Nişanda dış çekim kime ait

ben dış çekimin adet oldugunu söylemedim bunu nerden çıkardınız ?

Kızlar aman diyeyim çiğnemeyin adetlerimizi, bin yıllık geleneklerimizi. Hatta Orhun Kitabeleri'nde nişanda dış çekimleri kmin yaptıracağı yazıyor, açıp okuyun. Çok müthiş şeyler yazıyor, erkek tarafı teş taş almazsa taş olursunuz filan.

Yazarken utandım ya. Ne adeti ne geleneği bu ben anlamadım. Daha kaç yıldır bu imkanlar, bu teknoloji var acaba... Siz evleniyorsanız eğer, artık tüm masrafınız ortak olmalı. Bütçeniz varsa ödeyin beraber, yoksa dış çekim yaptırmayın. Nişanda dış çekime asla para vermezdim, vermedim de. Ne gerek var nişan kadar gereksiz bir tören için ek masrafa?

Bundan yüz yıl önce ülke savaştaydı da asıl geleneklerimiz evinde iki çorap varsa birini askere üşümesin diye yollamaktı.

nişanın tüm masrafı kız tarafının olur.

Kız yada erkek diye bişey yok.
Aranızda konuşup ortak ödenebilir yada erkek tarafı ödemek isterse o öder, istemezse sen ödersin.

Konu açıyorsun herkes istediği yorumu yapar sana sormıyacak kim ne yazıcağını şirket kurmuyorsunuz evleniceksiniz yazık adama ya kimlerin eline düşücek

Ne saçmalıklara yorum yapıyorsunuz buna mı adam gibi cevap veremiyorsunuz ? soruda bu kadar saçmalıycağınız bir şey yok sadece kim neyi öder nasıl olur diye soruyorum heralde siz algılayamadınız :) Gayet normal bir soru ne hale düşürdünüz kendinizi

Ben mi kendimi ne hale düşündüm sen dönde konunu bi oku bakalım nasıl görünüyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…