nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Transferden 5 gün önce başladım iğneye her akşam oluyorum bence test yaptırma daha çok yeni
Hala devam edıyomusum pekı canım bende ole senın gıbı basladım ama hamıleyken haftada bı vurunuyodum 5. Gun embrıyosu ya belkı cıkar dedım bazılarının cıkmıs o zaman 7. Gun yapayım bende

Büşra cnm insan ne diyeceğini bilemiyor Allah evladını bagışlasın inş hayırlı zamanda hayırlı şekilde Allah sevindirsin ailenizi

Hiç lekelenme olmuyorsa bu da kötü bir şey mi?
kötü şey ler düşünme canım sakın aklına bişey getirme
sen sadece güzel düşün güzel olsun
ben inanmıyorum lekelenmeye falan
ikincisinde lekelenmem olmuştu ama olmadı canım

hayır cnm herkeste olcak die bişey yokkk.. boş yere stres yapma.. yüreğin daraldıkça dua et.. Allah büyük ben de de gelmedi lekelenme.. çok az bi pembelik gördüm akıntı da ama çok az belkide fitili koyarken tahriş ettim sadece... herkeste farklı farklı tepki verio vücut...

kötü şey ler düşünme canım sakın aklına bişey getirme
sen sadece güzel düşün güzel olsun
ben inanmıyorum lekelenmeye falan
ikincisinde lekelenmem olmuştu ama olmadı canım

Benim hic lekelenmem olmadi canim. Kimisinin olmiyo

Teşekkür ederim cevaplariniz için. Beş yıldır evliyiz. İlk deneme ve kafamda bir sürü soru işaretleriyle tüp bebek tedavisi oldu. Embriyo dondurma da olamadı. Onu da anlamış değilim. Bir daha sil baştan aynı tedavi gözümde büyüyor. Maddiyat ayrı sıkıntı. Burada yazılanları sıkı bir şekilde takip ediyorum. İnşallah hayra alamettir.

Cnm lekelenmeyi genelde kullanilan bi jel var o yapiyo kimindede olmuyo tabi bebek rahimde kilcal damarlara carpinca oluyomus diye duymustum yani kotu bisi degil olmayabilirdi rabbim nasip etsin sana ins pozitifi gorursun

Çok geçmiş olsun. Canını sıkma desek de zor tabii.bizlerde bu duyguyu yaşadık zor ama sabretmekten başka çaremiz yok.senin evladın varmış.RABBİM onu sana bağışlasın.inşallah herkesin dileği gerçekleşir.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Cnm lekelenmeyi genelde kullanilan bi jel var o yapiyo kimindede olmuyo tabi bebek rahimde kilcal damarlara carpinca oluyomus diye duymustum yani kotu bisi degil olmayabilirdi rabbim nasip etsin sana ins pozitifi gorursun
Evet crinone jel kullanıyorum. Âmin inşallahhhh

Cnm hic kendini kotu hissetme benimde oyle oldu ve hala devam ediyo kahverengi lekeden korkma bebegin tutunmustur sana crinano jel kullaniyormusun
Progestan fitil kullanıyorum canım jel vermedi doktorum.. Senin de aynı adet sancısı gibimiydi? Adet olcam diye korkuyorum.. Allah korktuğumuza uğratmasın...

Cnm benimde ilk denemem senin nezaman oldu transfer ve kacinci gun embriyosu?

Progestan fitil kullanıyorum canım jel vermedi doktorum.. Senin de aynı adet sancısı gibimiydi? Adet olcam diye korkuyorum.. Allah korktuğumuza uğratmasın...

Yok cnm adet sancisi yoktu takilma boyle seylere herkeste farkli farkli seyler oluyor olumlu dusun pozitif ol ins bebegin sana simsıkı tutunur hayirli haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…