- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Canim ben o devam eden agrilari hep hayra yoruyorum. Asilamalarimda ilk bi kac gun oyle kasiklarimda belimde agri olurdu sonra gecerdi ikisi de negatif oldu. Ama tup bebekte baslarda hafif agrilarim giderek siddetlenmisti benim ve pozitifi gordum.Kızlar 10. Gun kasirta batmam 4. Gunden veri vardi hala var ama bugun belimin arkasinada agri girip cikiyo ara ara olumlumu sizzce kasik tamanda belimin arkasindaki agri biraz korkuttu beni
Canım aynısı bendede vardı sırtıma dogru sonra kasıkta batma pozıtıfıde gordum sukurBenimde 1. Tup dis gebelik onda belirti vardi kasik bel agrisi ikinci tupte hic belirtim yoktu negatif oldu ucuncu nde 6. Gun basladi kasik agrim 8. Gun lekelenmem oldu 10. Gun test verdim 10 cikti 12. 2 cikti olur gibi oldu olmadi analayamadim yani 4. Simdi lekelenmem olmadi daha kasiklarimda batma basta var di hala var beldede agri bakalim hayirlisi
canım benim de 6 hafta bitti ben 5 te gördüm keseyi sen hem kalbi hem bebişleri görcen.. gitsen de görürsünnn6. Haftanin icindeyim canim, iki hafta once ogrendim pozitifi ama test gunumden 3 gun once test yapmistim
Sen erken mi gittin o zaman cagim cagirdigi donemden? Senle benim aramda 4 gun var sen baya erken gordun keselerini. Kalp atislari icin gittin mi peki?canım benim de 6 hafta bitti ben 5 te gördüm keseyi sen hem kalbi hem bebişleri görcen.. gitsen de görürsünnn
Canım bende 6. Haftamdayım bugün gittik kalp atışını bile gördük çok şükür 3. Doktora gidişim bu benim sen nasıl dayanıyorsunSen erken mi gittin o zaman cagim cagirdigi donemden? Senle benim aramda 4 gun var sen baya erken gordun keselerini. Kalp atislari icin gittin mi peki?
Dayanamiyorum zaten iste:)) yarin gitsem mi aslinda icim rahatlasin diye cok cok kalp atisi icin yine giderimCanım bende 6. Haftamdayım bugün gittik kalp atışını bile gördük çok şükür 3. Doktora gidişim bu benim sen nasıl dayanıyorsun
Hayırlı olsun canım sen boş ver eşini onlar da annelik hormonu gibi babalık hormonu yok ki anlamıyorlar bazen. Sen yavrularını düşünKızlar transferimi oldum iki tane 8 hücreli 3. Gün embriyosu içimde garip bir his var bu sefer ilki gibi heyecanlı değilim anlatamıyorum garip bir his var içimde eşimde sinir etti beni brz da ondan kaynaklanıyor galiba
Kızlar iki tane embiryo teansferi için doktorun istediği özellikler var mı ? Bende iki tane yerleştirilsin istiyorum ama hemşire bazı kriterler var transfer günğ belli olur dediHayırlı olsun canım sen boş ver eşini onlar da annelik hormonu gibi babalık hormonu yok ki anlamıyorlar bazen. Sen yavrularını düşünben öyle yapıyorum benim de 2 tane 3. Embriyosu transferim oldu iki gün önce hadi inşallah kavuşuruz evlatlarımıza.
Canım benim dr umda öyle demişti ve transfer günü karar verildi iki olmasına. Muhtemelen senin de iki olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımKızlar iki tane embiryo teansferi için doktorun istediği özellikler var mı ? Bende iki tane yerleştirilsin istiyorum ama hemşire bazı kriterler var transfer günğ belli olur dedi
İnşallah şuan için 1.gün daha 4 yumurta döllenmiş yarın belli olur dediler ne zaman teansfer yapışacağı siz kaç yaşındasınız yaşta önemşiymiş ben 26 yaşındayım ilk denememCanım benim dr umda öyle demişti ve transfer günü karar verildi iki olmasına. Muhtemelen senin de iki olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ben 31 yaşındayım canım ama zaten normalde 35 altı 1 embriyo koyuluyor. Bu arada ilk deneme benim de.İnşallah şuan için 1.gün daha 4 yumurta döllenmiş yarın belli olur dediler ne zaman teansfer yapışacağı siz kaç yaşındasınız yaşta önemşiymiş ben 26 yaşındayım ilk denemem
Doğru diyorsun cnm ya bana 24 üne verdiler tahlil gününü senin ki 22 si mi hadi inşallah arka arkaya hayırlı haberler veririz :)Hayırlı olsun canım sen boş ver eşini onlar da annelik hormonu gibi babalık hormonu yok ki anlamıyorlar bazen. Sen yavrularını düşünben öyle yapıyorum benim de 2 tane 3. Embriyosu transferim oldu iki gün önce hadi inşallah kavuşuruz evlatlarımıza.
Rahim kalınlığı embriyoların durumu gibi kriterler var cnm ama eğer merkezin iki tane transfere hayır demiyorsa iki tane koyarlar genelde benim yaşım 29 normalde 35 yaş altı tek embriyo ama merkeze göre değişiyorKızlar iki tane embiryo teansferi için doktorun istediği özellikler var mı ? Bende iki tane yerleştirilsin istiyorum ama hemşire bazı kriterler var transfer günğ belli olur dedi
Pzt canim benim de. Aslinda cok gec cagirdi bizi yarin gitsem mi diye dusunuyorum ama yarin da gorunmezse bosa gitmis olcam bi de stresim katlanacak. 3 gun daha dayanirim bakalim sonu guzel olsun da
Cnm hayırlı olsun maşallah ne güzel keseleri gordun bende nasipse yarın gitcem seninde ara ara agrin oluomuydu bide kan değerine en son bktrdin miCanım sen benden once ogrenmistin sonucunu.ben dun dr gittim keseleri gordum 9 mm olmuşlar. O yüzden bence seninki daha büyüktür
Hamile olan arkadaşlar bende inanılmaz kasık Ağrı'ları oluyor siz de var mı böyle seyler normal mı korkmaya başladım 10.gün 66
12.gün 178
24.gün 392 daha da yaptırmadım normal mı bu
Allah razi olsun canim.ben çok yaptırmadım bi kere tekrarladı ikiye katlandıgini görmek için. Yoruldum zaman belim çok kötü ağrıyor. Dinlence geçiyor.birde bende ohss olmuş o yüzden 3 litre su içiyorum günde 50 kere wc ye gidiyorum.insallah sende yarın görürsünCnm hayırlı olsun maşallah ne güzel keseleri gordun bende nasipse yarın gitcem seninde ara ara agrin oluomuydu bide kan değerine en son bktrdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?