• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....

canim cok tebrik ederim sen git bence tahlile yaa idrarda cikan zaten kanda cikar ayyy ne gusellll

selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)

Hoşgeldin ttalım.inşallah nisan ayı uğurlu gelir hepinize :))

Canımmmmmmmmmmmm:) ay çok sevindim ya ağlayabilirim şu an derece yani:))) gayet net gözüküyor 2. çizgin.. Hiç bekleme, hemen git kan testi yaptır, böyle bekledikçe kendini yer bitirirsin.. Gidince de deme onlara daha adetime var diye, geçti adet tarihimi dersin.. Bekleme git yaptır testini kuzu, varsa kesin çıkar..

Ay valla çok mutlu oldum, tebrikler şimdideden tatlımmmmm...:nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

bılıyorum banusumm senn benım canımsın allah hepımıze bu guzel mutlulugu yasatsınn hepımıze.......

Günaydıııın herkese:)

Latanın güzel haberiyle başladım güne çok mutluyum..:16: İnşallah nisan harika bir ay olsun hepimize..

selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım:)

kızlar egerkı hamıle ıse gectıgımız c.tesı gerceklestı bu olayy bu kadar erken cıkarmı acaba ıdrar testınde ayyy yer bılmem buralarda kan testını nerden vercegım saglık ocagına da gıtmek ıstemıyorum...:)))kızlarr gercekten hamılemıyımmm herkezzlerde uyuyooo:)nerdesınız canlarım benım hadı uyanın gelın...

canım seni üzmek istemem ama benim de geçen ay aynı sey olmuştu ama hamile değildim inşallah sen hamilesindir

Nisan Listesiiiii...

İnşallah bol hamişli bir ay olsun kızlar... Bol şans hepimize...

:nazar::nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
Ozlem2334
ilkbhr
gamze3737
Btlkubra
asia

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
Elossa : 2 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
yasamım : 7 Nisan
sevilco : 8 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum.bende tüp bebek yaptırdım.dün kanda 369.80 çıktı 2 gün sonra yani yarın tekrar baktıracağım.inşaallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese versin.

günaydın kızlarr:3: bir hamiş olmuş topictee, inşallah kan testinde de çıkar :nazar: darısı başımıza inşallahh :16:

günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum.bende tüp bebek yaptırdım.dün kanda 369.80 çıktı 2 gün sonra yani yarın tekrar baktıracağım.inşaallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese versin.

canımmm İnşallah herşey yolunda gider... Allah yardımcın olsunn aramıza hoşgeldin :)

canım bende 2. testinin pozitif çıkmasından kaynaklanan bi eminlik var.. yine de dediğin gibi belli olmaz ama ben ilk duyduğumda içim bi tuhaf olduuu... ben sana kesin gözüyle bakıyorum ama sen kendine hiç öyle bakmaa emii :))))

TAMAM :))ıns tatlım senıde kendımı de yanıltmam allah hepımzıın gonlundekını en yakınnn zmanda versın hepızın sabırla olcak ıs ama en yakın zmanda olsun ıstıyoruz rabbım dualrımız kabul ederı ıns...

inşallah aksilik olmaz canım.değerinde yüksek çıkmış.Allah ın izni ile herşey güzel olur.

canim cok tebrik ederim sen git bence tahlile yaa idrarda cikan zaten kanda cikar ayyy ne gusellll

ınsallah tatlım ıns bılmem bat tarıhınme 5 gun var uykum gelmedı tuvalete gırmeden bı yapayım dedım bosuna umutlanmayayım ne bıleyı seytanlık yaptım ıns ogleden sonrada guzel haberler de alırsam superrr olcak...........

çok şükür banucum.iyiyim.haftaya salı günü mercimeğin kalp atışı için doktora gidicez.inşallah duyarız.ondan sonrasıda Allah a emanetiz.sen nasılsın canım.

İyiyim bende tatlım:) herşey yolunda gidecek merak etme sen..

Bugün kociş evde çıkacağım şimdi, akşama gelip okurum... Görüşürüüüüüüüüüüüz....:3::10:

Back