• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben soğan kürüne başladım bir de bu ay pembemasal:)

hadi canim hayirli olsun ferrnet diye bir alkol var o boyle icince isitiyor yemek borunu sonra middeni ayni zamanda yumurtalara da iyi geliyormus ben ona basliyicam her gun 1 kapak:) saglik icin napalim:) Annem bana ve kardesime onla kolay hamile kalmis

kıslarr gunaydın. benim bat 24 mart ama umudum yok. o yuzden bu topiğie geçiş yapacam eminim yakın zamanda. ınsallahhhh bu ayy Allah yuzumuzu guldurur

Günaydıııın:) Pembemasal, nasılsın hayatım?

Özlem, dur yahu nereye hemen umut kestin, gerekirse beraber nisanı bekliycez kuzum şimdiden sıkma sen canını:)

kıssslaarrrr günaydın hepicinize :)) bugün bi rüya gördüm.bebiş altı temizliyodum.ilk defa böyle bebekli bi rüya görüyorummm.acep ne olaki :))))BAT 26 mart.gıdaklama günlerindeyim.bakalım allah tan hayırlısı.hepinize güzel bir gün diliyorummm.sefgilerrrrrr :)))

hayaletcasper bılıncaltnda hep bebek oldumu bu tip rüyaalr mümkün bende hep gecen ay kız bebek görüyodum pembe masal canım o alkolun bır zarrı olmasın bence öyle hemen dra falan danısmadan kullanma

hayaletcasper bılıncaltnda hep bebek oldumu bu tip rüyaalr mümkün bende hep gecen ay kız bebek görüyodum pembe masal canım o alkolun bır zarrı olmasın bence öyle hemen dra falan danısmadan kullanma

sanırım haklısın canım.bizimkide umut işte :))

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Henüz 2 aylık evliyim korunmuyoruz,normalde çok düzenli regl olurken (26 gün) bu ay 5 gün önce oldu neden olduğunu anlamadım. Ama regl mi yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım. Sanırım bende sizin gibi Nisan yağmurlarını beklicem herkese bol şanslar.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Henüz 2 aylık evliyim korunmuyoruz,normalde çok düzenli regl olurken (26 gün) bu ay 5 gün önce oldu neden olduğunu anlamadım. Ama regl mi yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım. Sanırım bende sizin gibi Nisan yağmurlarını beklicem herkese bol şanslar.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))

hoşgeldin canım.stresten de adet günleri değişebilir.kanamanın şeklide önemli canım.açık renk ve lekelenme gibiyse belki yerleşme kanamasıdır.yumurtlamadan sonraki 1 hafta içinde yerleşme kanaması oluyormuş.İnşallah herkes gibi sende (bizde) bebişlerimize kavuluruz tatlım.sevgiler

nisan ayının bekleyenleri hepinize hayırlı bebekler versin rabbim :) iyi çalışmalr bol bebişler inş... benm bebeğim 8+6 günlük olmuş arkadaşalr :) sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım seve seve belirtiler vs vs :))

slm kızlar bende marta tuturamayıp nisana kaldım :37:
inş bu ay bu topikten hep birlikte hamiş olup ayrılırız :49::49::49:
hepimize bol şansss gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
hosgeldın canım nedenını pek bılemıycem ama benımde adetım düzenlıdır 28 günde gelır bebek calısmalarınız basladık ılk ay 1 gün ıkıncı ay 2gün 3.günse 3gün önce adet oldum benımde duydugum bebek calısmaalrı yapılan dönemlerde adette böyle erken gelme düzen bozulma oluyormus
benımde buay pek umudum kalmadı mutfak yaptırıcaz pts baslancak ben oglumla annme gıdıcem tadılatın ılk haftası ve o hafta yumurtlama dönemım tam yanı buaydan malesef umudumu kestım calısma olamıcak:27:

Back