• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ınsss tatlım ınsss sen nasılsın gulsenım....

iyiyiim tatlım bende.. bu aralar zayıflamaya taktım, sabahları göbek ve bel bölgeme strech flm sarıyorum işe yürüyerek geliyorum,, inşallah zayıflıcak bel bölgem.. benim biraz bel bölgem sorunlu..şişko:(((

yarın hayatım, kociş işten gelince yola çıkacağız:) pazartesi de geri dönüş:)

iyi yolculuklar banuş.. geziyon tatlım en güzelini yapıyon.. bende bi gidebilsem biyerlere ne güzel olur.. seni takdir ettim kuzum...

inşallah canım gorursun hayırlısı ıle dıkkat et kendıne aman... benımde bat 11 nısan :43: 2 tane yumoşlarım vardı 24mm 20mm inşallah bebiş olmuşlardır ölcem meraktan

gamzem git bi kan testi yaptır tatlım ya meraktan ölmekten daha iyidir dimi canım..

şekerler!!! acaba kan testini en erken ne zaman yaptırabiliriz? tecrübesi yada bilgisi olan varmı?

arkadaslar tunaydin diyeyim artik oglen oldu birde herkese hayirli cumalar.arkadaslar karnim cok agriyor yaa sanki tansiyonumda oynuyor.dun kirmizilari gordum de bennn:((:37::43:
bu agrimi ilac almadan giderme imkanim yok mu yaa ilaclar kesiyor hep olmak daha iyidir ama agriya dayanilmiyor.ben bu ay sogan yapmistim yaa ondanmidir acaba bu agriler sanki kasiklarimi parcaliyorlarr imdaatttttt....

arkadaşlar lütfen birşey söyleyin adet geçtikten 4 gün sonra idrar tahlilinde çıkmama ihtimali olurmu sizce.. Ben gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda.. Bu ay sadece sağ tarafımda batma oldu ve sağ göğsümdeki damarlar çok koyulaşti

arkadaşlar lütfen birşey söyleyin adet geçtikten 4 gün sonra idrar tahlilinde çıkmama ihtimali olurmu sizce.. Ben gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda.. Bu ay sadece sağ tarafımda batma oldu ve sağ göğsümdeki damarlar çok koyulaşti

canim gec dollenmis olabilirr ve boyle olunca da idrarda cikmamis olabilir guvenme bu kadar idrara sen dec ay bende de pozitif gosterdi o gun adet oldum ben kan testi yptir sonucu kesin alirsin canim en azindan gebelik yoksa bile neden olmuyorsun diye arastirir canim doktorun..

slm kızlar bugün bat günüm çok stresliyim inş gelmez kırmızı ve ben umutluyum gelmicek ( inşallah )
geçen ay 2 gün geçikmeli olmuştum bu ay nasıl olur bilemiyorum :44:
yasamim canım üzme kendini inş mayısa hamile kalırsın ağrın içinde geçmiş olsun
banucum iyi yolculuklar canım

slm kızlar bugün bat günüm çok stresliyim inş gelmez kırmızı ve ben umutluyum gelmicek ( inşallah )

İns gelmez kırmızılar Aynur abla ya ay çok heycanlaniorum hadi ins bu ay Hamis kal dolsun gobusler peki belirtin varmı Canim hamilelikle ilgili??

İns gelmez kırmızılar Aynur abla ya ay çok heycanlaniorum hadi ins bu ay Hamis kal dolsun gobusler peki belirtin varmı Canim hamilelikle ilgili??

hiç birimizin kırmızısı gelmesin inş
valla kübracım dinliyorum kendimi belirti yok ama rengli belirtiside yok bilemiyorum yani :44:

olmazzsin insallah canim varmi ki hic belirtin falan acep
ne yapalim kuzum yaa yine mayisa kaldim benn
ben cocuk olsun diye israr ettikca o da gelmicem diye israr ediyor
ama bu isin galibi enin de sonunda ben olacam insallhh hayirlisi olsun bakalim yaaa

olmazzsin insallah canim varmi ki hic belirtin falan acep
ne yapalim kuzum yaa yine mayisa kaldim benn
ben cocuk olsun diye israr ettikca o da gelmicem diye israr ediyor
ama bu isin galibi enin de sonunda ben olacam insallhh hayirlisi olsun bakalim yaaa

