Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım sen her haftamı dr gidiosun
nedenki bi sorunmu var bebişte yada sende pat diye sordum canım kuzurabakma merak ettim sadece

tatlım aynı ıs yerdınde olman hos olmamıs nasıl yanı hanı ızın alcan doktor ıcın haberı olacak ayrı yerlerden calısmıs olsaydın soylemezdın kımse bılmazdı tatlım sana tek tavısyem egerkı bebek sahıbı kesın olursam mıllete zorla sogan kurunu uygulatacgım hele bır gıt doktora bende gıtmıstım ılk basta bırsey yok dmesıne ragman lokur lokur ıctım sogan suyunu dur geleyım bı ben egerkı bugun yetısemezsem yarın tum gun burdayım bazı tavısyelrım olcak ıns hepımzıın gonlundekını rabbım nasıp etsın sende sakın takılma eltıne bu saglık ısı kımse gıdıpde hastanelere orasını burasını elletmekten zevk almaz beklmesı muayanesı bızım oralarda soyle derler agırmayan bas agırdı demez ıste bu hakkından hayırlısını ve sadece rabbıme bol bol dua ett ınancını ne olursa olsun kaybetme veren allah ona sıgın herzamann...

selam kızlarrr... nasılsınız ıns herkes ıyıdır varmı yenı hamıs haberlerı
oglum ve ben cok hasta olduk ben deun gece cok kotu oldum.oglum cok kotu durumda ınlıyo garıbım oksururken oguruyo esımde yıllık ızne cıkınca gezmeler tozmalar derken hasta olduk

geçmiş olsun cnm

slm dalin.. çok geçmiş olsun oğluşunada sanada tatlım... dikkat edin kendinize,, havalar bi açıyor bi soğuyor,, insan ne giyeceğini şaşırıyor.. sonrada hasta oluyozz..

eltimle aramız çok iyi hiçbir sıkıntımız yok ama ne bileyim işte... neyse sen hele bi gelde bize tavsiyelerini uygulayalım biz en iyisi :))) Rabbim çok büyük o güzel mucizelerinden bizide nimetlendirir inşallah... Tek sığınağım yüce Allah... tek destekçim eşim ve sizlersiniz zaten.. hepinizden Allah razı olsun....

kızzzlarrr doktora gidiyorum, inşallah değerlerim düzelmiştir, kistlerim gitmiştir ve artık deneyin der bize deeee :)) dua edin...

ben yemeğe çıkıyorum kk'nın güzel anneleri ve anne adaylarıı dönünce görüşürüzz...... :)

afiyet olsun irmegan....

kızzzlarrr doktora gidiyorum, inşallah değerlerim düzelmiştir, kistlerim gitmiştir ve artık deneyin der bize deeee :)) dua edin...

inşallah tatlım,, kistlerin gitmiştir ve bebek için herşey hazırdır,, ve bu ay hamiş olursun Allahın izniyle hayırlısı ile canım...

geçmiş olsun dalin ii bakın kendinize havalar tam hastalık havası üzüldüm

gul-sen ben yine erken regli olcam galiba kasılmalar başladı yine
geçen defada aynısı omuştu önce kasılmalar 1 hafta sonra regli offfffffffffffffffff

eğer günümde regli olursam 3 günüm kaldı ama bende düzensizlik olduğu için kesin gecikicek inş gecıkme adetgecikmesi deilde bebiş olur Allahım(amin) Allahım hepimize nasip etsin kızlar hepimiz için dua ediyorum

canim cok gecmis olsunn yaaa allah sifa versin

kizlar yaaa benim bugun 26.gunum acaba bu ay var midir yaa olsun artikk gelsin su bebiss.ama sanki adet olacam belirtiler var.goguslerim daha yumurtlama zamani agrimaya basladi bosuna umutlanma der gibi ne sinir bir durum

canım sen her haftamı dr gidiosun
nedenki bi sorunmu var bebişte yada sende pat diye sordum canım kuzurabakma merak ettim sadece

hayir canim bi sorun yok ama adetim duzensizdi ya o ara baya bi gittmistim 2 ay hemen hemen ama simdi hersey normal cikinca sadece bebise gobisin hazirligini izliyor ona gore yonlendiriyor

kislarr ben kaciyorum oturmaya gidecem aksama gorusuruz tatliskolarimm iyi bakin kendinizeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…