocuğunuz oldu diyelim ona bunları yaşatma hakkınız varmı bòyle bir adamı baba edip bide ödüllendirmeyin lütfen

çok üzüldüm korkunç bir şey bu...

Allah rahmet eylesin babanıza
tam da bu sebeple baba şefkati ile yaklaşmasi gerekirken sevdiği kadına
utanmadan annesinin yanında dahi böyle davranıyor

kac kurtul

Allah hayırlı bir insan ile karşılaştırır seni

alışkanlıklardan vazgeçmek zordur
fakat yeri dolmayan bir tek anne ve baba vardır

zaten uzun zamandır yürümüyordu mesela 2 hafta sorunsuz gitti diyelim ki sonra başlıyordum düşünmeye acaba ne olucakta yine o hale gelicez diye.. kafamda bittiğine eminim asla mutlu bir geleceğimiz olmaz kafa yapıları tamamen farklı bambaşka karakterleriz üstüne bir de onun öfke sorunu eklenince işin içinden çıkılmaz hal aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…