• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

lata canım sendede reqline bikaç gün kala bu tarz akıntı olmuşmuydu

cok degıldı tatlım benım nomaldı yanı akıntım hıc dıkaktımı cekmemıstı benım ıdarrım cok koyu ve kokuluydu ben hatta folc asıtın yaptıgını duusnmustum tatlım sabretın kızlar bat tarıhleırnıze az kaldı hakkınızdan hayırlısı olsun hepımzı ıcın dualrım sızlerle.....

kızlaaarrr ben geldiiiimmm :) ankara bugün baya bi sıcak vallaaa... başbakanın da katıldığı bi programa gittim ama öldüm gidip gelene kadarr :s
hoşgeldin canımmm :16::16::16:
cok degıldı tatlım benım nomaldı yanı akıntım hıc dıkaktımı cekmemıstı benım ıdarrım cok koyu ve kokuluydu ben hatta folc asıtın yaptıgını duusnmustum tatlım sabretın kızlar bat tarıhleırnıze az kaldı hakkınızdan hayırlısı olsun hepımzı ıcın dualrım sızlerle.....

canım idrarım benimde kokulu ama rengi çok koyu deqil...folik asit bende kullanıyorum biraz iştahımı açtı...hayırlısı bakalım Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin :16:

hoşgeldin canımmm :16::16::16:

canım idrarım benimde kokulu ama rengi çok koyu deqil...folik asit bende kullanıyorum biraz iştahımı açtı...hayırlısı bakalım Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin :16:

Ya su folık asıdı nasıl alıyorsunuz kızlar bana doktor onermedı acarmısınız olur canım o zaman ne zaman acalım sayfamızı ay sonunda mı

lata sen 2. ayda soğan kürü kullandınmı yani hamile kaldığın ay..?

evet tatlım ılk ay 15 gun kullandım ıkıncı ayda yıne adet tarhım bıttı 10 gun kullandım bukadr o ay hamıs kaldım darsıı sızlerın basına hakkımızdan hayırlısı olsun ne dıyeyım....

Ya su folık asıdı nasıl alıyorsunuz kızlar bana doktor onermedı acarmısınız olur canım o zaman ne zaman acalım sayfamızı ay sonunda mı

canım günde 1 defa içiyoruz...2 lira bişey...eczaneden folik asit diye isteyince veriyorlar...kafama bişey takıldı canım doktorun sana neden önermedi :26:
topiqi hemen açalım bence ay sonuna kadar beklememize gerek yok... çünkü aylık bir topik olmucak nasılsa...

evet tatlım ılk ay 15 gun kullandım ıkıncı ayda yıne adet tarhım bıttı 10 gun kullandım bukadr o ay hamıs kaldım darsıı sızlerın basına hakkımızdan hayırlısı olsun ne dıyeyım....

inşallah latacım ben geçen ay kullandım 13 gün kadar sıkıldığım için bırakmıştım :) bu ay hiç kullanmadım ama folik asite başladım... kısmett inşallah bizde en kısa zamanda tadarız bu güzel duyguyu :)

canım günde 1 defa içiyoruz...2 lira bişey...eczaneden folik asit diye isteyince veriyorlar...kafama bişey takıldı canım doktorun sana neden önermedi :26:
topiqi hemen açalım bence ay sonuna kadar beklememize gerek yok... çünkü aylık bir topik olmucak nasılsa...

Zararı olmaz dı mı bı de efervesan mı suya atıp mı ıcıyorsunuz tatlım

kız çıkıyo tatlım Allahım gönlüne göre versin inş

tatlım cın takvımındede kız cıkıyor ama neden ıcımden erkek gecıyor bakalım hayırlısı aslında yumurtlma gununde ılıskıe gırdık egerkı tıp dılı ıle konusrsak y kronomozom hemen tutması lazım buda erkek oluyor ama bu tıp takvımlerde de kız cıkıyor ama hayırlısı ıle elı ayagı duzgun bır bebek olsun cınsıyetı cok onemlı degıl ama baba erkek cok ıstıyorrr bunuda soylemden yapamıcam:)

tatlım cın takvımındede kız cıkıyor ama neden ıcımden erkek gecıyor bakalım hayırlısı aslında yumurtlma gununde ılıskıe gırdık egerkı tıp dılı ıle konusrsak y kronomozom hemen tutması lazım buda erkek oluyor ama bu tıp takvımlerde de kız cıkıyor ama hayırlısı ıle elı ayagı duzgun bır bebek olsun cınsıyetı cok onemlı degıl ama baba erkek cok ıstıyorrr bunuda soylemden yapamıcam:)

canım bence içindeki sesi dinle...:34:

içinden geçen bence her zaman doğru oluyo tatlım. benim geçen seneki gebeliğimde hep erkek geçiyodu içimden öğrenemedik ama. bu seferdi kız geçiyo sanki kız olcakmış gibi. bizim babada bende erkek istiyoruz ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ(AMİN)

yok canım zararı olurmu bebeqin gelişimi için çok önemli bu ilaç...%50 sakat olmasını engelliyormuş... ilacı direk içiyorsun canım...

ufff Kosovadayım tatlım ya valla hıc kımse bısı demıyor burda tmm esım gelsın gıdıp eczaneden alıyım da canım suya atıp mı ıcıyorsunuz seklı semalı ne:10:

Back