- Konu Sahibi pembemasal
-
Günaydıııın herkese:)
Latanın güzel haberiyle başladım güne çok mutluyum..İnşallah nisan harika bir ay olsun hepimize..
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım:)
İyiyim bende tatlım:) herşey yolunda gidecek merak etme sen..
Bugün kociş evde çıkacağım şimdi, akşama gelip okurum... Görüşürüüüüüüüüüüüz....
Amiiiin bitanemm... Ama gidip yaptır kan testini bugün mutlaka yavrimo, bekleme hiç:)
ınsallah tatlım ıns bılmem bat tarıhınme 5 gun var uykum gelmedı tuvalete gırmeden bı yapayım dedım bosuna umutlanmayayım ne bıleyı seytanlık yaptım ıns ogleden sonrada guzel haberler de alırsam superrr olcak...........
inşallah aksilik olmaz canım.değerinde yüksek çıkmış.Allah ın izni ile herşey güzel olur.
canım seni üzmek istemem ama benim de geçen ay aynı sey olmuştu ama hamile değildim inşallah sen hamilesindir
canım senin adına çok sevindim inş kan testinde de çıkarr nisan ayının ilk hamişi:)) çok güzel bir duygu,bol hamişli bir nisan ayı olur inş hepimiz adınaa
canim benm iki testi de yeptin yanilmiyorsam diilmi hadi biri yalnis desek otekide aynisini gostermis canim sen bence kesin hamilesin hayatim haberlerini bekliyoruz canim ilk hamisimiz olarak listenin basina oturacaksin ins:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkeze gunaydınnnnn.....bana bugun gerceten buyuk gun ballarımm benım kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
ıns tatlım ıns evet ıkıncı testı de yaptım ıkıncı cızgıyı gordum ondada ama bıraz ıkıncısı sılık cıktı dıgerıne gore zaten stresten tuvaletımde gelemedı:)1.5 saat sonra ıkıncısıde yaptım gordum ıkıncı czıgıyıde ınsallah kanda guzel haberlerle donerım:))dua edın canalrım benım
ıns tatlım ıns evet ıkıncı testı de yaptım ıkıncı cızgıyı gordum ondada ama bıraz ıkıncısı sılık cıktı dıgerıne gore zaten stresten tuvaletımde gelemedı:)1.5 saat sonra ıkıncısıde yaptım gordum ıkıncı czıgıyıde ınsallah kanda guzel haberlerle donerım:))dua edın canalrım benım
selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)
latoşşşşummmm bebeğim bayan panik oldu anne panikkkk çok sevindim kuzummmm ama allah aşkına sakin ol git kusu kusu hastaneye özele mözele ne farkeder yaptır testini bir ohhhh deee yaaa tadını çıkarrr
ayyy kızlar yeni hamilemi var aramızdaaaa
gözün aydın latacım darısı bize inşallah
ne zamandı senin bat tarihin ? belirtilerin varmı nelerdir onlarıda bize anlat bakalım hadi
canim dualarim sennle sikinti stres yapma sakin ogleden sonra ogrenirsin canim da nede simdi gitmiyon kii sadece test yapacaksin sonucta hem ogleden sonra alirdin hemen
tulınımm evet gıtcem ıns tatlımm walla sen gelmeden once yazdım tulınım olsadı bayan panıgım sakım ol flan dıye :))tatlım benımm gıtcem ozele yer ız bılmıyoruz ama sora sora gıdecegız dua edın bana ıns hayırlı haberlerle gelırım...
ayyy kızlar yeni hamilemi var aramızdaaaa
gözün aydın latacım darısı bize inşallah
ne zamandı senin bat tarihin ? belirtilerin varmı nelerdir onlarıda bize anlat bakalım hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?