- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.361
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalarrrrrrrr Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
insallah bebektir ablama söyledim dün akşam ağlayacaktı sevincten nerdeyse olmayan bebeği sevip durdu ben onu sakinleştirmeye çalıştım hep :) bi de isim taktı fındık kurdu :)slm.. görümcem pozitifi görene kadar 20 gün beklemişti. hatta daha fazla da olabilir... kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama çok stres olmuştu o da. 10 günden sonra doktora gittiğinde biraz daha beklemeyi önermişti doktor. şükür ki gebeymiş.. sende birkaçgünden sonra doktora git bence de .. umarım bebektir.. bekleyişinin sonu tatlı olur inş..
ne kanı veriytosun yine ? zaten yaptırmıştın ya
amin canım amin tüm annelerin evladını... tatlım iğne yapılmadan önce doğum tarihim belli olduğu için doğum öncesi sancısından bahsediyosan hiç olmadı. yani daha doğuma günüm varken bebeği aldık o yüzden açılma varmı yokmu bakmadı. belime iğne vururken tabi biraz acıdı sonra hemen geçiyor çünkü uyuşuyor. yalnız doğuma tülin hanım girdi öncesinde hemşireler vardı onlar iğne vurdular vs...
bıldıgım kadarıyla onun ıgnesı cok onemlı hemsıreler mı vurdu belınden ıgneyı....dr yapmadımı....
özlemcim canım aman çok sevindim ya,, hadi darısı bundan sonrasına. dediğim gibi geri döndüm, napiim bi ara girmicem vs dedim ama güzel haberlerinizi alıyorum en azından..
sağlıcakla , bebişinle daha nice zamanlara.. öperim
kızlar gecikeli 15 gün oldu test yaptım bikaç gün önce negatf çıktı sizce doktora gidiyim mi belki de iş stresinden gecikmişimdir ara ara da belim ağrıyor bugün yarın derken günler geçti
Bence doktora gitmelsin ayni sorun bende de oldu ilac aldim
slm kızlar ben geldim kesenin yeri belli olmuş ama tam görünmedi perşembe günü tekrar gitcem duruma görede iğne vercek doktor
Merhaba canim hayirli ugurlu olsun demekki gec dollenme varn yoksa gormesi lazim byhcg degerin neydi tatlim?
Hepinize Merhaba kızlar,
Bende Kasım ayında anne olacağım inşallah..
Seasttire,geç döllenmeyi bende yaşadım..Kese baya bir süre gözükmedi,hatta vajinal muayenede bile gözükmedi..İnsan endişe duyuyor ama sonra ortaya çıktı..Üzülme sakın inşallah sende ki durumda benimle aynıdır..Ben hala vajinal muayene oluyorum 9.haftadayım..Ancak öyle gözüküyor..Napalım buna da alışıyor insan
günaydın kızlar
sabahın 5:30 unda acayip bi baş ağrısıyla ve bulantıyla kalktım eşim uyanana kadar uyuyamadım yatamadım çok kötüydüm
7:00 de eşim kalktığında kahvaltıyı bile dpğru dürüst hazırlayamadan yattım adamcağızı korkutmak istemedim benim migren ataklarım çok sık olmuyo oluncada baya kötü oluyo merak edecek işe gitmeyecek falan ona birşey söylemedim.doğru dürüst uyuyamadım uyuyana kadarda sürekli midem bulandı şimdi daha iyiyim.
baş ağrısından dolayı da olabilir bulantı belirtimidir sizce?
yeri belliymiş ama tam belli olmadı tatlım inş haftaya belli olucak kesemiz Allahın izniyle
kızlar fikri olan yok mu?
kızlar fikri olan yok mu?
insallah bebektir ablama söyledim dün akşam ağlayacaktı sevincten nerdeyse olmayan bebeği sevip durdu ben onu sakinleştirmeye çalıştım hep :) bi de isim taktı fındık kurdu :)
olabilir baş ağrısından dolayı tatlım. ama inş bebek belirtisidir
annemin de migreni var. ağrısı tuttuğu zaman başını duvarlara vurası gelir. acillik olur. bulantı, kusma da çok olur. tansiyon da oynuyor çünkü, o yüzden bulantı yapıyor. seninki de öyle olabilir. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?