• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

o kadar kötüyümki çıkıcanı bilsem hemen yapıcam ve doktora gidicem ilaç falan versin diye....midem çok bulanıyor sende mide bulantısı yokmu cnm

hafif var tatlım. diğer gebeliğimde bende mide bulantısından ölüyodum mahvetmişti beni ama şuan iyiyim ama tabi daha erken 1 kaç haftaya kadar başlar sanırım benimde tatlım

$533290_417866658226582_100000097555875_1758729_668909963_n.webp$317707_296275910385658_100000097555875_1381976_2016206183_n.webp
kızlar buda teyzemin oğlu çok tatlı yaa . teyzem takılıyo bi kız yapta kız aramayız evlendiririz diye

kan testinde hemen çıkıyo diyolar ya tatlım oyüzden ver dedim cuma günü varsa çıkar bence ama tabi garanti olsun diyosan p.tesi ver

ben p.tesiye kadar beklemek istiyorum ama bu gidişte eşim bu halimden şüphelenip o götürecek inan yatak yorqan yatıyorum laptopuda sehpaya koyup yanıma aldım öyle yazıyorum

günaydın kızlar
Erginsena hadi hayırlısı olsun bakalım.az kaldı biraz daha sabredip öğrenelim sonucu
Seastire senin nasıl gidiyo umarım bi sorun yoktur

günaydın kızlar
Erginsena hadi hayırlısı olsun bakalım.az kaldı biraz daha sabredip öğrenelim sonucu
Seastire senin nasıl gidiyo umarım bi sorun yoktur

şuan için iyi tatlım bulantım var ama öyle çok deil. diğerinin yanında ben bunu bulantıdan saymıyorum yani . yarında kesemizi görmeye gidicem çok heyecanlanıyorum.zamanda geçmiyo. içimdede bi korku var diğer gebeliğimle kıyasladığımda acaba bi terslikmi var diyorum korkuyorum yani tatlım

şuan için iyi tatlım bulantım var ama öyle çok deil. diğerinin yanında ben bunu bulantıdan saymıyorum yani . yarında kesemizi görmeye gidicem çok heyecanlanıyorum.zamanda geçmiyo. içimdede bi korku var diğer gebeliğimle kıyasladığımda acaba bi terslikmi var diyorum korkuyorum yani tatlım

bende önceki gebeliğimle kıyasladığımda hiç belirti yok :( göğüslerim ağrımıyo,midem bulanmıyo,sık tuvalete çıkmıyorum.ama daha reg lım geçeli 4 gün oldu acaba erkende ondan mı bilmiyorum.doktora gidip hcg takibi yaptırmam lazım ama onuda yapmıyorum korkudan.allah ne yazdıysa o olur deyip 3 mayısa kadar bekliycem bakalım.senin kaç haftalık oldu.

bende önceki gebeliğimle kıyasladığımda hiç belirti yok :( göğüslerim ağrımıyo,midem bulanmıyo,sık tuvalete çıkmıyorum.ama daha reg lım geçeli 4 gün oldu acaba erkende ondan mı bilmiyorum.doktora gidip hcg takibi yaptırmam lazım ama onuda yapmıyorum korkudan.allah ne yazdıysa o olur deyip 3 mayısa kadar bekliycem bakalım.senin kaç haftalık oldu.

bende aynı senin gibiyim diyebilirim tatlım benim sanırım geç döllenme oldu tatlım yarın kaç haftalık olduğu belli olur eğer bi aksilik yoksa . annemede dedim annemde daha erken başlar mide bulantıların dedi inş başlar yaa insan korkuyo belirtisi olmayınca .ilk gebeliğim olsa korkmamda 2. olunca onlada kıyaslayınca korkuyorum açıkcası

kan vermek bişey deqilde çıkmaz daha diye gitmiyorum...

Erginsenacim cektigin bunca sikintiya degmez inann gel gben sana bi tahlil yaptirayim 2 saatt sonra cikar en azindan yoksa ilaclarini alir rahatlarsin. Kan tahlili idrar gibi dgl 8 gun onceden yapmistim 19 cikmisti varsa cikiyor mrk etme uzuluyorum valla...

Back