• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliorum... yeni hamile kalanları tebrik ediorum...

Erginsena var olan kist sende düzensizlikler yapıormu adetlerinde çok kanamalar ve ağrılar oluyormu? bel ağrısı vs... bence bu son doktor aynı benim doktorum gibi konuşmuş ilaçla geçirmeye çalışcak son çare lakaroskopi demiş..hemen moralini bozma bu sıkıntıyı aşıcam de ...

canim sana da hayirli cumalar ben kist icin doktora gitmedim gerci muayene oldugumda olsa soylerlerdi herhalde ama bende de adet donemde agri oluyor hele ki bu ay daha da fazla agrim var bende de olabilirmi ki bu kistler sonradan da olusabiliyor mu arkadaslarrrr:26:

canim sana da hayirli cumalar ben kist icin doktora gitmedim gerci muayene oldugumda olsa soylerlerdi herhalde ama bende de adet donemde agri oluyor hele ki bu ay daha da fazla agrim var bende de olabilirmi ki bu kistler sonradan da olusabiliyor mu arkadaslarrrr:26:

teşekkur ederim...kist muayenede mutlaka çıkıyor.Adet sancın belki üşüttüysen ondan olur ben yatarken bile çorap giyiyorum ancak böle azalttım ağrıyı şu anda ağrım avr pek keyfim yok :31: ben kist ameliyatı olduktan sonra o bağırtılı ağlamalı ağrılarım geçti Allaha şükür şimdi sallıor o kadar beni :) Kist bünyeyede bağlı ameliyat sonraları kist yeniden çıkma ihtimali oluyormuş Rabbim göstermesin bir daha inş..ben çok zeiyet çektim bu yuzden:((( Birde kist düzensiz adet olamaya sebep mesela ben 2 gün temiz kalıordum son zamanlarda hep lekelenmeler vardı birde adet başlıordu nunda ne zaman başladığını bilemiordum ara kanamalarla adet birbirine karışıyordu:27::27: ayyy ayyyy düşünmek bile istemiorummm:5::5: afedersiniz ped kullanmaktan o yaz sıcaklarında resmen soyuluyordu derilerim:27::27::27::27:

Son düzenleme:
ıyı canımmm bende ankaranın kızılayı bılıyorum bırtek :1: aslen kastamonuluyum yaşım 32.................... :1:

zaten başkada yeri yok tatlım ankaranın kızılaydan başka:)) bende sinopluyum yaşım 31,, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))

selammmm kızlaaarrrrrr :) napıyosunuz bakalım..??

napalım irmegan geyik yapıyoz tatlım.. sen nasılsın tahlil için kan verdin dimi canım..

teşekkur ederim...kist muayenede mutlaka çıkıyor.Adet sancın belki üşüttüysen ondan olur ben yatarken bile çorap giyiyorum ancak böle azalttım ağrıyı şu anda ağrım avr pek keyfim yok :31: ben kist ameliyatı olduktan sonra o bağırtılı ağlamaları ağrılarım geçti Allaha şükür şimdi sallıor o kadar beni :) Kist bünyeyede bağlı ameliyat sonraları kist yeniden çıkma ihtimali oluyormuş Rabbim göstermesin bir daha inş..ben çok zeiyet çektim bu yuzden:((( Birde kist düzensiz adet olamaya sebep mesela ben 2 gün temiz kalıordum son zamanlarda hep lekelenmeler vardı birde adet başlıordu nunda ne zaman başladığını bilemiordum ara kanamalarla adet birbirine karışıyordu:27::27: ayyy ayyyy düşünmek bile istemiorummm:5::5: afedersiniz ped kullanmaktan o yaz sıcaklarında resmen soyuluyordu derilerim:27::27::27::27:

berrakcım kurtulmuşsun kistlerden canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.. kimseye göstermesin..AMİN..

zaten başkada yeri yok tatlım ankaranın kızılaydan başka:)) bende sinopluyum yaşım 31,, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))

napalım irmegan geyik yapıyoz tatlım.. sen nasılsın tahlil için kan verdin dimi canım..

iyiyim gülsencim çok sağol.. evet çarşamba günü verdim sonucunuda pzt öğleden sonra alıcam.. bu arada benim regl siyah ve yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyo.. bebiş kesin yok yani :) idrak ettim iyicene... eşimin testi için uğraşıyodum bende yarın verecek ama yarında aöf sınavı var sonra bi arkadaşının düğünü var işler karışık vallaa :) sen napıyosun nasıl gidiyo?

Son düzenleme:
iyiyiim tatlım bende.. bu aralar zayıflamaya taktım, sabahları göbek ve bel bölgeme strech flm sarıyorum işe yürüyerek geliyorum,, inşallah zayıflıcak bel bölgem.. benim biraz bel bölgem sorunlu..şişko:(((

bende tatlım cok kılo almıısım 1.5 yıl ıcnde 10 kılo almısım.....:((artık bebekte gelıyor nasıl yapcam bılemıyorum..

arkadaslar tunaydin diyeyim artik oglen oldu birde herkese hayirli cumalar.arkadaslar karnim cok agriyor yaa sanki tansiyonumda oynuyor.dun kirmizilari gordum de bennn:((:37::43:
bu agrimi ilac almadan giderme imkanim yok mu yaa ilaclar kesiyor hep olmak daha iyidir ama agriya dayanilmiyor.ben bu ay sogan yapmistim yaa ondanmidir acaba bu agriler sanki kasiklarimi parcaliyorlarr imdaatttttt....

evet tatlım ondann kesınlıkle o yzuden bende kullandgım ılk ay oyel sancılı olmustum agrı kesıcı kullanmıstım...

Back