- Konu Sahibi pembemasal
-
kizlar yaaa benim bugun 26.gunum acaba bu ay var midir yaa olsun artikk gelsin su bebiss.ama sanki adet olacam belirtiler var.goguslerim daha yumurtlama zamani agrimaya basladi bosuna umutlanma der gibi ne sinir bir durum
aramızda ankarada olan varmı kızlaarr...???
Ben ben,Ben Ankarada yım ama mayıs topiğinin ilk katılımcılarından olacağım,buraya ait değilim çünkü
Mayis topigini actim canim Allah hepimize evlatlar nasip ettsin
Kizlarr marti husranla bitirenler umudmuz nisan ayni ebru banuu sizde ne var ne yok takip edemedim fazla
gul-sen ben yine erken regli olcam galiba kasılmalar başladı yine
geçen defada aynısı omuştu önce kasılmalar 1 hafta sonra regli offfffffffffffffffff
eğer günümde regli olursam 3 günüm kaldı ama bende düzensizlik olduğu için kesin gecikicekinş gecıkme adetgecikmesi deilde bebiş olur Allahım(amin) Allahım hepimize nasip etsin kızlar hepimiz için dua ediyorum
aramızda ankarada olan varmı kızlaarr...???
ankaralı deyilim ama ankarada gürkan clinige tedaviye geliyorum. bugünde orada olmam gerekiyordu eşim iş için istnbula gitti gelemedim
Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
INSALLAH canim doktora hic gittin mi ya da bir kur uyguladin mimerhaba arkadaslar 1senelik bekleyişim hala devam ederken umutsuzluga kapılmamak için kendimi oyalamaya çalışıyorum ve size rastladım pembe masal ne güzel bi isim insallah hepimiz bi gün o masallardaki mutlu sona ulasırız
INSALLAH canim doktora hic gittin mi ya da bir kur uyguladin mi
Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
INSALLAH canim doktora hic gittin mi ya da bir kur uyguladin mi[/QUO
doktora ikimizde gittik bi sorun görünmüyo ama bi kur uygulamadım ama her ay yasadıgım hayal kırıklıklıgı yüzünden kendimi cok yorgun hissediyorum
ankaralı deyilim ama ankarada gürkan clinige tedaviye geliyorum. bugünde orada olmam gerekiyordu eşim iş için istnbula gitti gelemedim
gul_sen bebek için tedavi görüyosun nereye gittiğini öğrenebilirmiyim?
canım evlilğimde 6 ay olmadan doktora gittim serdar oğuzun muayenesine.. oda yumurtlıkların gayet iyi dedi kilo almamamı söyledi.. gittiğimde biraz kiloluydum.. yumurtaların kan şekerine bağlı olarak tembelleşir dedi.. başkada bişey demedi.. bir daha da gitmedim canım..
doktora ikimizde gittik bi sorun görünmüyo ama bi kur uygulamadım artık her ay hayal kırıklıgına ugramaktan kendimi çok yorgun hissediyorum siz umutsuzlugu hayatınızdan çıkarmış gibi görünüyosunuz ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?