- Konu Sahibi pembemasal
banucum dıger topıkte yazmıssın sogan suyu kullanıyorum oyle akıntım falan olmadı yazmıssın zaten 1 hafta sonra baslıyor akıntılar gelmezlerseler masallahın var ozman ıltıhabın falan yok demktır bende olmustu soyledım ya bu ay kı kahverngı kanamamında sebeplerı sogan suyu ıyıce derın ılthapaları sokuyormus....bır bayan bır topıkte yazmıs bu yzuden gıtmıs adet kanamam arasında boyle bırseyler gercekelestı doktorda aynen soyle demıs yedıgınız yada ıctıgınız bırsey faydalı gelmıs en derın ıltıhapları ancak adet donemınde atılır korkulacak bırsey yok demıs bayanda megerse zayıflamsı ıcın maydanoz suyu ıcıyormus hemde bekarmıs....e bakalım hıc akıntı olamyabılırde kullanılmayannıck arkadasta da hıc akıntı olmamıstı oyle demıstı ya dmek masallah sızlerde bırsey yok....benım vardı nerden anlasılıyordu adet doneme yakın bır sıskınlık olurdu resmen hamıle gıbıydım tabı evlendıktan sonra oldu bekarken hıc bu tıp sıkayetlerım olmazdı evlendım balayına gıttım orda denıze havuza gırdım eve geldım ceyız sardım o zmanları fark etmıstım ayaklarım soguk sular ıcındeydı malum ev demızledım balkon banyo tuvalet yerler camur ıcındeydı e ben cıplak ayak ıs yaptım ve evlılıgım ılk gunlerıydı o zman dıkkat etmedım bılmem ozman bırsey olcagını dusnemedım 1.5 yıl sancı ve sısıkınlıkten oluyrum bır bu ay sıskınlıgım olmadı ama yıne o sancı bendeydı ıkı agrı kesıcı ıctım her ay ık yada 3 agrı kesıcı kullanıyorum doktorum soyledı bı zararı yok kullanabılırsın dıye....ıns faydası olur sızlerde bellı mı olur bak kullanılmayannıck arkadsımızda akıntı olmadı hamıle kaldı sanada ılk ayda hemn faydası olur ıns...