inş olmam canım ya
hiç bir belirtim yok ama adet belirtiside yok bilemiyorum sayfada okudumda lata arkadaşımız hiç bilirti yaşamamış şimdiye kadar o yüzden bende birazdaha umutlandım inş olur
senin bebiş inatçı çıkmış biraz ama inş en kısa zamnda gelir
canım ne zamndır bekliyosunuz ufaklığı

kızlar sabah doktora gittim... kist var ama over deqil dedi.. kendiliqindende geçebilir doqum kontrol ilacıylada geçebilir baktık olmuyor lakaroskopi olman lazım dedi..kan tahlili veridm birazdan gidip alıcam..ben şimdi hangi doktorun dediqine inanıcam yaa...3 doktora gittim hepsi ayrı bişey söyledi...deliriceemmmm :84::84::84::84:

inş olmam canım ya
hiç bir belirtim yok ama adet belirtiside yok bilemiyorum sayfada okudumda lata arkadaşımız hiç bilirti yaşamamış şimdiye kadar o yüzden bende birazdaha umutlandım inş olur
senin bebiş inatçı çıkmış biraz ama inş en kısa zamnda gelir
canım ne zamndır bekliyosunuz ufaklığı

canim ben bundan bir sene once dusuk yaptim ozamandir da bekliyorum bu aydan sonra doktra gideyim diyorum esim de yarin sperm testi yaptiracak bakalim hayirlisi gecen gebe kalma surem de 8aydi canim benim ama bu sefer bir yili buldu hala kalamadim
canim insallh sende hamilesindir belirtinin olmamasi olmayacagi anlamina gelmez az ilerleyince yasiyor bazi kisiler bazilarida hic yasamiyor adet belirtisinin olmamasi guzel bisi

canim gec dollenmis olabilirr ve boyle olunca da idrarda cikmamis olabilir guvenme bu kadar idrara sen dec ay bende de pozitif gosterdi o gun adet oldum ben kan testi yptir sonucu kesin alirsin canim en azindan gebelik yoksa bile neden olmuyorsun diye arastirir canim doktorun..

Canım normalde adetim geçer biraz ama geçen günlere rahim filmi çekti doktor bu ay hamilelik şansın fazla demişti an bilmiyorum ya hamile değilsem bi an önce adet olmak istiyorum çünkü adetliyken ilaca başlayacaktım.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah

kızlar sabah doktora gittim... kist var ama over deqil dedi.. kendiliqindende geçebilir doqum kontrol ilacıylada geçebilir baktık olmuyor lakaroskopi olman lazım dedi..kan tahlili veridm birazdan gidip alıcam..ben şimdi hangi doktorun dediqine inanıcam yaa...3 doktora gittim hepsi ayrı bişey söyledi...deliriceemmmm :84::84::84::84:

tatlım sana bikaç soru sorayım ona göre bende birşeyler söyleyim,,
1- göğüs uçlarında ve göbek bölgende kıllanma varmı
2- hızlı kilo alıp veriyormusun
3-adetlerin düzenli mi

canim sana hangisi daha yatkin geldi simdi doktorun konusmasindan da anlasilyor bilgili olup olmadigi hangisi sana guven verdi arkadasim sen hem sprali yeni cikarttin dur bakalim dene bir kac ayy olur hayatim takma bu kadar hem doktr kotu bisi de dememis caresi varmis sonuctaa uzulmeeeee

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliorum... yeni hamile kalanları tebrik ediorum...

Erginsena var olan kist sende düzensizlikler yapıormu adetlerinde çok kanamalar ve ağrılar oluyormu? bel ağrısı vs... bence bu son doktor aynı benim doktorum gibi konuşmuş ilaçla geçirmeye çalışcak son çare lakaroskopi demiş..hemen moralini bozma bu sıkıntıyı aşıcam de ...

ay dün ne geceydi öyle , ateşlendim. boğaz filan parçalandı öksürmekten, fena faranjit olmusum dk.öle dedi.
adetim de yarın filan gelcekk, keşke de gelmese bu ay bu misafir:))
bebiş gelse keşke, ,,

canım kistin için endişelenme çok kafaya takma geçiyor..
doktora danışmadan da sakın kür vs kullanma derim ben. şifalar bul inşallah..

Back