Arabanın içini aradım ama bulamadım canım evet gidiyim bi müdürün yanına .Aksilikler üst üste gelmiş. Çalışan almışsa bile, evet yüzük vardı buldum ama cebime attım demez bence. Yine de siz gidin patronuna bir sorun arabayı yıkayan elemana sorsun.
Hem belki hala arabanın içindedir, yıkama esnasında iyice gerilere kaçmıştır
Evet gidicemoo baya talihsizlik olmuş sizinki ben görmedim derler ve yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum siz yine de gidin bir konuşun anlatın onlara da belki şüphelendikleri biri olur ya da bildikleri bişey vardır akıllarında bulunsun hiç değilse..
Ee peki ben ne yapıcaam ya nişan yüzüğünün kaybolması çok kötü abla.çalan zaten "ben çaldım" demeyeceği için maalesef gitmiş gibi yüzük
Ee peki ben ne yapıcaam ya nişan yüzüğünün kaybolması çok kötü abla.
Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.tabii gene bi git sor ama üzme kendini o kadar.
dünyanın sonu değil, imkanın varsa aynısından bir tane daha alırsın, yoksa kullanmayı düşünmediğin nişan takılarından biriniz bozdur al gene :)
Evet çok doğru söylüyorsunuz ola bilir ben bi müdürün yanına gideyim .Çalışan görmemiş te olabilir.İç temizlik yapılırken kullanılan süpürgenin içine kaçmış olabilir.
Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.
Valla benim yüzüğünde elli kere taşı düştü.Onu sana diyenler bana da bir açıklık getirsinler.Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.
Canım ala bilirim aynısını yüzüğün içine adımız yazılmıştı hemde söylüyorlar ki nişan yüzüğünü kayboldukta çok aksilikler oluyor böyle duydum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?