• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

iyiyim gülsencim çok sağol.. evet çarşamba günü verdim sonucunuda pzt öğleden sonra alıcam.. bu arada benim regl siyah ve yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyo.. bebiş kesin yok yani :) idrak ettim iyicene... eşimin testi için uğraşıyodum bende yarın verecek ama yarında aöf sınavı var sonra bi arkadaşının düğünü var işler karışık vallaa :) sen napıyosun nasıl gidiyo?

Allah kolaylık versin tatlım zor valla sınav sonra düğün... canım sen kocatepedeki bayana gitmiştin ya testleri nerde yaptırdın peki..
canım benimde iyi gidiyor işe gidip geliyom işte..

saolasın canım... bende sinopluyumm:9:

aaa gerçekmi,, neresi tatlım.. birde tanışık çıkıyormuşuz:)))

bende tatlım cok kılo almıısım 1.5 yıl ıcnde 10 kılo almısım.....:((artık bebekte gelıyor nasıl yapcam bılemıyorum..

canım kesinlikle yürüyüş yap başka spora gerek yok.. birde yüzme biliyorsan yüz.. boğazdan kesme ama yürüyüş mutlaka yap günde en az bir saat..

inş olmam canım ya
hiç bir belirtim yok ama adet belirtiside yok bilemiyorum sayfada okudumda lata arkadaşımız hiç bilirti yaşamamış şimdiye kadar o yüzden bende birazdaha umutlandım inş olur
senin bebiş inatçı çıkmış biraz ama inş en kısa zamnda gelir
canım ne zamndır bekliyosunuz ufaklığı

tam bende sana yazacaktım tatlım :))evet hıc bır belırtım yok ve benımde sag kasıgımın agrısıdan ayagımı basamzdım sag basen ve kasık agrısı vardı bak nrmalde benım pazar bat tarıhım hala hıc bır belırtım yokk sadce kasık bolgemde ınceden sızı agrı var gıbı oda dedıgın gıbı ne adet sancısına benzyo nede gebelıge tahlıllerı yapmamıs olsaydım bende hala gebeyım adet mı olcam dıye dusunuyordum....tatlım yapsana bır ıdrar testı...

Allah kolaylık versin tatlım zor valla sınav sonra düğün... canım sen kocatepedeki bayana gitmiştin ya testleri nerde yaptırdın peki..
canım benimde iyi gidiyor işe gidip geliyom işte..

aaa gerçekmi,, neresi tatlım.. birde tanışık çıkıyormuşuz:)))

Boyabat danım...

valla temızlık yapıyorum yıne ben :43: hamiş kalsamda kurtulsam valla yan gelıp yatıcam :1:

oda olur sabret tatlım aslında bende hala gebemıyım dıye suphedeyım sankı hersey hayal gıbı acaba kan testımı mı karsıtırdıalr gebelık testlerı dogrumu cıktı sonra aman seytanı dusuncelere kapılma dıyorum kendı kendıme :)hersey hayal gıbı gelıp gecıyor sabretın rabbım hepızmıze bu gzel duyguları heyacanı yasatıttırır ıns..

canım kesinlikle yürüyüş yap başka spora gerek yok.. birde yüzme biliyorsan yüz.. boğazdan kesme ama yürüyüş mutlaka yap günde en az bir saat..

yuzme bılıyorumda konyada denız havuz nerde aaslında unıv de havuz varmıs merkezde varmıs ama benım ev cok uzakk ama yuruyus yapıyorum tatlım....ıns faydası olur..

oyle yapıcam artık ne yapım bebişim olsun onunle gireriz.... berrakcım sen klomen fılanmı kullandında kıst oldu canım.. bu arada hem temızlık hem net valla koşturmaca kan ter içindeyim :60:

hayır kullanmadım klomen felan.. belirtiler başladıktan sonra devamlı dr kontrolundeydim adlandıramadığı kistcik vardı hep sol yumurtalıkta bir turlu geçmedi hatta adet kanamasıyla gider die de bekledi dr gitmedi...ameliyattan bir önceki adetimde nerdeyse hastanelik oluyordum ağrıdan hemen dr aradım kesin kist patladı demişti:) ama yine duruyordu yerinde:( sonradan buyudu 4.5 cm de kaldı yaşım genç diede aldılar bir an önce kurtulsun dediler...

bende rahatsızım ama temizlik yaptım bugun birde kısır yapcam daha :(

hayır kullanmadım klomen felan.. belirtiler başladıktan sonra devamlı dr kontrolundeydim adlandıramadığı kistcik vardı hep sol yumurtalıkta bir turlu geçmedi hatta adet kanamasıyla gider die de bekledi dr gitmedi...ameliyattan bir önceki adetimde nerdeyse hastanelik oluyordum ağrıdan hemen dr aradım kesin kist patladı demişti:) ama yine duruyordu yerinde:( sonradan buyudu 4.5 cm de kaldı yaşım genç diede aldılar bir an önce kurtulsun dediler...

bende rahatsızım ama temizlik yaptım bugun birde kısır yapcam daha :(

bır halsızım anlatamam... ama mecburen yapıyoruz tabı..... temızlık şuan daha bende yemek yapcam markete gıtcem pöfff bır suru ısım varr

canim ben bundan bir sene once dusuk yaptim ozamandir da bekliyorum bu aydan sonra doktra gideyim diyorum esim de yarin sperm testi yaptiracak bakalim hayirlisi gecen gebe kalma surem de 8aydi canim benim ama bu sefer bir yili buldu hala kalamadim
canim insallh sende hamilesindir belirtinin olmamasi olmayacagi anlamina gelmez az ilerleyince yasiyor bazi kisiler bazilarida hic yasamiyor adet belirtisinin olmamasi guzel bisi

onla geçmiş olsun canım yaa üzüldüm şimdi
inş en kısa zamnda hamile kalırsın
evet adet belirtimim olmaması beni umutlandırıyo bakalım

tam bende sana yazacaktım tatlım :))evet hıc bır belırtım yok ve benımde sag kasıgımın agrısıdan ayagımı basamzdım sag basen ve kasık agrısı vardı bak nrmalde benım pazar bat tarıhım hala hıc bır belırtım yokk sadce kasık bolgemde ınceden sızı agrı var gıbı oda dedıgın gıbı ne adet sancısına benzyo nede gebelıge tahlıllerı yapmamıs olsaydım bende hala gebeyım adet mı olcam dıye dusunuyordum....tatlım yapsana bır ıdrar testı...

sen böyle konuştukca ben umutlanıyorum yaaa kendimi test yapmamak için zor tutuyorum ama en azından bu günü atlatayım belki yarın yaparım test

yuzme bılıyorumda konyada denız havuz nerde aaslında unıv de havuz varmıs merkezde varmıs ama benım ev cok uzakk ama yuruyus yapıyorum tatlım....ıns faydası olur..

kesinlikle olur canım.. sabahları fırsatın varsa kahvaltıdan önce yürü, sen lojmanda kalıyorsun yürüyüş yeri mutlaka vardır olmasa bile bahçede yürü kesin faydası olur.. benim yanımdaki arkadaşım hamileydi, her sabah yürürdü hamileliğini ideal kiloda sonlandırdı..

Back