yorum yazmadan geçemedim çok komik geldi bana altın nedir ya takılsa ne olur takılmasa ne olur.önemli olan mutlu olmak evliliğe ilk adımda bu kadar basit detaylara takılırsanız dah çok ŞOK olursunuz...
doğru valla bu ilk şok olayı arkadan daha çok geliyor artçı şoklar. insanın kendini alıştırması gerekiyor kılların ve tüylerin hesaplanmasına. bunları kafaya taktıkça mutlu olamamaya da başlıyo insan.
bana da damadın anne babasından 2 bilezik takıldı damattan sa hiçbişey. o gece bende ağlamamak için kendimi çok tutmuştum ama sonraki günlerde sabaha kadar ağladığım çok oldu.
kimse altın meraklısı değil ama durumunun olduğunu bildiğin insandan bekliyosun ister istemez.
Ben nisan icin setimi begendim sozlumle arkadaslar :) Kaynanam gelmedi, sozlumle beraber gittik begendigimi aldi ..
Ben nisan icin setimi begendim sozlumle arkadaslar :) Kaynanam gelmedi, sozlumle beraber gittik begendigimi aldi ..
bencsede düğünde taksınlar hem şimdi durduk yere masraf yüzleri gülsün yeter bence... çok mu iyimserim :)
bende senin gibiyim valla.
bi küpe istemistim sadece :) onuda utana sIKILa.
sonra süpriz olarak begendigim ince bi bileklik takti askim nisanda.
simdi burda bilmem kac tane bilezikleri,setleri duyunca sasiriyorum
cok ucuza gitmisim sırnaşık şey
saka bi yana en önemli sey huzur. bana dünya kadar altin takilmadi ama kayinvalidemin,kayinpederimin bana kizim derken ki ictenligi herseye deger.
bugun nişanım oldu moralım baya bozuk mafoldumben
ya altın meraklısı değilimdirde tek bir ince bilezik ve saat taktılar tüm akrabalarım bende dahil şok olduk kaldıkdurumlarıda iyi kendimi zor tuttum ağlamakmak için ya hiç takmasalardı daha iyi bence benım kendi altınlarım bile ailemin aldıkları yanı bişe demiyorum moralım baya bozuk senağlama
acaba benide öyle sevecekler mi aram çok iyi olucakmı altındır şudur budur ne önemi varki evimde ailemle kocamla mutlu olayım başka bişi istemem...
moralini bozma benimde nisanim senden bi gün önce oldu bende cok sinir oldum kaynanam cok ince bise takti set ti güya incecik kolye kücücük toptan küpe ve incecik bi yüzük o kadar.. öncedende baya hava atiyolardi biz kelepce takcaz biz bilezik takcaz diye bise göremedik niyeysekendi gururlari sonucta kendileri rezil oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?