Nişandan beri olan olaylar

Evlenmeyin. Ikinci yuzuk atma olayiniz komedi. Getirmelerini bekleyerek atmissiniz. Ne yuzukmuş arkadas.

Kiyafetiniz yuzunden babasinin kalp krizi gecirecek olmasi ayri komedi. Babama guleryuz gostermedin demis nisanlinız, deli mi ne. O kadar olaydan sonra ne yapacaktiniz. Siz de onlar da garip bence. Ama onlar daha garip cok net.

Klâsik soruluyor ya hani burda, evlendikten sonra çıkan sorunlarda, " önceden de böyledir sen görmek istememişsin, kendini hiç mi belli etmedi " gibi cümleler, işte bu tür olaylar kastediliyor aslında. Nişanlıyken defalarca yüzük attığınız adamla evlenince ne olacak sanıyorsunuz da hâlâ devam ediyorsunuz görüşmeye? Gökten vahiy mi inecek adama, yada sihirli değnek mi dokunacak da mutlu, huzurlu olacaksınız? Ben size diyim ne olacak. Eşiniz dahil tum kayın aile annenizden emdiğiniz sütü burnunuzdan getirecek. Aklınız varsa bitirin bu işi...

Daha şimdiden çok yüz göz olmuşsuz, yüzük at geri tak yalama olmuş. Saygı bitmiş. Ailesi ile de anlaşamamışsınız. Zaten nişanlılıkta birbirini tanıma süreci değil midir ? Yerinizde olsam bile bile lades demezdim. Nişan zamanı böyle şeyler yaşanıyorsa düğün zamanı, evlenince vs. de benzer sorunlar yaşanıyor.

Aslında bu düşüncede olmakta çok haklılar. Sadece yanlış üslup ve tavırla dile getirmişler dertlerini

Kız o başka Kahve, kahveleri karıştırdın aksjsjahshs.

Evet napabilirim suan herkes yerinde siz birbrinizi tanıyın dediler ama ilerde karısırlar mı eşim onların lafına gider mi kafamda cok sorun isareti var
Evet nişanlınin ailesi ilerde herseyine karışacak.
Nişanlın da senin arkanda durmayacak.
Baştan büyü bozulmuş saygı kalmamış karşılıklı aranızda boşuna kendini yakma.

O gün donla da gezseniz, partneriniz sorun görmediği sürece kimsenin laf etmemesi gerekirdi, bana göre bu hadsizliktir.
Bunun haricindeki gelişmelerde evet çok histerik tepkiler vermişsiniz bu sizin kisiliginizden mi yoksa psikolojiniz mi bozuldu bilemiycem. Ama her açıdan uygun görünmeyen bı beraberlik gibi göründü gözüme. Bence daha uygun adaylarla devam edin.

Evet napabilirim suan herkes yerinde siz birbrinizi tanıyın dediler ama ilerde karısırlar mı eşim onların lafına gider mi kafamda cok sorun isareti var
Nisanliniz onlarin sözüne gitmemiski ailesine rağmen hep sizi istemiş sizde çok hatalı davranmissinz babasida aileside herkeste hata var sizin davranışlar çok çocukça olmuş aile içinde onların lafın a gidermi vs bırakın birbirinizi taniyin gecmisi unutun önce olan olmuş btmia madem yeniden taktınız yüzüğü aile olayını bırakın

sizce soğumuş olmanız anormal mi? gerçi konuda aklı başında kimse yok. siz özensiz karşılamışsınız fakat kayınpederin de ayılacak bayılacak tavırları abartılı. nişanlınız duyduğu her şeyi gelip anlatıp bir de niye öyle giyindin diye telefonda ağlıyor.. bu kayınpederin tepkisinden daha da abartılı. siz tüm bunları göre göre nişanlanıp yüzük atıyorsunuz, başta en normal olanı buydu fakat yüzüğü geri takıp on kere daha atıyorsunuz.. sonra arkadaşlarınızın vs gazıyla tekrar barışıyorsunuz. tamam nişanlılık zor bir evre olabilir de sürekli yüzüğü tak çıkar yapacak kadar da değil. böyle bir nişanlılıktan nasıl bir evlilik bekliyorsunuz ki..

Haklısınız ama herkes bu is olmaz falan demiş annemle annesi konusuyor bende babasından yüzük attığım icin özür diledim nişanlımlada bu konuları zamana yayarak konusma kararı aldık siz ne düşünüyorsunuz ben de cok anneci olduğunu düşünmüyorum ama kafam ister istemez karıstı

Ailesinin de takıldığı yüzük atma mevzusu konu ne olursa olsun atılmaz diyorlar ama sebebini sormuyorlar

Ailesinin de takıldığı yüzük atma mevzusu konu ne olursa olsun atılmaz diyorlar ama sebebini sormuyorlar
konu ne olursa olsun atılmaz değil. nişanlılık zaten birbirini ve aileleri tanıma evresidir. bir sorun yaşarsın, yüzük atmadan oturur düşünürsün "bu şekilde evlenilir mi, sorun yaşadıysan nişanlının tepkisine bakarsın -çünkü evlendiğinde de her sorunda tepkisi benzer olacak- aile bana ben aileye uygun muyum, evlenince benzer sorunları yaşar mıyım" cevabına göre atar ve yoluna bakarsın. sen yüzüğü sadece nişanlım beni kaybedebileceğini görsün, uğraşsın da geri takalım diye atmışsın..

Durumun ciddiyetini anlasın diye yaptım ama bu sürede zaman tanımwdı bana artık bir sey olunca ikimizde susmaya basladık sonra konuşuruza basladık

Kusura bakma sende suçlusun onlarda. Ney cabım o yüzük ıkıdebır yüzümü atılır. Annenın öle demesıde garip. Gariplıkler silsilesi. Kınamıyorum. Ama bencede ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…