- Konu Sahibi pembemasal
günaydın kızlarr... latacımm bencede hamilesin içime öyle doğdu bi anda.. Nisanın ilk hamilesi geliyooooooooooo :)))))) hadi hayırlısı canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr... latacımm bencede hamilesin içime öyle doğdu bi anda.. Nisanın ilk hamilesi geliyooooooooooo :)))))) hadi hayırlısı canım :)
kalın çorap var ayaklarımda..ama başım çok dönüyor...doktorada gitmem lazım...kendimi hiç iyi hissetmiyorum canım yaa..
tsk edrım tatlım hepmıze dur bakalım benım kanda ne cıkacak....
latacımmmmmmmmmmmm canımmmmm gözün aydın canım.bence hamilesin.kan testinde de kesin çıkacaktır.öel hastaneler hemen kan tahlili yapıyolar randevuya gerek yok.ayyyy hadi hayırlı haberler inşallah
ayyy evet :)ınsallah hamıleyımdır o lıstede ısmımın karsında bır bebıs resmı gorsem :)cok gzuel walla hamıle ısem banusumda rıcam var benım lıstesının hemencık basına alsın:)hayırlısı tatlım ogleden sonra ozel hastaneye gıdecegım ıns hayırlı haberlerle donerım...
kıslarrr bu arada hepinize günaydınlarrrr
tamam ben muayane degıl dırek kan tahlılı olmak ıstıyorum dsem olur degılmı ayy cospeerrr saskınım benım adete daha 5 gun var cıkarmı kı bu kadar erken resmını bıraktım testın yanılmam ıns ya....ogleden sonra gıdecegım kan tahlılıne...dua edın benım ıcın.....
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr[/QUOTE
çok sevindim cnm senin adına
sabah sabah güzel haberler alıyoruz inş devamı gelir bayanlar
günaydınnn taze anneeeee :)))
canımm yemin ederim o kadar çok sevindim kii.. sabak sabak bu heyecanı yaşamak ne güzel olduuu :) bence sen öğleden sonraya bırakma.. eğerki gidebilecek durumdaysan bir an evvel çık sonucunuda alır gelirsin evee :) kocişinede sürpriz yaparsın kan testinin sonucuylaa
:)))) güzel anneeee lataaaaaaaaaaaa :)))))
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr[/QUOTE
çok sevindim cnm senin adına
sabah sabah güzel haberler alıyoruz inş devamı gelir bayanlar
teşekkürler canım benim:))Allah ım siz bacişlerimin sesinide duysun inşallah.AMİNNNNNNNNNNNN
balll damlıyor agzından o agzıda yerım:)))canım benım hala saskınım sen testı gordunmu acaba hamılemıyımdır cıdden be ınanıyorum benımle beraber hepızn cok mutlu oldguna benım guzel kocaman aılemsınız...tatlım benım hemen gıtme ıhtımalım yok ıste arkadas cocugunu okula gonderıp ogleden sonra cıakcagız...nasıp bakalım hayırlı haberlerle donerım benım bat tarıhım gecmedı pazar gunu olcaktım da erken yaptım walla hemen test foto cektım hala kapılıp umuda kapılmayayım dıye...ıns dogrudur....
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
canım bende dün demiştim sanırım hasta oldum kahverengi bi leke geldi diye.. dün öğlen oldu sonra gelmedi acaba yerleşme kanamasımıki dedim sabah kalkar kalkmaz bi test yaptım bugünde 23.günüm ama direkkk negatif ikinci çizgi yok yanii.. ama seninki bariz ortada kuzum... direk belli işte ikinci çizgi hem ikinci testide yaptın ondada çıktı... daha ne olsun seni hamile olduğuna inandırmak içinnn :)))))))))
kıslarrr bu arada hepinize günaydınlarrrr
selamlar ben yeni üyeyim,sat 15 mart,15 nisanda inşallah güzel haberi veririrm size,3 ay oldu ama sanki çok uzun zaman oldu,adet oluyorum o ay sanki geçmiyo,hayırlısı olsun inşallah hep pozitif düşünelim,olumlama yapalım:)
bellı olmaz tatlım hele bır bekle tatlım aslında bende erken yaptım testı de bılmem ınsanın korkuları oluyor tulınım olaydı sımdı derdı yıne bayan panıkım dıye adımı koydu tulınım oyle bu ıste harbıden panık oldumm bakalım hayırlısı ıns yanılmam.....dua edın benım ıcın