- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
Kesinlikle öyle halbuki bi defa yazsalar nasıl görecekler faydasını.bence herkes kaçamak yapıyor girip yazamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle halbuki bi defa yazsalar nasıl görecekler faydasını.bence herkes kaçamak yapıyor girip yazamıyor
aynen ben çok utanıyorum kaçamak yazarkenKesinlikle öyle halbuki bi defa yazsalar nasıl görecekler faydasını.
Utanma tatlım ya zaten hiç kaçamaksız yapıyorum diyen yalan söyler.aynen ben çok utanıyorum kaçamak yazarken
akşam genelde 7.30 gibi evdeyim bişey yemiyorum genelde iş yerinden yemeğimi yiyorum çok tok oluyorum sebze gerçekten tok tutuyor ama çeşit az insan sıkılıyor daha doğrusu ben her sebzeyi yemiyorum :)Utanma tatlım ya zaten hiç kaçamaksız yapıyorum diyen yalan söyler.
Sadece kaçamaklarını da geç saatte yapma
İyi akşamlar tatlımhadi iyi akşamlar hanımlar
Dönüşte menüyü bekliyoruuummmmKızlar sanırım biraz çizgi yi AsiCam Benm sevgile elticğimm yemeğe çağırdı oraya gidiyoruz .
Allah kabul etsin canımselam kizlar bugunki kosusturmadan sonra nihayet oturabildim ama daha aksam namazim kilinaca ve ortaligi yikan oglum yatirilacak ben acelece yazayim bugunki menum sabah iki dilim kepek ekmegi 1,5 yagda yumurta 8 adet zeytin birazcikta peynir 8.30 gibi yedim sonra ara saat 11.30da 2 armut cok guzeldi iki tane yedim
ve hastaneye kostum ogle yok
hastaneden geldikten sonra hollandali arkadasim geldi simdi onunla biseyler yemesem cok ayip olurdu turk cayina bayiliyor neyse iki kucuk dilim helva ve bir kucuk parca crosant yedim 3 bardak kadar cayla neyse daha aksam yemegi yemedim ama ispanak yaptim namazimi kilar kilmaz bir kasede onu yiyecem insallah birazdan gorusuruz kizlar
Sagol canim Allah razi olsun cok sukur islerimi hallettim artik dinlenme zamaniAllah kabul etsin canım
Ben de dinleniyorum haftanın yoğunlunu atıyorumSagol canim Allah razi olsun cok sukur islerimi hallettim artik dinlenme zamani
Iyi dinlenmeler canimBen de dinleniyorum haftanın yoğunlunu atıyorum
TeşekkürlerrrrIyi dinlenmeler canim
biliyorum ama tutamadım kendımıEti karaammm mıııı500 kalori o
Selam kızlar nasılsınız okulda toplantı vs derken hiç giremedim nete..k,lo bidirim yapayım çok vermişim 200 gr gitmiş ama bu hafta inşallah spora başlıyorum daha çok gidecek hayırlısıyla...[/ekıp arkadasım nerdesın sen kaç gundur