- Konu Sahibi pembemasal
GUNAYDINNNNNN arkadaslar nasilsiniz herkese bol hamisli gunler diliyorum:)
günaydın cnm.. bugün bi hamişimiz oldu bile hihihihiiii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)
Canımmmmmmmmmmmm:) ay çok sevindim ya ağlayabilirim şu an derece yani:))) gayet net gözüküyor 2. çizgin.. Hiç bekleme, hemen git kan testi yaptır, böyle bekledikçe kendini yer bitirirsin.. Gidince de deme onlara daha adetime var diye, geçti adet tarihimi dersin.. Bekleme git yaptır testini kuzu, varsa kesin çıkar..
Ay valla çok mutlu oldum, tebrikler şimdideden tatlımmmmm...
selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)
günaydın tatlım...
inşallah en yakın zamanda hamiş olursun canım.. sabır sabır,,,, evet haklısın tatlım..pozitif düşünelim pozitif olsun...
bılıyorum banusumm senn benım canımsın allah hepımıze bu guzel mutlulugu yasatsınn hepımıze.......
kızlar egerkı hamıle ıse gectıgımız c.tesı gerceklestı bu olayy bu kadar erken cıkarmı acaba ıdrar testınde ayyy yer bılmem buralarda kan testını nerden vercegım saglık ocagına da gıtmek ıstemıyorum...:)))kızlarr gercekten hamılemıyımmm herkezzlerde uyuyooo:)nerdesınız canlarım benım hadı uyanın gelın...
Günaydıııın herkese:)
Latanın güzel haberiyle başladım güne çok mutluyum.. İnşallah nisan harika bir ay olsun hepimize..
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım:)
günaydın banuşummm :))
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum.bende tüp bebek yaptırdım.dün kanda 369.80 çıktı 2 gün sonra yani yarın tekrar baktıracağım.inşaallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese versin.
Günaydın tatlımm:) Nasılsın?
canım bende 2. testinin pozitif çıkmasından kaynaklanan bi eminlik var.. yine de dediğin gibi belli olmaz ama ben ilk duyduğumda içim bi tuhaf olduuu... ben sana kesin gözüyle bakıyorum ama sen kendine hiç öyle bakmaa emii :))))
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum.bende tüp bebek yaptırdım.dün kanda 369.80 çıktı 2 gün sonra yani yarın tekrar baktıracağım.inşaallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese versin.
canim cok tebrik ederim sen git bence tahlile yaa idrarda cikan zaten kanda cikar ayyy ne gusellll
çok şükür banucum.iyiyim.haftaya salı günü mercimeğin kalp atışı için doktora gidicez.inşallah duyarız.ondan sonrasıda Allah a emanetiz.sen nasılsın canım.