Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm çok merak ediyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun benim bugün 3932 çıktı 30 günüm bugünAllah razi olsun canim.ben çok yaptırmadım bi kere tekrarladı ikiye katlandıgini görmek için. Yoruldum zaman belim çok kötü ağrıyor. Dinlence geçiyor.birde bende ohss olmuş o yüzden 3 litre su içiyorum günde 50 kere wc ye gidiyorum.insallah sende yarın görürsün
20. Günüm cnm yanlış yazmisimİnşallah cnm çok merak ediyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun benim bugün 3932 çıktı 30 günüm bugün
Evet Can'ım iki emriyo transfer edildi insan korkmadan edemiyor dış gebelik falan değildir dimi değerlerim güzel katlandı sonuçta keseleri de Bi görsem de içim rahat etse hep iki taneymiş gibi bahsediyorum ama aslında değerime göre tek galiba ağız alışkanlığı oldu bide biz bu ilaçlara ne kadar daha devam edicez doktorunuz bişey dedi mi sizeBende de var canım .bence tekrar tahliye gerek yok ben iki kere yaptırdım sadece kendimi strese sokmak istemedim.bisey olacağı varsa zaten Dr da bişey yapamaz çünkü gerekli ilaçları zaten kullanıyoruz. Büyük bi ihtimal iki transfer yapıldiysa ikiz olduğu içindir ağrıların
Bana 23 ünde test dediler sanki 13. Gün oluyor benimki. inşallah pozitifleri alırız test günü canımDoğru diyorsun cnm ya bana 24 üne verdiler tahlil gününü senin ki 22 si mi hadi inşallah arka arkaya hayırlı haberler veririz :)
Rahim kalınlığı embriyoların durumu gibi kriterler var cnm ama eğer merkezin iki tane transfere hayır demiyorsa iki tane koyarlar genelde benim yaşım 29 normalde 35 yaş altı tek embriyo ama merkeze göre değişiyor
Ewet cnm engel değil olduğun zaman crinoneyide atiyo zaten vücutGebelik olusmasada crinone jel adete engel olmiyor değil mi adet günün geldiğindeadet oluyorsun
Canım dün sağ kasık-karın arası bir bölgede ince ve derinden bir sızım oldu. Sızı sürekliydi bende 2 saat kadar yatıp dinlendim geçti. Sanki rahmi tutan kaslarımda gerilme varmış gibiydi.
Canım dün sağ kasık-karın arası bir bölgede ince ve derinden bir sızım oldu. Sızı sürekliydi bende 2 saat kadar yatıp dinlendim geçti. Sanki rahmi tutan kaslarımda gerilme varmış gibiydi.
Bu sabahta sol tarafımda anlık giren birkaç kramp oldu ama çok hafif. Ben bacak bacak üstüne atamıyorum hemen rahatsız ediyor beni.
Sanki seninki tuttu gibi geliyo bana canım yaa gelmedi mi test günün daha senin? Merakla bekliyorum.
İnşallahhh tutmuştur canım yarın hayırlı haberlerini alırız. Test kese kalp kim ne bekliyorsa hepsi için dua ediyorum bendeYarın canim sonunda büyük gün aslinda cmt de annemler ank.dan yarin geliyor 11. Gün yaptıracağım. İnşallah tutmustur dualarım hepimizle
Eşofman ile git canım kolay giyilen şeyler giy ayakkabın da öyle olsun. Yanına ped alabilirsin belki çok az kanama olabiliyor normal. Bişey yiyip içme demiştir dr un 8 saat önce kesersin yiyip içmeyi canım. Allah yardımcın olsun.Gebelik olusmasada crinone jel adete engel olmiyor değil mi adet günün geldiğindeadet oluyorsun
Canim bende de var o kasik agrilari asiri. Bazen gun boyu agriyo bazen arada oluyo geciyo. Youtube dan videolar izliyorum doktorlar hafta hafta acikliyolar, orda normal diyolar kasik agrilarinaHamile olan arkadaşlar bende inanılmaz kasık Ağrı'ları oluyor siz de var mı böyle seyler normal mı korkmaya başladım 10.gün 66
12.gün 178
24.gün 392 daha da yaptırmadım normal mı bu
Ben de yarin gitmeye karar verdim canim haftasonunu bu sekilde geciremicem cunku bakalim merakla yarini bekliyorumCanım sen benden once ogrenmistin sonucunu.ben dun dr gittim keseleri gordum 9 mm olmuşlar. O yüzden bence seninki daha büyüktür
Ben de yarin gitmeye karar verdim canim haftasonunu bu sekilde geciremicem cunku bakalim merakla yarini bekliyorum
Evet Can'ım iki emriyo transfer edildi insan korkmadan edemiyor dış gebelik falan değildir dimi değerlerim güzel katlandı sonuçta keseleri de Bi görsem de içim rahat etse hep iki taneymiş gibi bahsediyorum ama aslında değerime göre tek galiba ağız alışkanlığı oldu bide biz bu ilaçlara ne kadar daha devam edicez doktorunuz bişey dedi mi size
Ya kızlar bana tek embriyo transfer etmişler sankiama bana transfere girmeden öyle dememişlerdi
Gebelik hiç olmadı bende. Yaşınız kaçti? İnşallah hayırla sonuçlanır.Bizimde sebepsiz infertilife cnm bende turkiyede klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim 2 sene once ama kimyasal oldu. Sonra 3 kerr asilama yaptirdim olmadi bu ay ilk kez tup bebek yaptirdim 5.gunum bgn ama tuttu gibi bi his yok icimde yurt disinda yasiorum burda yapilinca kendimi rahaymi hissetmiorum niyeyse ole bi his gelio oysa turkiyede klomenle denedigimizde esimle doru duzgun beraber bile olamamistim hemen dus aldim fln aama tuttugunu hissttim ama sonradan ne yaptiysak olmadi![]()