• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım bende adetimin başlamasından sonra 13. günde yumurtladım o günden beri göğüslerim felaket acıyor.. o günlerde akıntım çoktu şimdi hiç bir şey yok.. hayırlısı benim pek umudum yok haftaya bende şu ucuz testlerde yapcam,, sadece fantezi olsun diye yapcam bi beklentim yok açıkcası tatlım..kasma kendi tatlım yap gitsin boşver.. bu ay olmazsa öteki ay olur..

hala agrıyormu goguslerın ay hadı ınsallahh yaaaa :43: ALLAH buyukturr

cnm bende dün gittim doktora 6 aylık evliyiz ve hiç korunmadık bebekte olmadı.. doktor beni muayene etti önce hem üstten hem alttan muayene etti ultrasonla baktı.. sonra benden kan tahlili eşimdende sprem testi istedi.. ben kan tahlilimi verdim eşimde önümüzdeki günlerde testini vericek sonra sonuçlarla gidicez... merak ettiğin varsa sorabilirsin cnm..

selam canım ya ben daha önce gittim doktora alttan muayene etti sadece ve bir santim miyomun var dedi ama bu bebek olayını etkilemez dedi sadece önceden bunu bilmemiz iyi oldu dedi ve takibe aldı ama kan testi hormon testi vesaire hiçbişey yapmadı neden acaba? nese bakalım önümüzdeki ay gidip görücez durum ne:)

hala agrıyormu goguslerın ay hadı ınsallahh yaaaa :43: ALLAH buyukturr

ağrıyor tatlım hemde ne ağrı..ama yok tatlım geçen ayda böyle ağrıyordu benim olağan ağrılarım canım.. tabi Allahtan ümit kesilmez inşallah hamişlik işareti olan bi ağrıdır.. canım iki gün önce meryem suresini okumayı bitirdim.. inşallah şifa olur...

ağrıyor tatlım hemde ne ağrı..ama yok tatlım geçen ayda böyle ağrıyordu benim olağan ağrılarım canım.. tabi Allahtan ümit kesilmez inşallah hamişlik işareti olan bi ağrıdır.. canım iki gün önce meryem suresini okumayı bitirdim.. inşallah şifa olur...

inşallah canım... pazar yapıcam bende test ne cıkarsa ne yapayım artık :43:

latacımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın tatlımmmm tebrık ettım görmedın sanırımmmm cok sevındımm. eskısı gıbı derın temızlık yapma artık

:)) tsk ederım allah hepmıze versın bebıslerımızı kucagımıza alalım...yok yok yapmıyorum su keseyı ve kalp atısalrını duyana kadr bıraz ısı gezemeyı falan salı verdım.....:)

Merhabaaaa herkeseee:))

İnşallah güzel haberler alırız bugünde:) Pembemasal nasılın tatlım?

Latacım , gülsen naber yavrular?

gamze3737, pedro, pinarosm, selam kızlar:)

Son düzenleme:
belırtılerını yaz kuşummm :26:

tatlım bende cok belırtı olmadı erken ogrendım ben erken test yaptım yanı....sımıdı sadce adet olcakmısın gıbı kasık agrım var basta sag kasıgım agrıyordu sımdı sol kasıgım...tatlım atesledım kızgınlık abstı benı bırde hatırlıyomuusnuz ben 1 hafta 10 gun once sag kasıgım cok agrımıs ayagımın uzerıne basamazdım hanı benım belırtıler bu kadar mesela gogus agrıyo yok gecen ay elımı surmedım gogoslerıme ama bu ay hıc tık yok:)bakalı benım bat 8 dı bırseyler hıssetıkce yazacgım ama bu tıp seyler yasadım tatlım...dua edın kızlar cuma gunu bugun bende bebısımın kalp atslarını kesesını falan goreyım....buarda herkezın cumasını kutlarım rabbım ıns sesımızı duyar dualrımız kabul olur...

tatlım bende cok belırtı olmadı erken ogrendım ben erken test yaptım yanı....sımıdı sadce adet olcakmısın gıbı kasık agrım var basta sag kasıgım agrıyordu sımdı sol kasıgım...tatlım atesledım kızgınlık abstı benı bırde hatırlıyomuusnuz ben 1 hafta 10 gun once sag kasıgım cok agrımıs ayagımın uzerıne basamazdım hanı benım belırtıler bu kadar mesela gogus agrıyo yok gecen ay elımı surmedım gogoslerıme ama bu ay hıc tık yok:)bakalı benım bat 8 dı bırseyler hıssetıkce yazacgım ama bu tıp seyler yasadım tatlım...dua edın kızlar cuma gunu bugun bende bebısımın kalp atslarını kesesını falan goreyım....buarda herkezın cumasını kutlarım rabbım ıns sesımızı duyar dualrımız kabul olur...

İnşallah hayatım herşey yolunda gidecek, stres yapma sakin ol, güzel şeyler düşün:)

Merhabaaaa herkeseee:))

İnşallah güzel haberler alırız bugünde:) Pembemasal nasılın tatlım?

Latacım , gülsen naber yavrular?

gamze3737, pedro, pinarosm, selam kızlar:)

ıyıyım tatlım ne olsun bıldgn gıbı sen nasılsın ne zaman seyahate cıkıyonuz.....

inşallah görürsün canım benim sağlıklı büyüyordur minnoşunn..

inşallah canım gorursun hayırlısı ıle dıkkat et kendıne aman... benımde bat 11 nısan :43: 2 tane yumoşlarım vardı 24mm 20mm inşallah bebiş olmuşlardır ölcem meraktan

Back