- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 53
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Kaybedecek birseyi olmayan rezil olmaktan utanmayan birinden hemen uzaklaş, benim eşimin ailesi de gelenek görenek bilmez kimseden utanmazlar, ben her zaman bu tip adamlara değil de bunları yetiştiremeyen anaların çocukluğuna inilmesi gerektiğini düşünüyorum, aile önemliailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Madem o kadar saygılı nasıl hakaret küfür ediyor kendinizle çelişiyorsunuz tek yapacağın yüzüğü atmak sen vermesen de bir büyüğün versin ailesine evlendikten sonra da düzelmeyecek.yaşım 26.. iyi zamanlarda çok çok iyi bir insan sahiplenen saygılı davranan çevresinde sevilen biri profil bu.. ama gel gör ki içe bakıldığında ne çektiğimi sadece ben biliyorum
Kızlarda en çok kızdığım konu bu neymiş yıllarını çöpe atacaklarmış adam yarın öbür gün seni dövüp çöpe atacak zatenya inanın varya beni en çok mahfeden en baştan başlamak herşeye.. en baştan birini tanı tekrar baştan herşeyine alış yanı asla yapamam gibi geliyor buna bir inansam şuan mesajı atıcam bitti diye hiç düşünmeden
Zaten yapacagi o. Kesınlıkle ayrılmaz bu sapıktan.Ne demek napıcam?
Kaçmaz bu adam hemen nikah (!)
Sonra da eşimden şiddet gördüm boşanıyoruz, pişmanım, çaresizim ... gibi konular açılacak.Zaten yapacagi o. Kesınlıkle ayrılmaz bu sapıktan.
Oncekı konusunda kollarını morartmıstı gene barısmıs. Bunu mu affetmeyecek.
Kör dıyelım. Dunden berı yuz tane yorum yapıldı keza Oncekı konusunda aynı yorumlar acıklamalı sekilde yapıldı. Nerdeyse butun kadınlar ayrıl dedı yapma dedı, orneklerle olacakları soyledı ler.Sonra da eşimden şiddet gördüm boşanıyoruz, pişmanım, çaresizim ... gibi konular açılacak.
Ah şu kadınların bile bile lades yapması.
O derece mi kör oluyorsunuz anlamıyorum ki..
Evet haklısınız.Kör dıyelım. Dunden berı yuz tane yorum yapıldı keza Oncekı konusunda aynı yorumlar acıklamalı sekilde yapıldı. Nerdeyse butun kadınlar ayrıl dedı yapma dedı, orneklerle olacakları soyledı ler.
E acilsin gozun? Acaba de. Sahiden oyle de.
Vay be neleri gormezden gelmısım de. Kadın bana ne anlattı aynısı bana da olacak de.
Hayır. Neden desın? Yeni biriyle tanısmak zor cunku. Cok mantıklı bir neden ayrılmamak ıcın.
Kızcağızın konuları nişanı atıyorum, attım, atacağım, a-tı-yo-rum, bu sefer atıyorum şeklinde. Şimdi gerçekten nişanı atıyorum. Atmaya yazdım. Yarın evleniyorum ama nişanlımdan şiddet gördüm ne yapmalıyım. Evlendik ama pişmanım. Konularımdan hatırlarsınız. İlk aydan hamile kaldım ama dayak yiyorum. Tehdit ediliyorum diye diye umarım gitmez.Kör dıyelım. Dunden berı yuz tane yorum yapıldı keza Oncekı konusunda aynı yorumlar acıklamalı sekilde yapıldı. Nerdeyse butun kadınlar ayrıl dedı yapma dedı, orneklerle olacakları soyledı ler.
E acilsin gozun? Acaba de. Sahiden oyle de.
Vay be neleri gormezden gelmısım de. Kadın bana ne anlattı aynısı bana da olacak de.
Hayır. Neden desın? Yeni biriyle tanısmak zor cunku. Cok mantıklı bir neden ayrılmamak ıcın.
Kollarını morartmayı bırak, biri sana çevrede insan varken yüksek sesle bağırdı, ailenin yanında hakaret etti. Veya hepsini geçtim. Alış veriş merkezinde sesini yükselten kadın erkekler bile ne kadar itici oluyor. Ben dönüp bakmam ve eğer arkadaşımsa görüşemem böyleleri ile.Zaten yapacagi o. Kesınlıkle ayrılmaz bu sapıktan.
Oncekı konusunda kollarını morartmıstı gene barısmıs. Bunu mu affetmeyecek.
Cocuga msj yazmaya gıtmıstı en son bıttı yazacaktı, barısma ihtimali bıttı deme ihtimalinden yuzde doksan cok.Kollarını morartmayı bırak, biri sana çevrede insan varken yüksek sesle bağırdı, ailenin yanında hakaret etti. Veya hepsini geçtim. Alış veriş merkezinde sesini yükselten kadın erkekler bile ne kadar itici oluyor. Ben dönüp bakmam ve eğer arkadaşımsa görüşemem böyleleri ile.
İlla bir dram bağımlılık var. Acı beyin deniliyor ya. Karşıdaki psikopat adamı ilkel beyni mağaradan kalmış, adam sanıyor.Cocuga msj yazmaya gıtmıstı en son bıttı yazacaktı, barısma ihtimali bıttı deme ihtimalinden yuzde doksan cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?