- Konu Sahibi pembemasal
-
Amin canim ama korkmamaliyiz ben dun test sonuclarini beklerken cok korktum ama cok sukur ki iyi oldu sen de doktora git hic aksatma ben her hafta kontrole gidiyorum ultrason vs... degerleri olculuyor bilincli anne olalim insallah ta bebisimize yaklasmamizi saglayan butun engeleti duzenli tedaviyle yok ederiz korkma Meyrem suresini okuyormuusn ben okuyorum 41 gun
inşallah hamilesindir cnm ben yürekten inanıyorum sana... bide benim şöyle bi durumum var ben eltimle aynı yerde çalışıyorum onlar 4 yıllık evliler 1 yıldır bebek istiyolar doktora gitti ilaç tedavilerini tamamladı şimdide aşılamaya başladı.. bende doktordan randevu aldım ya yarın için sanki onunla bi yarışa girmişim gibi hissedilmesinden korkuyorum.. benim geçerli bir sebebim var doktor için ama ne bileyim stres yaşıyorum durduk yere işte((
selam kızlarrr... nasılsınız ıns herkes ıyıdır varmı yenı hamıs haberlerı
oglum ve ben cok hasta olduk ben deun gece cok kotu oldum.oglum cok kotu durumda ınlıyo garıbım oksururken oguruyo esımde yıllık ızne cıkınca gezmeler tozmalar derken hasta olduk
oglum ve ben cok hasta olduk ben deun gece cok kotu oldum.oglum cok kotu durumda ınlıyo garıbım oksururken oguruyo esımde yıllık ızne cıkınca gezmeler tozmalar derken hasta olduk
tatlım aynı ıs yerdınde olman hos olmamıs nasıl yanı hanı ızın alcan doktor ıcın haberı olacak ayrı yerlerden calısmıs olsaydın soylemezdın kımse bılmazdı tatlım sana tek tavısyem egerkı bebek sahıbı kesın olursam mıllete zorla sogan kurunu uygulatacgım hele bır gıt doktora bende gıtmıstım ılk basta bırsey yok dmesıne ragman lokur lokur ıctım sogan suyunu dur geleyım bı ben egerkı bugun yetısemezsem yarın tum gun burdayım bazı tavısyelrım olcak ıns hepımzıın gonlundekını rabbım nasıp etsın sende sakın takılma eltıne bu saglık ısı kımse gıdıpde hastanelere orasını burasını elletmekten zevk almaz beklmesı muayanesı bızım oralarda soyle derler agırmayan bas agırdı demez ıste bu hakkından hayırlısını ve sadece rabbıme bol bol dua ett ınancını ne olursa olsun kaybetme veren allah ona sıgın herzamann...
ben yemeğe çıkıyorum kk'nın güzel anneleri ve anne adaylarıı dönünce görüşürüzz...... :)
kızzzlarrr doktora gidiyorum, inşallah değerlerim düzelmiştir, kistlerim gitmiştir ve artık deneyin der bize deeee :)) dua edin...
ben yemeğe çıkıyorum kk'nın güzel anneleri ve anne adaylarıı dönünce görüşürüzz...... :)
ben yemeğe gidiyorum görüşürüz kızlaarrr.. herkes afiyet osssunn....
evet cnm bir an once bebise kavusmak icin hic durmiyalim:)
canım sen her haftamı dr gidiosun
nedenki bi sorunmu var bebişte yada sende pat diye sordum canım kuzurabakma merak ettim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?