• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

KILZAR SONUCU ALDIM COK ŞÜKÜR BOŞUNA KORKUTTUM KENDIMI DEĞERİM 2.127 CIKTI :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::nazar::nazar::21::21:
Maşallah maşallah tatlımmmm gözün aydın süper bir sonuç

Kızlar bu kan sulandiriciyi iğnesi nerenizden vuruyorsunuz. Benim göbek çevrem çok kötü morardi. Başka nerelerden yapabiliriz
Ah Can'ım o iğneyi 9 ay yapan birisi olarak her türlü yeri denedim:) kolun üst kısmından yapabilirsin ama onu eşin yapsa daha rahat olur bir de baldırın üstüne kaba yerlerine yapabilirsin ben dün tekrar başladım direk koldan yaptırdım göbek yerlerim brz iyi olsun diye

Canım ben hala olmadım adet sen oldunmu . doktoru aradım bana pazartesiyi bekle olmazsan gel bi test daha yapalim dedi .senin doktorunda pazartesi demiş niye cağrıyo olabilirki
canım evet dün oldum sonunda.olmasamda hani bakıcaklardı kist falan oluşması için sanırım.sonuçta adet görümeyince mutlaka bir sorun vardır yani.sen ne yaptın olmadımı daha.benim tam 12 .günde oldu.biraz bekle

Slm kizlar benim gibi her adet donemi oncesi bas agrisi yasayan varmi? Biktim bu bas agrisindan adetin gelecegini ondan anliyorum transferimin 6. Gunu benim gibi olup olumlu sonuc alan varmi yazarsa cok sevinirim :KK51:

Slm kizlar benim gibi her adet donemi oncesi bas agrisi yasayan varmi? Biktim bu bas agrisindan adetin gelecegini ondan anliyorum transferimin 6. Gunu benim gibi olup olumlu sonuc alan varmi yazarsa cok sevinirim :KK51:
Canım adet öncesi baş Ağrı'sının sebebi, östrojen hormonundaki ani düşüştür. Düşüş ve ağrı sonrası adet olursun zaten. Yalnız bu demek değil ki Bebek tutmadı adet olacaksın. Gebelikte de hormonlardaki ani artış, azalış ve dalgalanmalar yüzünden baş ağrısı olur.

Lütfen moralini yüksek tut.

Canım adet öncesi baş Ağrı'sının sebebi, östrojen hormonundaki ani düşüştür. Düşüş ve ağrı sonrası adet olursun zaten. Yalnız bu demek değil ki Bebek tutmadı adet olacaksın. Gebelikte de hormonlardaki ani artış, azalış ve dalgalanmalar yüzünden baş ağrısı olur.

Lütfen moralini yüksek tut.
Sagol cnm gercekten cok gusel moral oluosun bana allah bebisini sana bagislasin :dua::KK15:

kizlar. transferimi oldum bugun. dr 3 gun oturur pozisyonda istirahat et dedi ama yemek falan yapmam lazim. heyecandan sormadim dr a. siz hep uzandinizmi acaba kalksam sorun olurmu.
aslinda esim yemek aramaz kahvaltida olsa yeriz ama saglikli beslen dedi dr. yapacak kimsemde yok. ne yapayim acaba

kizlar. transferimi oldum bugun. dr 3 gun oturur pozisyonda istirahat et dedi ama yemek falan yapmam lazim. heyecandan sormadim dr a. siz hep uzandinizmi acaba kalksam sorun olurmu.
aslinda esim yemek aramaz kahvaltida olsa yeriz ama saglikli beslen dedi dr. yapacak kimsemde yok. ne yapayim acaba
Canım ilk transferim de 1 hafta hep yattım annem baktı bize sonuç negatif..

İkincisinde tam tersini yaptım. Sağlıklı embriyo her şartta tutar dedim ve transferin ikinci günü direk normal hayatıma döndüm. Yemek, bulaşık, çamaşır aklına günlük iş ne geliyorsa hepsini yaptım. Dışarı da çıkıp gezdim. Sonuç pozitif.. Yeterki rabbim OL desin canım içini ferah tut sen.

Canım ilk transferim de 1 hafta hep yattım annem baktı bize sonuç negatif..

İkincisinde tam tersini yaptım. Sağlıklı embriyo her şartta tutar dedim ve transferin ikinci günü direk normal hayatıma döndüm. Yemek, bulaşık, çamaşır aklına günlük iş ne geliyorsa hepsini yaptım. Dışarı da çıkıp gezdim. Sonuç pozitif.. Yeterki rabbim OL desin canım içini ferah tut sen.
sagol canim yaaa. icimi rahatlattin valla. yavas yavas kendimi fazla yormadan yaparim.

Negatif kızlar 1.2 :KK43:
Canımm çook üzgünüm :( biliyorum ne desem boş ama pes etme lütfen maddi gücün yetene kadar denemeye devam. Bugün tv de jimnastik yapan küçük bi kız gördüm. Düşmekten korkmuyor musun dediler, hayır korkmuyorum çünkü biliyorum ki yeniden ayağa kalkabilirim dedi.. En kısa zamanda toparlanıp yeniden denersin inşallah.

sagol canim yaaa. icimi rahatlattin valla. yavas yavas kendimi fazla yormadan yaparim.
Canım ben ılk 5 gun hıcbısey yapmadım ama arkadasın dedıgı gıbı saglıklı embrıyo ıse naparsan yap bısey olmaz yanı yınede sen dıkkat et tabı ben hala yemek falan yapmıyorum yatıyorım kahvaltılık koyuyorum

Back