• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hadi bakalim hayirlisi insallah guzel pozitif haberlerini aliriz canim mayista evliligimizin 1 ci yili olucak insallah biz de bebis mutlulugunu yasariz Allah herkeze nasip ettsin Amin ben de ilaca dun basladim canim ovulasyonun hizli olmasi icin sen hic dr ye gittinmi cocukla alakali yarin gidicem demisin?

cnm bizde nerdeyse 6 aylık evliyiz hiç korunmadık ama bebiş olmuyo.. polikistik over var bende... hem tedavi hem kist için randevu aldım yarın gidicem ilk kez.. inşallah olumlu şeyler duyarım ve tamamen yıkılmam... sen hangi ilacı kullanıyosun cnm klomenmi?

Ya kızlar ben gecen ay bıraktım hapi gecen ay korunduk yumurtaliklarim kendine gelsin diye ama doktora gitmedim gitmem gerekirmi?????

öncelikle geçmiş olsun.onlar neyle ilgili hastalıklar bilmiyorum.ne gibi ilaçlar kullandınız

teşekkür ederim canım.tatlım derin ven trombozu toplar damar tıkanıklığı demek.doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarken.yan etki yaptı bende.bacağımda kan pıhtılaşması oldu .10 gün karnımdan iğne vuruldum.kan sulandırıcı ilaç içtim ve 20 gün hiç yerimden kalkmadım zorunlu ihtiyaçlar haricinde.1 sene sonra iyileştim çok şükür .

Son düzenleme:
selam kızlarrr
lataaa tebrik ederim kan değerinde güzel çıkar inşallah :nazar:

ınsallah belusum ınsallahhh walla donusum ınsallah muhtesem olur bana bıel suprız olduuu wallaha hıc takmadım gelsıı gzuel yaptım testı dua et tatlım arkadası beklıyorum gelemsı ıcın cıkacagım....ıns hayırlı haberlerle donerım..

cnm bizde nerdeyse 6 aylık evliyiz hiç korunmadık ama bebiş olmuyo.. polikistik over var bende... hem tedavi hem kist için randevu aldım yarın gidicem ilk kez.. inşallah olumlu şeyler duyarım ve tamamen yıkılmam... sen hangi ilacı kullanıyosun cnm klomenmi?

Ilac ismi vermek yasak canim uyalilmiyalim:) ama o degil benim duzensiz adet vardi basta doktor adetin gelmesi icin ilac verdi adet geldi burda birinden duydum adetin 2 ci gununde 10 carba kasigi bal 12 recel kasigi corek otu ve 10 cay kasigi tarcin karisimini yaptim sabah ac karnina ve aksam yiyorum tam 12 gun yenmeli onun disinda hayirt tohumunu kullaniyorum sabah aksam kaynatip suzup iciyorum 3 ay duzenli kullanicam sonra da her gun 1 bardak onun disinda dun hormon testi yaptim hepsi cok sukur ki iyi cikti doktorum cocuk isitoyrmusunuz dedi evet dedim o zaman yumurtanin cabuk olgunlasmasi icin ilac vericem dedi ve haftaya pazartesi yine kontrole gidicem bakalim hayirlisi canim ben de 11 aylik veliyim ama son 3 aydir cocuk istiyoruz

tamam tatlım arkadasımın uyanmasını beklıyorum tlf daha acmadı walla ıkınıc tsetı de yaptım bu skeılde gozukuyor ama hayorlısı ıns uzulmem kan testınden sonra:)

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzzz. h.haneden tel no istemeyi unutma arar sorarsın tekrar gitmen gerekmez.

