Nişan yüzüğümü kaybetdim

Ben de kaybetmiştim sonrasında buldum dünyalar benim oldu...
inşallah sizinde arabadan biryerlerden çıkar

bizde nişanlanırken taktık onla da devam ediyoruz..
ikinci bir yüzük aldınız o zaman nikah yüzüğü oldu o da..
neyse bulursun inşallah..

Arabanın verildiği yere git ve yüzük buldunuz mu diye sorma! Koltuk arasında yüzük vardı tam şurda bulamıyorum arkadaşlar gördü mü diye sorabilirsin..

bende alyansımı denizde kaybetmiştim yazdan beri alyans takmıorum

benimde kolyem böyle oldu.çok güzel ve çok özel hediye bi kolyem vardı.küçük bi parçası kopmuştu.erkek arkadaşıma verdim o da tamire verdi yapıldı falan.arabaya koymuş.gece 2-3 mekan gezmiş.arabayı da her gittiği yerde valeye vermiş.hangisinin yaptığını da çözemedi.kimseyi suçlayamıyosunda.hala üzülüyorum o kolyeye.yinede sorun ama bence bulamazsınız.yenisini almaktan başka yapıcak bişey yok.

Süpürerek temizliyorlar öncelikle arabanın içini. Süpürgenin haznesinde kalmış ve belki bulunmuş bekliyor olabilir.

Sorun isterseniz yetkiliye.

bazı kişilerde herkesi hırsız gözüyle görüyor sanırım. Gidip sorun eğer yüzüğünüz bulunduysa size verilir

bazı kişilerde herkesi hırsız gözüyle görüyor sanırım. Gidip sorun eğer yüzüğünüz bulunduysa size verilir
Ben hiç kimseyi hırsız gözü ile görmüyorum benim yüzüğümü çaldı demiyorum evet temizlik yaparken bulmuş ola bilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…