• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

sezencım spermıyogramınızda sanırım sayı 37 mılyon cıvarı sayınız ıyı fakat hareketlı sperms ayınız cok düşük gebelıkte önemlı olanda hareketlı spermın fazlalıgı hareketlı sperm sayısını artttırıcı kecıboynuzu kürü önerırım drda büyük ıhtımal aynı seylerı söylicek ama ürologa falan gönderır ılac mılac verırse aman dıkkat edın bızım sperm sayısını cok düşürmüştü ılaclar klomendı düşürende yanı sıze belkı para kazanmak ıcın asılama önerır bır git bakalım ama asılamada cinsel ılıskıye göre cokta fazla sns olan bır durum degıl uygulayın kecıboynuzu kürünü yumurtlama dönemlerını takıp edın denyın dıcem belkı 1 ayda belkı 1 yılda olur sonucta spermınız var yok degıl
bizim sayı düüşktü asıamalar tutmamsıtı kecıboynuuz kürü uyguladık 3 hafta sonra hamıle kalmıstım şimdi ıkıncıyı ıstıyoruz 3 aydır olmadı spermıyogramda yaptırmak ıstemıyor esım nasılsa var cocugumuz olsada olur olmasada dıyor

canım keçi boynuzu kürünü nasıl yaptın bir de ne zaman içilmesi gerekior

kaynamakta olan yarım lt 2.5 subard suyun ıcıne 7-8 kecıboynuzu kırıalrak atılır 3 dk tencerenın agzı kapanıp kaynatılır sonra ocak kapatılıp 20 dk dınlendırılır sonrası ıcındekı parcalar alınıp suyu bardaklara bosaltılır 2 brk cıkıyor 1 hafta boyunca 1 brk gece yatarken 1 brk(en zoru kocalara)sabah ac karnına ıcılır bır haftanın sonunda sadece gecelerı yatarken 1 brk ıcılır 3 ay boyunca uygulanır

taze taze yapılcak hergün yanı bolca yapıp birkacgün içilmıcek 1 haftanın sonuda 1 brk a düşüyor ya ozman yarısı yapılıyor 1 brdktan bır azfazla su 3-4 kecıboynuzuyla
hareketlı sperm sayısını arttırıyor ben ılk cocougumda gördüm fayadasını sımdı 2 aydır yapıyoruz şimdilik bıesey yok:) ama etkısı dogur gercekten arttırıyor yanı

Ay gorumcem 30 yasinda daha eylulde evlendi 3 aylik hamileymis:D hic bi de umursamaz ole seyleri ...Allah ol dedimi oluyor:S kizlar hayilrisini istiyelim gecen bir arkadasim da ilk bebegini dogurdu 26 ci gun beyin kanamasi gecirmis olmus bebegi o durum da etkiledi hayirlisiyla gelsinler hayirli zamanda insallah...:10:

Öyle hayatım, hayırlısı olsun diyorum ben de zaten, bu ay karar verdim, belirti vs aramıycam, çünkü bakıyorum kızlarda da aynı hamişlik belirtileri var fakat sonra geliyor kırmızılar.. dediğin gibi allah ol dedi mi oluyor gerisi boş.. kafaya takmakla takmamakla da alakalı değil, bi rahatsızlık vs yoksa iki tarafta da tamamen kader kısmet işi yani..

taze taze yapılcak hergün yanı bolca yapıp birkacgün içilmıcek 1 haftanın sonuda 1 brk a düşüyor ya ozman yarısı yapılıyor 1 brdktan bır azfazla su 3-4 kecıboynuzuyla
hareketlı sperm sayısını arttırıyor ben ılk cocougumda gördüm fayadasını sımdı 2 aydır yapıyoruz şimdilik bıesey yok:) ama etkısı dogur gercekten arttırıyor yanı

çok sağol canım....

