nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canlarim hepinize tek tek tesekkur ederim.. az kendimi toparlayim tekrar konusuruz.. hastanedrn yeni ciktin iyiki orda beklememisim gezmisim tozmusum yoksa kotu olurdu hissettim mi ne :)

Canlarim hepinize tek tek tesekkur ederim.. az kendimi toparlayim tekrar konusuruz.. hastanedrn yeni ciktin iyiki orda beklememisim gezmisim tozmusum yoksa kotu olurdu hissettim mi ne :)
3. Gün transferi ise bence hemen olumsuz düşünmeyin.

Selâmün aleyküm kızlar ben Kasım ayında tüp bebek yaptırdım tutmadı. İki tane dondurulmuş emriyom var. Sorum şu ki kızlar bu dondurulan emriyoyu koymadan önce nasıl ilerliyor yani yine iğne falankullanacak miyim sonuçta hazır emriyo ya bilgisiolan varsa cvp verebilir mi

İğne tedavisi falan olmuyor canım sadece doktor verirse progesteron hormonu içren iğne verir ama onun da hap formu var sanırım doktorum öyle birşeyler söylemişti. Bir de vajinal fitil verebilir. Şimdiden hayırlı olsun

Benimde ilki negatifti şuan dondurulmuşlarla hamileyim.

Adetin 2. Ya da 3.günü rahim kalınlaştırmaya yarayan estrofem adında bi ilaç kullanmaya başladım. 10 gün kadar kullandıktan sonra kontrole gittim. Bu ilacın yanına crinone jel - prednol - coraspirin de eklendi, 5 günde bunları kullandım sonra transfer oldu.

Transferden sonra da sadece estrofem ve Crinone jele devam ettim.

O bahsettiğin iğnelerin birçoğu yumurta büyütmek için. Senin zaten hazır yumurtan olduğu için gerek kalmıycak onlara.

Kafamda baya soru vardı yanıtladınız Allah razı olsun kardeşim. .

İnşallah benim de tutar kardeş Allah hayırlısıyla kucağına alırsın ..

Canim hicbi sey bulamiyorum teselli edecek, cok uzuldum gercekten..

Biliyorum canim Allah razi olsun ,aglamayacaktim ben hic sadece uzulmustum arabaya bindim kizim arka koltukta gozlerime heycanla bakiyordu anne sonucccc dedi dedim kizim biraz dusuk cikmis doktor birdaha tekrarlayacak bi kac gune oyyy yavrum bi agladi hickira hickira ona dayanamayip bende agladim.. kizim cok istiyor gecen gun ablam dogum yapti onada iyiyce heveslenmisti , 11 yasinda dusta abdestini alip youtubeden yasin acti okudu hep dua etti sabah namazina kalkmis yavrum babasini uyandirmis babasi tarif etmis hep dua ediyordu .. onun uzulmesine cok yikildim.. dedim annecim hakkimizda hayirlisi buymus rabbimiz demekki saglikli degildiki dusuk tuttu tahlilimi tabi ne desem anlamadi yavrum.. belki boylesi enazindan yikmadi beni ilk tup bebekte once hamilesin sonra dusuyor demislerdi ozaman daha uzulmustum hep dedigim gibi hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun :)rabbim.neylerse guzel eyler ..

84 busra canim ne desek boş umutsuzluğa kapildigimda geçen hafta adet olurken nasıl ağladığımı hatırladıkça hiçbir söz anlatamaz o duyguyu Allah sabır versin ve tekrar denemeye güç kuvvet versin

Allah razi olsun canim , doktorumu aradik dedik daha gunume vardi ama.test yaptirdim sonuc 2 doktor sakin ilaclari igneleri birakma devam dedi :)) neye devamsa sanki degisme olacak ,ignem bitmisti alin dedi 100 lira verdim kandan sonra olaydi almazdim onuda :))

Okudum yazdiklarinizida biraz duygulandim ben de aslinda sizin gibiyim oglum8 yaşında kardes istiyo hep dile getiriyo ben en cok onun icin istiyorum tek kalmasin abi olsun diye benim 4 tuo bebek simdi 5. Gunum heycanla bekliyoruz benim eger olumlu olursa encok kendimden cok oglumun sevindigi ni gormek istiyorum allah sizede banada hic olomayanlarada nasip etsin inşallah

Amin canim rabbim herkezin gonlune gore versin.. once hic bu duyguyu tatmayanlara versin insallah nihayetinde bende ve sizde bitane emaneti var ..darisi herkezin basina ..

Amin canim rabbim herkezin gonlune gore versin.. once hic bu duyguyu tatmayanlara versin insallah nihayetinde bende ve sizde bitane emaneti var ..darisi herkezin basina ..
Anaam bi evladin varmiiiss masaallah barekallah :) sana bagislasin mevlam. Insallah yasariz bizde bu duyguyu, insallah..bana moral vermistin baciim gunduz, ozaman ben sekizinci kattan atliyim bilmiorum niyeysee istedigim icin cok sanirim, hala anlamsiz bi umit var icimde. Ilkti bu deneme benim icin, maddi manevi yiprandik. Rabbim hayirlisini versin herseyin canim..

Cnm hic cocugu olmayanlari devlet karsiliyor.. bizi karsilamadigi icin ozelde yaptirdik.. maddi boyutunu geciyorun da manevi cok fena hormonlar alt ust totomun ustune oturamiyorum gobusum mosmor ..genede diyorumki rabbimin bi bildigi vardir.. canim.gercekten cok icten dua ediyorum hic bu duyguyu tatmayanlara rabbim once size versin sonra olanlara ..

84 busra cnm yazdiklarini okudum cok duygulandim gozlerim doldu diliyorum yuce Allahtan o masum yavrun icin en kisa zamanda hayirli evlat, onada hayirli bi kardes rabbim nasip etsin ins en kisa zamanda guzel haberlerini alacaz heyecanla bekleyecez cnm dualarimizda olacaksin ins

Acikcasi biz devlet isine hic bulasmadik, cunku piyasanin bukadar feci bir girdap icinde oldugunu bilmiyorduk. Iki uc binle kurtuluruz sandik ama heyhaat isin icine girincede cikamadik. tabi bu daha maddi boyut. Kii bu en halledilebilir boyutu..maneviye hic girmiyorum. Kendimi coktaaaaaan gectim sirf esim ve annem babam icindi bu istegim..kismet diilmis Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah. Sanada tez zamanda sifa versin ve tekrar tattirsin. Cunku cok sey feda ettik cook..Rabbim goruyor.. selametle canim.iyi geceler

Arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…