- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.781
ınsss tatlım ınsss sen nasılsın gulsenım....
yarın hayatım, kociş işten gelince yola çıkacağız:) pazartesi de geri dönüş:)
inşallah canım gorursun hayırlısı ıle dıkkat et kendıne aman... benımde bat 11 nısan2 tane yumoşlarım vardı 24mm 20mm inşallah bebiş olmuşlardır ölcem meraktan
iyi yolculuklar banuş.. geziyon tatlım en güzelini yapıyon.. bende bi gidebilsem biyerlere ne güzel olur.. seni takdir ettim kuzum...
gamzem git bi kan testi yaptır tatlım ya meraktan ölmekten daha iyidir dimi canım..
arkadaşlar lütfen birşey söyleyin adet geçtikten 4 gün sonra idrar tahlilinde çıkmama ihtimali olurmu sizce.. Ben gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda.. Bu ay sadece sağ tarafımda batma oldu ve sağ göğsümdeki damarlar çok koyulaşti
slm kızlar bugün bat günüm çok stresliyim inş gelmez kırmızı ve ben umutluyum gelmicek ( inşallah )
geçen ay 2 gün geçikmeli olmuştum bu ay nasıl olur bilemiyorum :44:
yasamim canım üzme kendini inş mayısa hamile kalırsın ağrın içinde geçmiş olsun
banucum iyi yolculuklar canım
İns gelmez kırmızılar Aynur abla ya ay çok heycanlaniorum hadi ins bu ay Hamis kal dolsun gobusler peki belirtin varmı Canim hamilelikle ilgili??
slm kızlar bugün bat günüm çok stresliyim inş gelmez kırmızı ve ben umutluyum gelmicek ( inşallah )
geçen ay 2 gün geçikmeli olmuştum bu ay nasıl olur bilemiyorum :44:
yasamim canım üzme kendini inş mayısa hamile kalırsın ağrın içinde geçmiş olsun
banucum iyi yolculuklar canım
olmazzsin insallah canim varmi ki hic belirtin falan acep
ne yapalim kuzum yaa yine mayisa kaldim benn
ben cocuk olsun diye israr ettikca o da gelmicem diye israr ediyor
ama bu isin galibi enin de sonunda ben olacam insallhh hayirlisi olsun bakalim yaaa
inş olmam canım ya
hiç bir belirtim yok ama adet belirtiside yok bilemiyorum sayfada okudumda lata arkadaşımız hiç bilirti yaşamamış şimdiye kadar o yüzden bende birazdaha umutlandım inş olur
senin bebiş inatçı çıkmış biraz ama inş en kısa zamnda gelir
canım ne zamndır bekliyosunuz ufaklığı
canim gec dollenmis olabilirr ve boyle olunca da idrarda cikmamis olabilir guvenme bu kadar idrara sen dec ay bende de pozitif gosterdi o gun adet oldum ben kan testi yptir sonucu kesin alirsin canim en azindan gebelik yoksa bile neden olmuyorsun diye arastirir canim doktorun..
kızlar sabah doktora gittim... kist var ama over deqil dedi.. kendiliqindende geçebilir doqum kontrol ilacıylada geçebilir baktık olmuyor lakaroskopi olman lazım dedi..kan tahlili veridm birazdan gidip alıcam..ben şimdi hangi doktorun dediqine inanıcam yaa...3 doktora gittim hepsi ayrı bişey söyledi...deliriceemmmm :84::84::84::84:
kızlar sabah doktora gittim... kist var ama over deqil dedi.. kendiliqindende geçebilir doqum kontrol ilacıylada geçebilir baktık olmuyor lakaroskopi olman lazım dedi..kan tahlili veridm birazdan gidip alıcam..ben şimdi hangi doktorun dediqine inanıcam yaa...3 doktora gittim hepsi ayrı bişey söyledi...deliriceemmmm :84::84::84::84:
hiç birimizin kırmızısı gelmesin inş
valla kübracım dinliyorum kendimi belirti yok ama rengli belirtiside yok bilemiyorum yani :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?