günaydın tatlım:)) valla ne güzel dilek o öyle inşallah hayatım tez vakitte:))
kıyamam sana, çok takma hayatım kafaya, yani allah hayırlısını versin demek lazım bak herşeyden önce.. Senin de bebişin gelecek, odalar yapacak kıyafetler alacaksın ama böyle üzülmekle olmaz bu iş.. Ha ama ben kötüyüm gitme istiyorum doktora diyorsanda git tabii tatlım, profesyonel yardım almak iyidir gereklidir, ama sana ilaç dayayacak bir doktor olmasın, terapi tarzı birşey bul istiyorsan..
Ayrıca bizlerle konuşabilirsin her zaman biliyorsun bunu..
Bak şimdi, diğer topikte anlatmamıştım sana anlatayım şimdi, benim eşim bakma belli etmemekle birlikte aslında çok çocuk isteyen biri ama şimdi nolur olsun demeye çok korkuyor.. çünkü bu daha 24 yaşlarındayken, bir kızla tanışmış, ilk aşkı eşimin, birlikte yaşamaya başlamışlar bir süre sonra, burada rahat o işler biliyorsun, neyse bunlar böyle çok aşık vs , evlenelim diye düşünürken kız hamile kalmış, bir sevinç bir mutluluk, nişan yüzüklerini takmışlar, düğün hazırlıklarına başlamışlar.. Işte aradan 1 ay geçmeden, kız trafik kazasında ölmüş, tabii bebişde.. Eşimin, kızın ailesinin yaşadığı üzüntüyü tahmin edersin, zor dönemler ağır travmalar.. O yüzden şimdi, bebiş konusu ne zaman açılsa, hem istiyor hem korkuyor, onun deyişiyle tanrının planı bizim için ne ise o olsun, zorlama hayatı diyor..
O yüzden kuzum rahat ol, hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz bebiş istiyoruz, ama doğru zamanda gelsin, bize mutluluk versin inşallah...