nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar bişey sorcam ben Yarın gonal f ve cetrotide yaptircam ikisini aynı saatte yaptirsam olur mu hemsireye sordum ses çıkarmadı sıkıntı olur mu aynı saatte yapsam

Kızlar bişey sorcam ben Yarın gonal f ve cetrotide yaptircam ikisini aynı saatte yaptirsam olur mu hemsireye sordum ses çıkarmadı sıkıntı olur mu aynı saatte yapsam
Bşy olmaz cnm ben kendim yapıyorum göbekten ikisini de aynı saatte yapıyorum zaten hemşire özellikle tembihledi aynı saatte yap diye

Bşy olmaz cnm ben kendim yapıyorum göbekten ikisini de aynı saatte yapıyorum zaten hemşire özellikle tembihledi aynı saatte yap diye
Allah razı olsun kafama takıldı eğer farklı saatte olsa söylerdi dedim bende ama insanın aklında soru işareti kalıyor o kadar rahatladım ki Rabbim ne istiyorsan nasip etsin sağol

Kızlar bşy sorcam kafam karıştı çatlatma iğnesini opudan bir gün önce mi vuruldunuz yoksa akşam mı? Bana bgn 21.45 te çatlatmayı vurun pzrts yumurta toplama var dediler sanki ilk tedavimde akşam vurundum sabah opuya gittim diye hatırlıyorum

Allah razı olsun kafama takıldı eğer farklı saatte olsa söylerdi dedim bende ama insanın aklında soru işareti kalıyor o kadar rahatladım ki Rabbim ne istiyorsan nasip etsin sağol
Ne demek cnm biz birbirimize destek için Burdayız Amin bitanem hep birlikte inşallah Allah hepimizin hayırlı isteklerini nasip etsin

35-36 saat sonra toplama yapılıyor kimisininkini 34. saatte bile yapmışlar

Benimde ilk tedavide gece yarısı vurulmuştum uykudan kalkıp bunda akşam vuruldum yumurtanın durumuna göre oluyor herhalde

Çatlatma iğnesi vurulduktan 34-36 saat sonra toplama işlemi yapılıyor canım. Yani bu akşam 21.45 te yapsan pazartesi sabah 9 gibi de toplaman olur.

35-36 saat sonra toplama yapılıyor kimisininkini 34. saatte bile yapmışlar
Anladım cnm normal bu durumda bana söyledikleri saat. İlkini ben yanlış hatırlıyorum demek üç yıl geçti üstünden tabii
Su kedisiiii seni seviyorum cnm aklıma ne takıldıysa şimdiye kadar Hızır gibi yetiştin hep Allah razı olsun canıııımmmmm

Merhaba arkadaslar bende transfer sonrasi tahlil gunumu bekliyorum 5incigunum bugun ama hic bi belirtim yok arada bi bir kac saniyelik batma oluyor okadar endiseliyim bu yuzden biraz bekleyen herkes iyi haberler alir insallah Allah yardimcimiz olsun

Merhaba canım evet aradan 36 saat geçmesi lazım.doğru bugün yapılacaksan Pzrtesi çağırırlar.

rica ederim canım ne demek :)

Merhaba arkadaslar bende transfer sonrasi tahlil gunumu bekliyorum 5incigunum bugun ama hic bi belirtim yok arada bi bir kac saniyelik batma oluyor okadar endiseliyim bu yuzden biraz bekleyen herkes iyi haberler alir insallah Allah yardimcimiz olsun

Herkesin aynı olmuyor ki canım hiç takılma belirtilere strese sokma kendini genelde herkeste batma oluyor inşallah bebişin tutunmuştur

Benimde ilk tedavide gece yarısı vurulmuştum uykudan kalkıp bunda akşam vuruldum yumurtanın durumuna göre oluyor herhalde
Olabilir cnm ben unutmuşta olabilirim bende malum sona adım adım yaklaşıyorum dua edin banada
Çatlatma iğnesi vurulduktan 34-36 saat sonra toplama işlemi yapılıyor canım. Yani bu akşam 21.45 te yapsan pazartesi sabah 9 gibi de toplaman olur.
Evet cnm banada 8 de merkezde ol dediler pazartesi sorun yok yani ne güzel sağolun içimi rahatlattınız dua edin bana da lütfen miniklerinizle dualarınız kabul olur hayırlısıyla :)

Ben 7.gün testte pozitifi görene kadar tek bir belirti yaşamadım canım. Hatta testi, kesin tutmadı kendimi yavaş yavaş negatife hazırlayayım diyerek yaptım. Lütfen kendini dinleme herkesin bünyesi farklı. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Herkes dualarımda canım hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

Bak bir soru sordun dört kişiden birden cevap aldın rabbim seninle inşallah merak etme

Canım zaten normal şartlarda bir belirtisi olmaz bizim hissettiklerimiz hep ilaçların etkisi aslında herkese de aynı etkileri göstermez ilaçlarda biz sadece psikolojik olarak bu etkileri hamileliğe ve hamile olmamaya yoruyoruz hamilelik belirtisi 7. Haftadan sonra çıkar bazılarında ağzına aldığın herşeyi dışarı çıkarırken ya da 20. Haftada ilk kıpırtısını duyduğundaaaa
Merhaba canım evet aradan 36 saat geçmesi lazım.doğru bugün yapılacaksan Pzrtesi çağırırlar.
Evet paZartesi 8 de gitcez cnm inşallah hayırlısı olur pek bi yumurtam yok gibi ama kısmet bir tane olsun bizim olsun teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…