• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:
bence tutmuş cnm.. inş hayırlı haberler veririsin

Arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum :(

Yanlışlıkla bi çok keZ gitmiş mesajım kusura bakmayın.. Adetim başlamadan önce de kahverengi akıntım olur benim.. Yine öyle diye çok korkuyorum sürekli ağlıyorum.. İnşallah dediğiniz gibidir ... Allah yardımcımız olsun, çok zor bi süreç..

Kizlar yarın 10.günüm ..
biliyorsunuz transferden 3gün sonra baygınlık geçirdim. 4.günüm ise nefes darlığı ile hastaneye yatırıldım. 4.günüm de beta 10.11 çıktı. Ben ilaçlara yordum.
6.günüm de ultrasonla bakildi karnima. Benim gebelik hormonlarim sıvı üretiyormuş o yüzden nefes alma sıkıntısı çektim.demeki icimde hala bana tutunmaya çalışan var.. Ve eğer gebelik olursa böyle devam edecek sıkıntılarım.
Taburcu oldum ve ara sıra nefes darlığı çekiyorum.
Şimdi ben yarın test yapım diyorum. En azından biraz belli olur diyorum sizce??

Kizlar yarın 10.günüm ..
biliyorsunuz transferden 3gün sonra baygınlık geçirdim. 4.günüm ise nefes darlığı ile hastaneye yatırıldım. 4.günüm de beta 10.11 çıktı. Ben ilaçlara yordum.
6.günüm de ultrasonla bakildi karnima. Benim gebelik hormonlarim sıvı üretiyormuş o yüzden nefes alma sıkıntısı çektim.demeki icimde hala bana tutunmaya çalışan var.. Ve eğer gebelik olursa böyle devam edecek sıkıntılarım.
Gecmis olsun.Günümüz aynı. Ben de yarın kan testi yaptırcam inşallah.

Kizlar yarın 10.günüm ..
Bence de yaptır

Kızlar bısey sorucam sız progestan ıgneyı transferden sonra hergun mu vurunuyosunuz bıde belım transferden berı hep belım agrıyo hıc gecmedı bugun 5. Gunum yarın belkı kan testı yaptırıcam cıkarmı sızce

Arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü.. Dün adet ağrım başladı ve akşam kahverengi lekem geldi. Sabah baktığımda yeni gelen leke yok. Daha test günüme 4 gün var. Ben adet olmaya mı başlıyorum acaba çok korkuyorum.. Size sorum bu ilaçlar iğneler adet gecikmesi yapar mı var mı bilginiz.. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:

Cnm hic kendini kotu hissetme benimde oyle oldu ve hala devam ediyo kahverengi lekeden korkma bebegin tutunmustur sana crinano jel kullaniyormusun

Kızlar bısey sorucam sız progestan ıgneyı transferden sonra hergun mu vurunuyosunuz bıde belım transferden berı hep belım agrıyo hıc gecmedı bugun 5. Gunum yarın belkı kan testı yaptırıcam cıkarmı sızce

Transferden 5 gün önce başladım iğneye her akşam oluyorum bence test yaptırma daha çok yeni

Back