Canim 10cu gün 420))) coook tesekkurler meleyim Allahima bin şükürBak ben sana hamilesin demiştim :) hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin birşeycik olmaz canım bu arada değerin kaç çıktı ve kaçıncı gün test yaptırdın ?
Insallah canim yaa belirti bulamayinca umutsuzlasiyorum cok zor yaa beklemekHerkesin aynı olmuyor ki canım hiç takılma belirtilere strese sokma kendini genelde herkeste batma oluyor inşallah bebişin tutunmuştur
Sen ankaralı misin bende ankaraliyim ankarada nerde yaptirdin tüp bebeği
Herkesiny azdigi belirtileri okuyunca bende ariyorum kendimde belirti gerci hic belirtisi olmayip sonucu pozitif olanlarda okuyoruz ama somut belirti ariyor insan illakiCanım zaten normal şartlarda bir belirtisi olmaz bizim hissettiklerimiz hep ilaçların etkisi aslında herkese de aynı etkileri göstermez ilaçlarda biz sadece psikolojik olarak bu etkileri hamileliğe ve hamile olmamaya yoruyoruz hamilelik belirtisi 7. Haftadan sonra çıkar bazılarında ağzına aldığın herşeyi dışarı çıkarırkenya da 20. Haftada ilk kıpırtısını duyduğundaaaa
Evet paZartesi 8 de gitcez cnm inşallah hayırlısı olur pek bi yumurtam yok gibi ama kısmet bir tane olsun bizim olsunteşekkürler cevap için
Canım ya sana 2 tane embriyo transfer edilmişti değil mi? Benim tek embriyo transferi oldu ama değerlerim hep 2 embriyo transferleriyle bir çıkıyor. Sürekli acaba tek yumurta ikizi mi oldu diye düşünmeden edemiyorumCanim 10cu gün 420))) coook tesekkurler meleyim Allahima bin şükür
Sonuç belli oldumu?inşallah hamişsindir.Ankara da yasiyorum cnm ozelde genart ta yapti doktorum gatada prof seyit bey ama ozelde de anlasmasi varmis :) sen nerde yaptirdin cnm ?
Değer çok iyi canım hayırlısı olsuuun :))) sıra sıra doğururuz inşallahCanim 10cu gün 420))) coook tesekkurler meleyim Allahima bin şükür
Canım ya sana 2 tane embriyo transfer edilmişti değil mi? Benim tek embriyo transferi oldu ama değerlerim hep 2 embriyo transferleriyle bir çıkıyor. Sürekli acaba tek yumurta ikizi mi oldu diye düşünmeden edemiyorum
7.gün 82,7 çıkmıştıCanim senin değerin kac ciktiKi? İnşallah
Ben yaptırmadım canım ne kadara mal oldu Size bir de ilk denememiAnkara da yasiyorum cnm ozelde genart ta yapti doktorum gatada prof seyit bey ama ozelde de anlasmasi varmis :) sen nerde yaptirdin cnm ?
Yorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
Yorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
CaaaaaniiiiimmmYorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
Kısmet cnm inşallah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun senin bir evladın var mıydı öyle hatırlıyorum varsa Allah olanlara ömür versin sonra da hayırlı kardeş inşallahYorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
Canımmm inan çok üzüldümYorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
Büş kaçıncı günün
hayirlisi olsun bir dahakine i sallah tutacak allah yavruna uzun omur versinYorum sizin :) hayirlisi yapacak bisey yok Eki Görüntüle 1828704
Cnm uzulme Rabbim bidahaki seferde yuzunu guldursun ins9 canim
9 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?