selam canım berbat bel agrım var dün testten sonra aksam adet oldum benımd eadetım erken gelmeye basladı bu bebek calısmalarına basladıktan sonra buayda 3gün önce oldum batım 1 nısana kaydı ama o tarıhede kalmaz 31-30 martta gelır yıne neyse burdakı lıstede 1 nısan dıyelım pembecım sen oldunmu adet senın adet düzensızlık ıcın dra gıttınmı neden bu düzensızlık gebelıgede engel olmazmı düzensızlık pko falan yok dımı

nısan bat lıstemız

ebru_1907:1 nısan
mukut31:3 nısan
tulınss:4 nısan

Son düzenleme:
selam canım berbat bel agrım var dün testten sonra aksam adet oldum benımd eadetım erken gelmeye basladı bu bebek calısmalarına basladıktan sonra buayda 3gün önce oldum batım 1 nısana kaydı ama o tarıhede kalmaz 31-30 martta gelır yıne neyse burdakı lıstede 1 nısan dıyelım pembecım sen oldunmu adet senın adet düzensızlık ıcın dra gıttınmı neden bu düzensızlık gebelıgede engel olmazmı düzensızlık pko falan yok dımı

Canim doktor problem yok diyor yumurta boyutlarina falan bakti gecen hersey normal dedi 6 ayda bir adet goren ve cocugu olan kuzenim var o adeten olmuyormus en azindan doktor problem var demedi ama duzensizlik evlendikten sorna son buldu bende de cocuk yapmaya karar verdigimizden beri adet duzeni bozuldu kismetse haftaya yine randevum var doktorla bakicaz ...

Nasılsınız kızlar:)
Bakalım, mart sonuna da tutmazsa bu sefer nisana devam:) ahahahahaha, o listeden bu listeye atlaya atlaya nolcak bakalım halimiz:) gerçi mart sonuna tutmazsa nisanda da zor benim işim çünkü büyük ihtimal izmirde olacağım, deneme falan yapamam.. eh artık mayısa kalıcam demektir bu:)

selaaaammmm

şimdi baktım, nisan umutlular sayfası açılmış bile :)))

ama ben mayıstan umutlular sayfası açıcam sanırım bir tane :(

şubattan umudum yok, marttan umutluyum diye düşünüp mart topiğine gittim. mart olmadı... şimdi de nisandan umudum yok, mayıstan umutluyum mu desem napsam bilemiyorum :)

Nasılsınız kızlar:)
Bakalım, mart sonuna da tutmazsa bu sefer nisana devam:) ahahahahaha, o listeden bu listeye atlaya atlaya nolcak bakalım halimiz:) gerçi mart sonuna tutmazsa nisanda da zor benim işim çünkü büyük ihtimal izmirde olacağım, deneme falan yapamam.. eh artık mayısa kalıcam demektir bu:)

:) insallah bu son listemiz olur baska umut dolu bir listede bulusuruz ama daha bizim gibi cok insan var listeleri takip eden umarim bu ay olur :):10:

selaaaammmm

şimdi baktım, nisan umutlular sayfası açılmış bile :)))

ama ben mayıstan umutlular sayfası açıcam sanırım bir tane :(

şubattan umudum yok, marttan umutluyum diye düşünüp mart topiğine gittim. mart olmadı... şimdi de nisandan umudum yok, mayıstan umutluyum mu desem napsam bilemiyorum :)

yalel, ben mart sonuna tuturamazsam mayısa kalırım zaten:))) ama inşallah kalmayız diyorum yine de:))

:) insallah bu son listemiz olur baska umut dolu bir listede bulusuruz ama daha bizim gibi cok insan var listeleri takip eden umarim bu ay olur :):10:

Amiiiin hayatım, artık bi de şu bu ay anneleri topiğine geçseydik ne iyi olurdu:))

yalel, ben mart sonuna tuturamazsam mayısa kalırım zaten:))) ama inşallah kalmayız diyorum yine de:))

Amiiiin hayatım, artık bi de şu bu ay anneleri topiğine geçseydik ne iyi olurdu:))

:))) ben kalıcam gibi görünüyor banucum...
ama mart topiğinde herkesi seviyorum. ordan devam etsek ya biz... :)))

Ay evet ya itinayla bebekk beklenirrrr:D:49:

hahahah evet, itinayla... ve inatlaaa

Ay evet ya itinayla bebekk beklenirrrr:D:49:
ahahahahaha:))))))) aynen öyle:)))

:))) ben kalıcam gibi görünüyor banucum...
ama mart topiğinde herkesi seviyorum. ordan devam etsek ya biz... :)))

hahahah evet, itinayla... ve inatlaaa

mart topiğinden devam ediyoruz zaten tatlım, arada buraya da bakıyorum ama neticede yabancı değil yine hiç kimse:))

Bende 3 gundur ipler tam anlamiyla kopmus durumda.

