Canım ben çok fazla takmıyorum nişan yüzüğümü onun yerine nişan parmağıma başka yüzük takıyorum3 gün nişan yüzüğü olmadan nasıl dolaştınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çok fazla takmıyorum nişan yüzüğümü onun yerine nişan parmağıma başka yüzük takıyorum3 gün nişan yüzüğü olmadan nasıl dolaştınız
Inşallah canımYıkamacılar ne yazık ki kaybolan emanetler için sorumluluk almıyolar sanırım umursamazlar înşallah bulursunuz
Canım ben çok fazla takmıyorum nişan yüzüğümü onun yerine nişan parmağıma başka yüzük takıyorum
Yok daha neler abla evliyim nişan yüzüğümü kaybetdim.nişanlıyken hamile mi kaldın?????????????
Yok daha neler abla evliyim nişan yüzüğümü kaybetdim.
Hayır nişanlı olurken takılan yüzük yani nişan yüzğümevlilik alyansın o ozaman![]()
Inşallah canım yarın müdürün yanına gidicem bulunursa çok iyi olur çok sevinirim.Ben de kaybetmiştim sonrasında buldum dünyalar benim oldu...
inşallah sizinde arabadan biryerlerden çıkar
Nişanda Alyans takılır biz de siz de farklı mı takılıyor.ve onunla devam eder.Hayır nişanlı olurken takılan yüzük yani nişan yüzğüm
Evet ,inşallah bulurumbizde nişanlanırken taktık onla da devam ediyoruz..
ikinci bir yüzük aldınız o zaman nikah yüzüğü oldu o da..
neyse bulursun inşallah..
Hayır bizde de alyans takılıyor ama düğünde başka yüzüklerde takılır o da olur düğün yüzükleri.Nişanda Alyans takılır biz de siz de farklı mı takılıyor.ve onunla devam eder.
Evet doğru söylediğiniz gibi yapıcamArabanın verildiği yere git ve yüzük buldunuz mu diye sorma! Koltuk arasında yüzük vardı tam şurda bulamıyorum arkadaşlar gördü mü diye sorabilirsin..
Ben hiç kimseyi hırsız gözü ile görmüyorum benim yüzüğümü çaldı demiyorum evet temizlik yaparken bulmuş ola bilir diye düşünüyorumbazı kişilerde herkesi hırsız gözüyle görüyor sanırım. Gidip sorun eğer yüzüğünüz bulunduysa size verilir