- 14 Mart 2010
- 7.882
- 6.787
-
- Konu Sahibi sinsirella85
ahlaksız mına kodumun
Ben böyle bir konu açmadım kesinlikle başkası girmiş hesabıma gerçekten bende şuan başka konular okurken farkettim hemen bu kişi tespit edilsin
Mune bak bunun yuzunden biz güme gidicez böyle terbiyesizlerin açtığı konularda kimseye ceza vermeyin şu yazdığı şeye insan taş olsa çatlar cevap verir!
ne diyorsunuz hanımefendi ben iki kere nasıl giriyim zaten başkası başka yerden girmişHe aynı anda nasıl actiysaniz artık hesabınızı zira ben denedim az önce açmadı da :) :) :)
Ben böyle bir konu açmadım kesinlikle başkası girmiş hesabıma gerçekten bende şuan başka konular okurken farkettim hemen bu kişi tespit edilsin
Facebook falan çalınsa yicemde kk hesabının çalınmasıne diyorsunuz hanımefendi ben iki kere nasıl giriyim zaten başkası başka yerden girmiş
ne diyorsunuz hanımefendi ben iki kere nasıl giriyim zaten başkası başka yerden girmiş
ne diyorsunuz hanımefendi ben iki kere nasıl giriyim zaten başkası başka yerden girmiş
çalınması mı başkalarıda biliyordu şifremi benim kullanıcı adımda bu değildi zaten değiştirilmiş oda yeni. Daha önceki konularıma bakarsanız görebilirsinizFacebook falan çalınsa yicemde kk hesabının çalınması
Facebook falan çalınsa yicemde kk hesabının çalınması
başka bir yerdende girince girmiyormu şimdi kk ya bunu mu diyorsunuz?Tamam sende başka bir konudaymissin nasıl oldu bu peki ? Neyse canım bak bizi salak yerine koyma yeni üyesin eglencen bittiyse çekil hadi sayfadan
neden hakaret ediyorsunuz ki neyle suçlanıyorum ya ne diyorsunuz siz terbiyesizliğin luzumu yok !Bence tek çalınan hesap değil ortada beyin de yok oda gitmiş ya la :) :)
başka bir yerdende girince girmiyormu şimdi kk ya bunu mu diyorsunuz?
isterseniz tekrar deneyin ben denedim oldu biraz öncee
neden hakaret ediyorsunuz ki neyle suçlanıyorum ya ne diyorsunuz siz terbiyesizliğin luzumu yok !
Bende denedim telefon açıkken tabletten girmiyor ,sen az önce dedin ki ben başka konu okurken hesabımı çalıp konu açmışlar :) :) neyse aman banane ban yiyeceksin zaten
keşkekeşke işyerindeyim ben kalktım yerime bizim şakacı çocuk oturmuş, basmış küfürü deseydin
ban yemem çok önemli değil çokmu umrumda kk ya üye olmak beceremedin demekki sen denedim az önce oldu diyorum Allah AllahBende denedim telefon açıkken tabletten girmiyor ,sen az önce dedin ki ben başka konu okurken hesabımı çalıp konu açmışlar :) :) neyse aman banane ban yiyeceksin zaten
keşke
ban yemem çok önemli değil çokmu umrumda kk ya üye olmak beceremedin demekki sen denedim az önce oldu diyorum Allah Allah
keşke
ban yemem çok önemli değil çokmu umrumda kk ya üye olmak beceremedin demekki sen denedim az önce oldu diyorum Allah Allah