- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
bence tutmuş cnm.. inş hayırlı haberler veririsinArkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum
Kizlarrrr sonucum 121.0 darısı salı gününe
Çok sevindim ya, senin bebeğine Diren diyorum:))Kizlarrrr sonucum 121.0 darısı salı gününe
Gecmis olsun.Günümüz aynı. Ben de yarın kan testi yaptırcam inşallah.Kizlar yarın 10.günüm ..
biliyorsunuz transferden 3gün sonra baygınlık geçirdim. 4.günüm ise nefes darlığı ile hastaneye yatırıldım. 4.günüm de beta 10.11 çıktı. Ben ilaçlara yordum.
6.günüm de ultrasonla bakildi karnima. Benim gebelik hormonlarim sıvı üretiyormuş o yüzden nefes alma sıkıntısı çektim.demeki icimde hala bana tutunmaya çalışan var.. Ve eğer gebelik olursa böyle devam edecek sıkıntılarım.
Taburcu oldum ve ara sıra nefes darlığı çekiyorum.
Şimdi ben yarın test yapım diyorum. En azından biraz belli olur diyorum sizce??
Amin inşallah benim ki sipa mi yoksa cicimé mi olacak bakalım inşallah olursa tabiMaşallah nasıl bir sıpa varsa sende artık kalb atışı duyman nasip olsun inşallah..
Bence de yaptırKizlar yarın 10.günüm ..
biliyorsunuz transferden 3gün sonra baygınlık geçirdim. 4.günüm ise nefes darlığı ile hastaneye yatırıldım. 4.günüm de beta 10.11 çıktı. Ben ilaçlara yordum.
6.günüm de ultrasonla bakildi karnima. Benim gebelik hormonlarim sıvı üretiyormuş o yüzden nefes alma sıkıntısı çektim.demeki icimde hala bana tutunmaya çalışan var.. Ve eğer gebelik olursa böyle devam edecek sıkıntılarım.
Taburcu oldum ve ara sıra nefes darlığı çekiyorum.
Şimdi ben yarın test yapım diyorum. En azından biraz belli olur diyorum sizce??
Ohh cook guzel haber inanilmaz sevindim canim gozun aydin:))Kizlarrrr sonucum 121.0 darısı salı gününe
Bugün korkarak gittim hastaneye çok şükür bu sonucu gösteren Rabbime inşallah sonuna kadar beni bırakmaz kızım (içimden hep kız olarak gecti)Ohh cook guzel haber inanilmaz sevindim canim gozun aydin:))
Bugün korkarak gittim hastaneye çok şükür bu sonucu gösteren Rabbime inşallah sonuna kadar beni bırakmaz kızım (içimden hep kız olarak gecti)
Hayırlı olsun ne güzel bi mutluluk ...Kizlarrrr sonucum 121.0 darısı salı gününe
Canım benım cok sevındım ıns bebegını kucagına alcagın gunlerde gelır :)Bugün korkarak gittim hastaneye çok şükür bu sonucu gösteren Rabbime inşallah sonuna kadar beni bırakmaz kızım (içimden hep kız olarak gecti)
Arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum
Kızlar bısey sorucam sız progestan ıgneyı transferden sonra hergun mu vurunuyosunuz bıde belım transferden berı hep belım agrıyo hıc gecmedı bugun 5. Gunum yarın belkı kan testı yaptırıcam cıkarmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?