• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tatlım konyanın ılcesındeyım ben lojamnda oturuyorum araba ıle gıtmem lazım esımıde arabayla gıtmıs hanı test yapcam dıye aklımda bırsey yoktu olsaydı bahane eder araba kalsın derdım..esım gdıınce seytanlık yaptım ıste:)arkadsımın esının arabası burda onunla gdıecegız ama 7 yasında bır kızı var okula gonderıp cıkacgız hem ozel hastanede 2 3 saat sonra verıyorlarmıs sonucalrı ıns alırım hemen:)[/QUOTE

himmm anladim olsun canim yaaa git te birsekilde:)evet canim yaaa alirsin hamen bugun ogrenirsin yaaa kesinn hadi bakalim hayirlisi

evet latacimmm arkadasin dedigi gibi nedir belirtiler oncelikle akintin var mi ki bekliyoruz hadii:31:

vardı kızlar sımdı cıkacagım hazırlancagım arkadas gelcek cıkacagız hemen geldgımde yazcam ıns hamıle olayımda herseyı yazagım walla....

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
canım benim hayırlı olsun
çok tatlısın inşallah kandan sonra da güzel haberlerle gel canım

ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.:nazar:haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr:49:

cnm çok sevindim gözün aydın inş haftayada kalp atışlarını duyarsın :(amin)

latacım biran evvel git ve güzel haberlerinle dön bize.... inşallah darısı bize olsun yaa... nisanda hepimiz hamiş olalııımmm..... şu yarın gelseydi bi bende doktora gidicemm bakalım neler söyleyecek.... :(

günaydın cnm... bugün latadan haber var cnm.. büyük ihtimalle hamilee.. testi çift çizgi çıktı şimdide kan testine gidecek cnm :)

hadi bakalim hayirlisi insallah guzel pozitif haberlerini aliriz canim mayista evliligimizin 1 ci yili olucak insallah biz de bebis mutlulugunu yasariz Allah herkeze nasip ettsin Amin ben de ilaca dun basladim canim ovulasyonun hizli olmasi icin sen hic dr ye gittinmi cocukla alakali yarin gidicem demisin?

Back