- Konu Sahibi pembemasal
Günaydın tatlı kızlar, ise gitmeden herkese merhaba diyeyim dedim.
Bütün anne adaylarına mutlu bir gün dilerim
Bütün anne adaylarına mutlu bir gün dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))canlarımm benım ıns tatlım ıns dedıgın gıbı ayda bır kac test yapardım gectıgımız 3 ayy cıkmazdı dedıgın gıbı yok o tek cızgı goze batardı bugunde kocıs gıttı elımde ıkı tane var sımıdıden uzuleyım dedım ınan boyle adapta olarak yapamdım test tuvalette yaptım elımle odaya gelen kadar tek cızgı cıktı zıkkım olsun dedım masaya bıraktım yavas yavas dıger cıgıyı gordummm hemen fotı cekeyım dedım kzılara gosterım yoksa bosuna sevınmeyeyım dedım....tatlım kızalrdan bırını beklıyorum bı arkadasımızın esının arabası burda anahtarda evde ıse prolem yok gıderım ben lojamndayım konya ılcesınde bıraz zor ıste ama gıdecegım kafaya koydum...ıns yanılmam...
tamam tatlım bulabılırsek gıderım bakalım ben tanımıyor bılmıyorum buaralrı bakalım hangı hastaneyı bulursak ona gıdecegım ıste.....
soylemem bende:)nerden bılıyorlar gecıp gecemdgını ıns bakacagım ozel hastane bulabılcekmıyım ben su ıkıncı testı yapayım sımdı olmazsa gıder alırım yıne gelıyorum kızlar...
söylemessen bilmezler canım
son adet tarihinide söyleme ordan hesaplarlar onlar
:)))degılmı dur bakalım ben sımdı netten ozel hastane arastırıyorum bu ozel hastanler ne zmna verıyor kan tahlıl sonuclarnı.....asrtırdım bı tane buldumda umarım yolunu buluruz:)
2 - 3 saat sonra veriyolar canım bulursunuz hastaneyi sora sora
reql oldum karnım çok aqrıyoooo :84::84::84::84:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
Eki Görüntüle 381544
kızlar testın foto cektım yanılmıyorum degılmı yoksa uykulu uykulu yanlısmı gordum...ekleyebıldım foto soyleyın bana kana gıdeyım mı bugun....
günaydın latacımmm....tatlım bildiğin ikinci çizgi,, görünüyor canım. inşallah hamişsindir. ama sen bence kan testi yaptır derim canım....
tamam tatlım arkadasımın uyanmasını beklıyorum tlf daha acmadı walla ıkınıc tsetı de yaptım bu skeılde gozukuyor ama hayorlısı ıns uzulmem kan testınden sonra:)
tatlım hayırlısı ile inşallah hamişsindir... testlerde çok net çıkmış yani hamiş olduğun garantiye almak en güzeli ama dimi tatlım:))) ayrıca kan testinden sonra negatifte çıksa(inşallah pozitif çıkcak) üzelmek yok, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.. Allahım hayırlısı ile kucaklarımızı boş bırakmayacaktır inşallahhh...
reql oldum karnım çok aqrıyoooo :84::84::84::84:
teşekkür ederim canım..başım dönüyor tansiyonum düştü sanırım...bugün gidip rıayı çıkarttırmam lazım...sanki hiç halim yok..biraz dinleneyimde yavaş yavaş yola çıkayım cnm...e gecmıs olsun beklıyorduk ya kırmızılar gelsın dıye ıyıkı gelsınde sende artık yolunu yavas yavas cızmıs olursun guzel anne:)ayaklarını sıcak tut walla bende cok sancılı olurum agrı kesıcısız duramam....
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız....
kızlar ıkıncı testı de yaptımmm wallaha ıkıncı cızgı tekrardan cıktıı ben en ıyısı bır hastaneye gıdeyım....:))
teşekkür ederim canım..başım dönüyor tansiyonum düştü sanırım...bugün gidip rıayı çıkarttırmam lazım...sanki hiç halim yok..biraz dinleneyimde yavaş yavaş yola çıkayım cnm...
günaydın cnm ben reql oldum çok karnım aqrıyor duramıyorum...sen nasılsın
günaydın kutlarım darsı bizlere bayanlar :)
ahh canım kıyamam sana,, ayaklarını sıcak tut tatlım.. bende iyiym tatlım geldim yine işe ((