Acaba bir psikiyatriye mi gitsem ne yapsam. Duygu durum bozuklugu yasiyorum. Aglama krizleri oluyor resmen. Alt katta gecen yaz evlenen gelin var. Hamile kaldi hemen. Bugun bebek icin oda siparisi vermisler onu gordum. Cok kotu oldum. Ne olacak bu halim bilmem. Kimseyle konusamiyorum esimle de bile. Zamani vardir deyip gecistiriyor. Aslinda benden cok istiyor fakat hic ilgilenmiyormus gibi yapiyor. Bu da beni cok etkiliyor.

Gunaydin bebek umtlari olan anne adaylari bu gun nasilsiniz ben size gunesli bir gunden yaziyorum hava tam gazmelik insallah yakinda bizler de gunesli bir havada bebislerimizle bebek arabamizi alir sinirsiz gezmenin ve alisverisin keyfini cikaririz:)

Gunaydin bebek umtlari olan anne adaylari bu gun nasilsiniz ben size gunesli bir gunden yaziyorum hava tam gazmelik insallah yakinda bizler de gunesli bir havada bebislerimizle bebek arabamizi alir sinirsiz gezmenin ve alisverisin keyfini cikaririz:)

Günaydın tatlım:)) valla ne güzel dilek o öyle inşallah hayatım tez vakitte:))

Bende 3 gundur ipler tam anlamiyla kopmus durumda.

Acaba bir psikiyatriye mi gitsem ne yapsam. Duygu durum bozuklugu yasiyorum. Aglama krizleri oluyor resmen. Alt katta gecen yaz evlenen gelin var. Hamile kaldi hemen. Bugun bebek icin oda siparisi vermisler onu gordum. Cok kotu oldum. Ne olacak bu halim bilmem. Kimseyle konusamiyorum esimle de bile. Zamani vardir deyip gecistiriyor. Aslinda benden cok istiyor fakat hic ilgilenmiyormus gibi yapiyor. Bu da beni cok etkiliyor.

Kıyamam sana, çok takma hayatım kafaya, yani allah hayırlısını versin demek lazım bak herşeyden önce.. senin de bebişin gelecek, odalar yapacak kıyafetler alacaksın ama böyle üzülmekle olmaz bu iş.. Ha ama ben kötüyüm gitme istiyorum doktora diyorsanda git tabii tatlım, profesyonel yardım almak iyidir gereklidir, ama sana ilaç dayayacak bir doktor olmasın, terapi tarzı birşey bul istiyorsan..

Ayrıca bizlerle konuşabilirsin her zaman biliyorsun bunu..

Bak şimdi, diğer topikte anlatmamıştım sana anlatayım şimdi, benim eşim bakma belli etmemekle birlikte aslında çok çocuk isteyen biri ama şimdi nolur olsun demeye çok korkuyor.. Çünkü bu daha 24 yaşlarındayken, bir kızla tanışmış, ilk aşkı eşimin, birlikte yaşamaya başlamışlar bir süre sonra, burada rahat o işler biliyorsun, neyse bunlar böyle çok aşık vs , evlenelim diye düşünürken kız hamile kalmış, bir sevinç bir mutluluk, nişan yüzüklerini takmışlar, düğün hazırlıklarına başlamışlar.. işte aradan 1 ay geçmeden, kız trafik kazasında ölmüş, tabii bebişde.. eşimin, kızın ailesinin yaşadığı üzüntüyü tahmin edersin, zor dönemler ağır travmalar.. o yüzden şimdi, bebiş konusu ne zaman açılsa, hem istiyor hem korkuyor, onun deyişiyle tanrının planı bizim için ne ise o olsun, zorlama hayatı diyor..

O yüzden kuzum rahat ol, hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz bebiş istiyoruz, ama doğru zamanda gelsin, bize mutluluk versin inşallah...

Back