- 11 Nisan 2017
- 99
- 39
-
- Konu Sahibi sinsirella85
ben dış çekimin adet oldugunu söylemedim bunu nerden çıkardınız ?peki olması gerekene neye göre karar vereceksiniz?
5-10 yıllık yeni moda bir uygulamanın adeti geleneği göreneği mi olur?
yurt genelinde istatistik çıkarıp ona göre karar verecekseniz tamam, ama bunun yatak odasını kız tarafı alır gibi bir geleneği olamaz.
ha eğer nişanı kız tarafı yapar gibi bir adetiniz varsa foto çekimi de nişana dahil olduğu için siz yapmalısınız, doğal olarak :)
yok sen fesatsın canım. Demekki sen de bilmiyorsun sus.
evet canım öyle deniyor.Bi kere böyle bişey nasıl söylenirki karşı tarafa?
Dış çekimi erkek tarafı ödüyormuş bi zahmet cınımm falan mı deniyor?
sen cidden iyi değilsinTerbiyesiz. Fesat da aç gözlü de sensin ben bilmiyorum evet doğru dedin, hiç akıl etmedim böyle o mu öder biz mi öderiz gibi çıkarcı hesapları.
Konu açıyorsun herkes istediği yorumu yapar sana sormıyacak kim ne yazıcağını şirket kurmuyorsunuz evleniceksiniz yazık adama ya kimlerin eline düşücekHesap yapılmıyor burda şuan bi konu hakkında fikir istiyorum sizden kız yada erkek deyip susmanız yeterli
nişanın tüm masrafı kız tarafının olur.Merhaba;
20 gün sonra nişanım olucak, fakat dış çekimle ilgili fikrinize ihtiyacım var.
Dış çekim fiyatları araştırıyordum fakat annem dış çekimini erkek tarafının yapıcağını söyledi.
Kuzenim var evli ona sordum evet onda da erkek tarafı yaptırtmış internette de bazıları erkek yapar diyor.
Fakat nişanlımın 2 tane ablası var ikisininde nişanında dış çekimini onlar yani kız tarafı yaptırtmış.
Sorun değil tamam öyle yaparız diyor fakat olması gereken neyse o olsun hangi taraf öder ücretini ?
Konu açıyorsun herkes istediği yorumu yapar sana sormıyacak kim ne yazıcağını şirket kurmuyorsunuz evleniceksiniz yazık adama ya kimlerin eline düşücek
Konu sahibinin tam istediği cevap kız tarafı veya erkek tarafı yaz sus ve çekilnişanın tüm masrafı kız tarafının olur.
ev arsa hesabımı yapıyoruz beBu evlilkten hayir gelmez simdiden bunun hesabi yapiliyorsa wahhhhh
Ben mi kendimi ne hale düşündüm sen dönde konunu bi oku bakalım nasıl görünüyorsun :)Ne saçmalıklara yorum yapıyorsunuz buna mı adam gibi cevap veremiyorsunuz ? soruda bu kadar saçmalıycağınız bir şey yok sadece kim neyi öder nasıl olur diye soruyorum heralde siz algılayamadınız :) Gayet normal bir soru ne hale düşürdünüz kendinizi
yorumları okumadan yorum yapmıştım. okuyunca pişman oldum. neyse raporladım gitti hepsini..Konu sahibinin tam istediği cevap kız tarafı veya erkek tarafı sus ve çekilAma erkek tarafı deseydin daha mutlu olurdu bence canı :)
nişanda kime ne ait siye soruyorum :) bunda bir şey yokkiBen mi kendimi ne hale düşündüm sen dönde konunu bi oku bakalım nasıl görünüyorsun :)
O zaman sormana gerek yok nişan kıza ait olur diye herkes bilir ama sen erkeğe ait desinler diye bekledin annen gibinişanda kime ne ait siye soruyorum :) bunda bir şey yokki
sen kafasızsınO zaman sormana gerek yok nişan kıza ait olur diye herkes bilir ama sen erkeğe ait desinler diye bekledin annen gibi
Doğru olabilir evlenirken nişanlımı sövüşlemeye çalışmadım haklısınsen kafasızsın
yok sen fesatsın canım. Demekki sen de bilmiyorsun sus.