Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

insallah bebektir ablama söyledim dün akşam ağlayacaktı sevincten nerdeyse olmayan bebeği sevip durdu ben onu sakinleştirmeye çalıştım hep :) bi de isim taktı fındık kurdu :)

günaydın kızlar

sabahın 5:30 unda acayip bi baş ağrısıyla ve bulantıyla kalktım eşim uyanana kadar uyuyamadım yatamadım çok kötüydüm
7:00 de eşim kalktığında kahvaltıyı bile dpğru dürüst hazırlayamadan yattım adamcağızı korkutmak istemedim benim migren ataklarım çok sık olmuyo oluncada baya kötü oluyo merak edecek işe gitmeyecek falan ona birşey söylemedim.doğru dürüst uyuyamadım uyuyana kadarda sürekli midem bulandı şimdi daha iyiyim.

baş ağrısından dolayı da olabilir bulantı belirtimidir sizce?

tsk ederım tatlım cok sagol... darısı hepnızın basına gel gel buraya yaa arada bır acılırsın sohbet muhabbet edıyoruz ıste ne guzel sen nasılsın........

slm kızlar ben geldim kesenin yeri belli olmuş ama tam görünmedi perşembe günü tekrar gitcem duruma görede iğne vercek doktor

Hepinize Merhaba kızlar,

Bende Kasım ayında anne olacağım inşallah..

Seasttire,geç döllenmeyi bende yaşadım..Kese baya bir süre gözükmedi,hatta vajinal muayenede bile gözükmedi..İnsan endişe duyuyor ama sonra ortaya çıktı..Üzülme sakın inşallah sende ki durumda benimle aynıdır..Ben hala vajinal muayene oluyorum 9.haftadayım..Ancak öyle gözüküyor..Napalım buna da alışıyor insan

yeri belliymiş ama tam belli olmadı tatlım inş haftaya belli olucak kesemiz Allahın izniyle

kızlar fikri olan yok mu?

yeri belliymiş ama tam belli olmadı tatlım inş haftaya belli olucak kesemiz Allahın izniyle

Olur olur..Aynı benim gibi olmuşsun :) Kan tahlilime göre bebiş var ama görünürde kese yok..Biraz endişeleniyor insan tabi ister istemez ama sonra çıkıyor ortaya fasülye merak etme :))

insallah bebektir ablama söyledim dün akşam ağlayacaktı sevincten nerdeyse olmayan bebeği sevip durdu ben onu sakinleştirmeye çalıştım hep :) bi de isim taktı fındık kurdu :)

Canim bayaa gecmis idrarda hemen cikmaz bazen ama kanda cikar, guvenilirdir, yaptirdin mi kan testi?

olabilir baş ağrısından dolayı tatlım. ama inş bebek belirtisidir

bilmiyorum inşallah öyledir daha bir hafta var bat a.

sağol canım baş ağrısı ile kalktığım çok oluyordu ilerleyen saatlerde seninde söylediğin gibi bulantı kusma tansiyon düşmesi hepsi oluyordu.
daha önceleri hiç bulantıyla kalkmamıştım bu ilk oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…