Ilac ismi vermek yasak canim uyalilmiyalim:) ama o degil benim duzensiz adet vardi basta doktor adetin gelmesi icin ilac verdi adet geldi burda birinden duydum adetin 2 ci gununde 10 carba kasigi bal 12 recel kasigi corek otu ve 10 cay kasigi tarcin karisimini yaptim sabah ac karnina ve aksam yiyorum tam 12 gun yenmeli onun disinda hayirt tohumunu kullaniyorum sabah aksam kaynatip suzup iciyorum 3 ay duzenli kullanicam sonra da her gun 1 bardak onun disinda dun hormon testi yaptim hepsi cok sukur ki iyi cikti doktorum cocuk isitoyrmusunuz dedi evet dedim o zaman yumurtanin cabuk olgunlasmasi icin ilac vericem dedi ve haftaya pazartesi yine kontrole gidicem bakalim hayirlisi canim ben de 11 aylik veliyim ama son 3 aydir cocuk istiyoruz

ilaç ismi vermenin yasak olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum :) bende soğan kürünü uyguladım bu ay sadece iltihap attım başkada bi yararı olmadı büyük ihtimalle.. benimde adetlerim düzensiz gününü hiç bilemiyorum.. dün biraz kahverengi leke geldi devamı gelmedi.. 23. gündeyim sabah test yaptım negatif çıktı.. uzun süre tedavi görmekten çok korkuyorum :( Allah'ım hepimizin yüzünü güldüsün... üzülmeden strese girmeden hemn hamiş kalıverelim :)

latacım biran evvel git ve güzel haberlerinle dön bize.... inşallah darısı bize olsun yaa... nisanda hepimiz hamiş olalııımmm..... şu yarın gelseydi bi bende doktora gidicemm bakalım neler söyleyecek.... :(

hakkımızdan hayırlısı tatlım sende takma kafana rahat ol bu ortama takıl ya ben gercekten rahatlıyordum cunku artık tek degıldım ıns hepmız hamıs oluruz bu ay bende sankı kesın hamıs mıs gıbı konustum ama bakalım nasıp kısmet hayırlısı rabbım buyuktur...

ilaç ismi vermenin yasak olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum :) bende soğan kürünü uyguladım bu ay sadece iltihap attım başkada bi yararı olmadı büyük ihtimalle.. benimde adetlerim düzensiz gününü hiç bilemiyorum.. dün biraz kahverengi leke geldi devamı gelmedi.. 23. gündeyim sabah test yaptım negatif çıktı.. uzun süre tedavi görmekten çok korkuyorum :( Allah'ım hepimizin yüzünü güldüsün... üzülmeden strese girmeden hemn hamiş kalıverelim :)

Amin canim ama korkmamaliyiz ben dun test sonuclarini beklerken cok korktum ama cok sukur ki iyi oldu sen de doktora git hic aksatma ben her hafta kontrole gidiyorum ultrason vs... degerleri olculuyor bilincli anne olalim insallah ta bebisimize yaklasmamizi saglayan butun engeleti duzenli tedaviyle yok ederiz korkma Meyrem suresini okuyormuusn ben okuyorum 41 gun

hakkımızdan hayırlısı tatlım sende takma kafana rahat ol bu ortama takıl ya ben gercekten rahatlıyordum cunku artık tek degıldım ıns hepmız hamıs oluruz bu ay bende sankı kesın hamıs mıs gıbı konustum ama bakalım nasıp kısmet hayırlısı rabbım buyuktur...

inşallah hamilesindir cnm ben yürekten inanıyorum sana... bide benim şöyle bi durumum var ben eltimle aynı yerde çalışıyorum onlar 4 yıllık evliler 1 yıldır bebek istiyolar doktora gitti ilaç tedavilerini tamamladı şimdide aşılamaya başladı.. bende doktordan randevu aldım ya yarın için sanki onunla bi yarışa girmişim gibi hissedilmesinden korkuyorum.. benim geçerli bir sebebim var doktor için ama ne bileyim stres yaşıyorum durduk yere işte :(((

ısn tatlım ıns...tamam canım ıyıkı soyledın yoksa beklıceyktım acaba kac saaat sonra verırler

bilmiyomki ben o aşamaya daha gelmedim :) sen yine de sor gidince yolum uzak gelemiyorum telde bilgi veriyo musunuz diye.

Back