• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı atıyorum

Hakaret nedir ya anlamıyorum.
Konusacagini konuş kus öfkeni ama hakaret küfür nedir.
Karşı taraf zaten seviyesiz sizde onun seviyesine inerseniz tabi gelir kapımızın önünde rezillik çıkarır.
At nişanı bir an önce kurtul.

Allah rahmet eylesin babanıza
tam da bu sebeple baba şefkati ile yaklaşmasi gerekirken sevdiği kadına
utanmadan annesinin yanında dahi böyle davranıyor

kac kurtul

Allah hayırlı bir insan ile karşılaştırır seni

alışkanlıklardan vazgeçmek zordur
fakat yeri dolmayan bir tek anne ve baba vardır
allah razı olsun sağolun.. öyle biri değildi inan ki sevgi şefkat bu tarz şeyler ona uzak örneğin merhamet vicdan kavramlarıda uzak ona hele ki sinirlenince tamamen uzak böyle birisi kız gibi yani sürekli pohpohlanmalı yoksa sonuç bu

zaten uzun zamandır yürümüyordu mesela 2 hafta sorunsuz gitti diyelim ki sonra başlıyordum düşünmeye acaba ne olucakta yine o hale gelicez diye.. kafamda bittiğine eminim asla mutlu bir geleceğimiz olmaz kafa yapıları tamamen farklı bambaşka karakterleriz üstüne bir de onun öfke sorunu eklenince işin içinden çıkılmaz hal aldı.

o zaman nisani attim atiyorum dramasina gerek yok,
biten bitmis zaten,
artik en az zararla kendinizi kurtarma vakti,
ailenize de yazik, ne kadar uzuluyorlardir sizi bu sekilde gordukce.
toparlayin kendinizi ve guclu olun

allah razı olsun sağolun.. öyle biri değildi inan ki sevgi şefkat bu tarz şeyler ona uzak örneğin merhamet vicdan kavramlarıda uzak ona hele ki sinirlenince tamamen uzak böyle birisi kız gibi yani sürekli pohpohlanmalı yoksa sonuç bu
yasiniz kaç bilmiyorum ama inanın hiç bir şey için geç değil
arkadaşlar yazdığı gibi tehdit ler ileri giderse şikayet edersin
evlilik sadece gönül eğlendirme değil
yarin bir gün çocuğunun babası olarak hayal edebilir misiniz bu kişiyi
anlattiklarinizdan yola çıkarak ben iyi bir baba profili göremiyorum

o zaman nisani attim atiyorum dramasina gerek yok,
biten bitmis zaten,
artik en az zararla kendinizi kurtarma vakti,
ailenize de yazik, ne kadar uzuluyorlardir sizi bu sekilde gordukce.
toparlayin kendinizi ve guclu olun
çok hemde çok üzülüyorlar annem kahroluyor bırak kızım bu gidişat seni mahfeder bak evlenssende yaşıcakların bunlar diyor sürekli bunu konuşuyoruz başka hiçbişey düşünemez olduk

yasiniz kaç bilmiyorum ama inanın hiç bir şey için geç değil
arkadaşlar yazdığı gibi tehdit ler ileri giderse şikayet edersin
evlilik sadece gönül eğlendirme değil
yarin bir gün çocuğunun babası olarak hayal edebilir misiniz bu kişiyi
anlattiklarinizdan yola çıkarak ben iyi bir baba profili göremiyorum
yaşım 26.. iyi zamanlarda çok çok iyi bir insan sahiplenen saygılı davranan çevresinde sevilen biri profil bu.. ama gel gör ki içe bakıldığında ne çektiğimi sadece ben biliyorum

ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Nişanı atıyorum değil attım demeliydin arasın annen nisanlinin annesini bozduk nişanı desin verin ne aldilarsa sal ipini gitsin,anasının adam edemediğini sen mi edeceksin ugrasmana değmez iyi düşün suçlu bile olsan bu tiple gençliğini yakma.

yaşım 26.. iyi zamanlarda çok çok iyi bir insan sahiplenen saygılı davranan çevresinde sevilen biri profil bu.. ama gel gör ki içe bakıldığında ne çektiğimi sadece ben biliyorum
kardesim insan kendini zor zamanda belli eder
iyi günde hepimiz iyiyiz
asil mesela zor günde ne kadar ahlâklı insanız
26 yaşında gayet olgun olduğunu düşünüyorum
Herşey beyinde bitiyor
sen kafanda bitirmeyi başarırsan yüzük sadece teferruat
insan evlenince değişmez
Kötü biri iyi olmaz
karakteri oturmuştur bu yaşta bjr insanın

El iyisi deriz biz bunlara geç uğraşma evini mutlu etmez bunlar

zaten bu pskolojiyle buna asla gücüm olmaz gibi geliyor en baştan başlamaya ya o da onun gibi öfkesini kontrol etmeyen biri olursa diye aklım çıkıyor

Allah ol der ve oluverir
nasibinde var ise bir başkası zaten olacaktır
Bu senin için hayırlı olmayan bir insanla kalmak için yeterli bir sebep değil kardeşim hemde hiç değil

ya inanın varya beni en çok mahfeden en baştan başlamak herşeye.. en baştan birini tanı tekrar baştan herşeyine alış yanı asla yapamam gibi geliyor buna bir inansam şuan mesajı atıcam bitti diye hiç düşünmeden
Hele bi at nişanı da. Bunları sonra düşünürsün.
emin ol mutsuz eziyet dolu bi evlilikten daha kolay yeni birisi ile tanışmak. Hem bu sefer daha temkinli olursun Ona göre Verirsin kararını.

Bitti deseniz bile bir süre kurtulabileceginizi düşünmüyorum hırsını almadan sakinlesmiyor demisiniz ya ayrılın başınıza daha çok iş açılacak gibi devam ederseniz hayat sizin

Ne yapacağımı şaşırdım derken? Adamın sizi dövmesini filan mı lazım, yada hastanelik mı etmeli? Nasıl gider şaşkınlığiniz merak ettim.

zaten bu pskolojiyle buna asla gücüm olmaz gibi geliyor en baştan başlamaya ya o da onun gibi öfkesini kontrol etmeyen biri olursa diye aklım çıkıyor
Dışarda erkek mi yok illaki iyi biri çıkar karsiniza nişanı atınca hemen evlenmeniz gerekmiyor sizinki sevgi değil adama bağımlı olmussunuz,evli çocuklu olsanız anlarım da nişan atacaksın sadece evlenip senelerce boşanmak için uğraşmak mi istiyorsunuz, çalışmıyorsaniz iş bulun çalışın gezin tozun hayatı yaşayın biraz

Babanın yanında üstüne yürüyen adam evlenince evde yalnizken öldürür seni. Gerizekalı misin sen yuh ya!

Back