nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bende oldum canm şükür ama cok agrim var .

transefrin 6, günündeyim adet gunum normalde bugun tahlil gunu yaklastıkca nedendir bilmem karamsarlasmaya basladım

transefrin 6, günündeyim adet gunum normalde bugun tahlil gunu yaklastıkca nedendir bilmem karamsarlasmaya basladım
6 bana Kocaman bir Zaman gibi geldi ben daha 3 te olunca bende bu Sefer bir boşluktayım ama yine de gözümü kapatınca o minik eller ayaklar aklıma gelmiyor değil :) duygu dalgalanmaların normal Can'ım bende de ilkinde öyle olmuştu şimdide öyle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah olmazsa da daha vakti değil deyip yine şükrederiz

amiiiiin amiiiiiinnn aynen öyle hayal kurmaya baslıyorum geri olmazsa cok heveslenmeyim diyorum sureki vucudumu dinlemekten sıkıldım etrafımdaki herkes cok umutlu onalrın umutlu olması beni daha cok uzuyor olmazsa diye.2, denemem buda bnm dondurulmuslarla denedık bu sefer

bişeyler hıssediyormusun 4, günden sonra bişeyler hissetmeye baslamıs cogu bende hiçbişey yok

bişeyler hıssediyormusun 4, günden sonra bişeyler hissetmeye baslamıs cogu bende hiçbişey yok
Yok cnm bşy hissetmiyorum herşey fazla normal sanki:) ilkinde adet Ağrı'larım olmuştu ama ne Zaman başlamıştı hiç hatırlamıyorum daha bşy yok ama bünyeden bünyeye farkediyor o da var kimisi çok Ağrı'lar batmalar hissederken kimisi hiç bşy hissetmeden hamile kalabiliyor

hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim daha fazla cabalatmasın ins

Kızlar hani arkadaşlar gün gün embriyo gelişimi gibi bşy paylaşmıştı ben onu bulamadım tekrar atabilecek mi var mı o fotoları buraya

Kızlar hani arkadaşlar gün gün embriyo gelişimi gibi bşy paylaşmıştı ben onu bulamadım tekrar atabilecek mi var mı o fotoları buraya

Eklentiler

• image.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…