- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.801
öncelikle herkese hayırlı cumalar diliorum... yeni hamile kalanları tebrik ediorum...
Erginsena var olan kist sende düzensizlikler yapıormu adetlerinde çok kanamalar ve ağrılar oluyormu? bel ağrısı vs... bence bu son doktor aynı benim doktorum gibi konuşmuş ilaçla geçirmeye çalışcak son çare lakaroskopi demiş..hemen moralini bozma bu sıkıntıyı aşıcam de ...
gamzem kuzum sen hangi şehirdesin...
gülşenım istanbuldayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen ankara dimi
evet tatlım ankara,, ama üniv. istanbulda okudum..
canim sana da hayirli cumalar ben kist icin doktora gitmedim gerci muayene oldugumda olsa soylerlerdi herhalde ama bende de adet donemde agri oluyor hele ki bu ay daha da fazla agrim var bende de olabilirmi ki bu kistler sonradan da olusabiliyor mu arkadaslarrrr:26:
ıyı canımmm bende ankaranın kızılayı bılıyorum bırtekaslen kastamonuluyum yaşım 32....................
ıyı canımmm bende ankaranın kızılayı bılıyorum bırtekaslen kastamonuluyum yaşım 32....................
selammmm kızlaaarrrrrr :) napıyosunuz bakalım..??
teşekkur ederim...kist muayenede mutlaka çıkıyor.Adet sancın belki üşüttüysen ondan olur ben yatarken bile çorap giyiyorum ancak böle azalttım ağrıyı şu anda ağrım avr pek keyfim yokben kist ameliyatı olduktan sonra o bağırtılı ağlamaları ağrılarım geçti Allaha şükür şimdi sallıor o kadar beni :) Kist bünyeyede bağlı ameliyat sonraları kist yeniden çıkma ihtimali oluyormuş Rabbim göstermesin bir daha inş..ben çok zeiyet çektim bu yuzden (( Birde kist düzensiz adet olamaya sebep mesela ben 2 gün temiz kalıordum son zamanlarda hep lekelenmeler vardı birde adet başlıordu nunda ne zaman başladığını bilemiordum ara kanamalarla adet birbirine karışıyordu ayyy ayyyy düşünmek bile istemiorummm afedersiniz ped kullanmaktan o yaz sıcaklarında resmen soyuluyordu derilerim
zaten başkada yeri yok tatlım ankaranın kızılaydan başka:)) bende sinopluyum yaşım 31,, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))
napalım irmegan geyik yapıyoz tatlım.. sen nasılsın tahlil için kan verdin dimi canım..
ay kastamonunun neresindensin??
berrakcım kurtulmuşsun kistlerden canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.. kimseye göstermesin..AMİN..
inşallah canım gorursun hayırlısı ıle dıkkat et kendıne aman... benımde bat 11 nısan2 tane yumoşlarım vardı 24mm 20mm inşallah bebiş olmuşlardır ölcem meraktan
gamzecim ankarada oturuyorum bende sana yardımcı olabilirim...
istanbuldayım canım ben ... gülşenim ankarada oturuyor
ıns tatlım ıns bebısler yoldadır belkı kım bılır:)
iyiyiim tatlım bende.. bu aralar zayıflamaya taktım, sabahları göbek ve bel bölgeme strech flm sarıyorum işe yürüyerek geliyorum,, inşallah zayıflıcak bel bölgem.. benim biraz bel bölgem sorunlu..şişko((
arkadaslar tunaydin diyeyim artik oglen oldu birde herkese hayirli cumalar.arkadaslar karnim cok agriyor yaa sanki tansiyonumda oynuyor.dun kirmizilari gordum de bennn37:
bu agrimi ilac almadan giderme imkanim yok mu yaa ilaclar kesiyor hep olmak daha iyidir ama agriya dayanilmiyor.ben bu ay sogan yapmistim yaa ondanmidir acaba bu agriler sanki kasiklarimi parcaliyorlarr imdaatttttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?